TomTom udostępniał policji prędkość swoich użytkowników
Moderator: Moderator
- piotras1554
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
brak komentarza bo zrobię gnój kurwa 
NISSAN 200SX 4.0 V8 1UZ-TFE
PROFI Z NICZEGO
PROFI Z NICZEGO
-
PiotrekŁDZ
- Prime Druciarz
Kleszcze się zaciśniaja panowie. Obudzimy się jako zwierzyna hodowlana. Zresztą już nią jesteśmy. Pracujemy więcej niż odpoczywamy a połowe naszych zarobków się nam zabiera...
A tak na logikę to niby skąd w TomTomie miałby się znajdować jakikolwiek namiar na kierowcę danego pojazdu? Dla mnie to jakaś niepotwierdzona plota wyssana z palca.
Pozatym GPS nie jest homologowanym narzędziem do pomiaru prędkości i nie mając takiej homologacji nie może być dowodem..
Pozatym GPS nie jest homologowanym narzędziem do pomiaru prędkości i nie mając takiej homologacji nie może być dowodem..
Ostatnio zmieniony czw 05 maja, 2011 19:13 przez SnowBizz, łącznie zmieniany 1 raz.
SR13 na ukończeniu
Moim zdaniem chodzi o to że oni zbierają info o tym w których miejscach ludzie najczęściej przekraczają prędkość. A policjanci umieszczają w tych miejscach radary żeby karać ludzi. Tam nie ma nic o tym że mają dane na temat konkretnego użytkownika danego pojazdu.
Ostatnio zmieniony czw 05 maja, 2011 19:13 przez Majkelll, łącznie zmieniany 1 raz.
No jeżeli tak to tak
To sobie strzelili w kolano.
SR13 na ukończeniu
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
mam w dupie TomTom'a... Jestem szczęśliwym posiadaczem Manty od 3 lat i mam ich w dupie 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
ale to da sie wytlumaczyc bo wtedy posiadacze tom toma pierwsi wiedza o nowych radarach:D a co do namierzenia nawigacji i wlasciciela jest to mozliwe. ale tom tom musial by miec baze klientow a chyba to raczej malo mozliwe. napewno jest mozliwosc namierzenia skradzionej nawigacji. jest nawet jakas organizacja europejska zajmujaca sie tym ze nawet jak ukradna w niemczech i jezdza u nas to moga ich zlapac. wiem bo nawigacja to jedyna rzecz jaka podobno mozemy odzyskac ze skradzionych rzeczy ze slowacji wedllug policji:)
Ostatnio zmieniony czw 05 maja, 2011 21:09 przez przepson, łącznie zmieniany 1 raz.
graciochy piekniochy od przepsona:)
gg:9503999
tel.509547567
gg:9503999
tel.509547567
-
Wiscoo
Tu nie chodzi o konkretne wykroczenie, tylko o to, że każda władza... Lubi mieć coraz więcej władzy. Każde państwo chce jak najwięcej wiedzieć o swoich obywatelach. Telefony, GPS'y, internet, transakcje internetowe/z użyciem kart płatniczych - to wszystko pozwala bardzo dobrze określić preferencje, ulubione miejsca, upodobania danego człowieka. Raj dla instytucji wywiadowczych.
W urządzeniach przenośnych typu GPS nie jest to jeszcze taki problem, ale auto z wbudowanym GPS'em można już namierzyć.
W urządzeniach przenośnych typu GPS nie jest to jeszcze taki problem, ale auto z wbudowanym GPS'em można już namierzyć.
- borimichal
- -#Moderator

sami sie nakrecacie 
Może zróbmy akcję na Facebooku - nie kupuję nawigacji Tom Toma 
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Ja tam lubie Tom Toma mam xxl i zrobilem na niej tysiace kilometorw zagranica 
BMW E60 M5 [507KM/520Nm] & BMW E60 545i M-Sport [333KM/450Nm] & JEEP GRAND CHEROKEE ZJ 5.9L V8 Limited LX - LA 5"/33" [242KM/468Nm].
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM