DZIĘKI
Moderator: Moderator
kOLEJNY RAZ WIELKIE DZIĘKI DLOA BARTKA I DLA DR.RED DEVILA, NIEZŁE PSST, ALE COS SIE BOOST PODNIÓSŁ
I will always keep U in my heart daddy!!
chcesz wkład kłowy albo na synchro do japończyka? odezwij sie na PW
chcesz wkład kłowy albo na synchro do japończyka? odezwij sie na PW
Po raz kolejny mogłem liczyć na bezinteresowną pomoc ze strony prawdziwych fanów nissanam, którzy pomogli mi w nierównej walce z montażem intercoolera (kolejność chronologicznie w czasie)
1. Bananowi za podholowanie mojego SX do garażu Coobcia
2. Coobcio za użyczenie kawałka garażu i za IC.
3. Rafiemu i Chesterowi za organoleptyczną pomoc z gumami i cybantami przy kilkustopniowym mrozie, oraz Chestrowi za podholowanie do innego garażu.
4. Bananowi (a de facto koledze o ksywie Orzech), za udostępnienie lokalu do wyczynów polegających na montażu FMIC, bez demontażu przedniego zderzaka
5. Rafiemu i Chesterowi za drugie podejscie i ponownie za walkę z rurami dolotu i FMICem.
6. Pająkowi2444 za wytrwalość i że miał siłę się z nami spotkać.
WIELKIE DZIĘKI CHŁOPAKI
Dzięki po dwakroć.
Jeśli to możliwe, to poproszę uprzejmie adminów o dodanie każdemu z panów dodatkowego orderu w rubryce "Pomógł: x razy". Dzięki
1. Bananowi za podholowanie mojego SX do garażu Coobcia
2. Coobcio za użyczenie kawałka garażu i za IC.
3. Rafiemu i Chesterowi za organoleptyczną pomoc z gumami i cybantami przy kilkustopniowym mrozie, oraz Chestrowi za podholowanie do innego garażu.
4. Bananowi (a de facto koledze o ksywie Orzech), za udostępnienie lokalu do wyczynów polegających na montażu FMIC, bez demontażu przedniego zderzaka
5. Rafiemu i Chesterowi za drugie podejscie i ponownie za walkę z rurami dolotu i FMICem.
6. Pająkowi2444 za wytrwalość i że miał siłę się z nami spotkać.
WIELKIE DZIĘKI CHŁOPAKI
Dzięki po dwakroć.
Jeśli to możliwe, to poproszę uprzejmie adminów o dodanie każdemu z panów dodatkowego orderu w rubryce "Pomógł: x razy". Dzięki
tym razem moja kolej na podziekowanie
Podziekowania dla Cziko za szybe i za to ze odebral telefon w sobote o godzinie 7 rano
Podziekowania dla Cziko za szybe i za to ze odebral telefon w sobote o godzinie 7 rano
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
- Pacek
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Chcialem serdecznie podziekowac ekipie Tomaracing a w szczegolnosci Bartkowi i Lukaszowi za super zestrojenie mojej s14. Samochod na wiekszym doladowaniu zmienil sie nie do poznania, jeszcze sie go boje
No i oczywiscie dziekuje chlopakom za fajne sciganko po ulicach Wawy 
self-destruction might be the answer
Dzięki "Mniam"owi (Marcin) udało mi się ściągnąc kupę gratów z USA i zrobił to super sprawnie. Naprawdę porządny gość i nawet nie chciał nic za fatygę ,pomimo ,że trochę się namęczył
. Więcej takich użycznych klubowiczów!!!
. Dzięki niemu mogę sprawniej palić gumę
P.S. W sosnowcu masz zawsze u mnie darmo browara i pizze
P.S. W sosnowcu masz zawsze u mnie darmo browara i pizze
Ostatnio zmieniony pn 01 maja, 2006 16:55 przez SZAFA, łącznie zmieniany 2 razy.
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
A ja dzieki dla suchara za to ze przewióżł mi silnik z krasnobrodzkiej do tomsona skąd drógie wielkie dzieki Keepsake zabrał go i zawiózł do poznania
100krotne dzieki Keepsake i Suchar.
A i dziekuje jeszcze wielu innym warszawiakom który mieli same genialne pomysły jak to zrobić NIE WPLĄTUJĄC ICH W TO............
Dzwoniłem chyba do 20 osob w wawie...i udało mi sie dogadać z dwiema osobami to daje wynik 1 na 10 jest uczynny - to dobry wynik.
100krotne dzieki Keepsake i Suchar.
A i dziekuje jeszcze wielu innym warszawiakom który mieli same genialne pomysły jak to zrobić NIE WPLĄTUJĄC ICH W TO............
Dzwoniłem chyba do 20 osob w wawie...i udało mi sie dogadać z dwiema osobami to daje wynik 1 na 10 jest uczynny - to dobry wynik.
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
-
myjagy
Wielkie dzięki dla Jarkowego za cały telefoniczny czas który mi poświęcił!!(z kilka godzin chyba
Naprawdę pomógł mi w czasie wyjmowania i wkladania turbiny i głowicy. Jak czegoś nie wiedziałem, albo nie byłem pewny to dzwoniłem i ku mojemu zaskoczeniu Jarkowy zawsze wszystko dokładnie wytłumaczył i nie gniewał sie że tak go męcze tymi telefonami, naprawdę dziekuję!!
Finalnie SX śmiga jak wściekły!!
Naprawdę pomógł mi w czasie wyjmowania i wkladania turbiny i głowicy. Jak czegoś nie wiedziałem, albo nie byłem pewny to dzwoniłem i ku mojemu zaskoczeniu Jarkowy zawsze wszystko dokładnie wytłumaczył i nie gniewał sie że tak go męcze tymi telefonami, naprawdę dziekuję!!
Finalnie SX śmiga jak wściekły!!
-
hard corek
Po pierwsze dzieki chłopakom że pojawili się na spocie
Po drugie dzięki Łulfowi ze mnie odcholował
Po trzecie dzięki dla Czika i Jarkowego - wiecie za co ... (odbieracie telefony
)
I jeszcze raz po pierwsze dzięki drv ... za słowa wsparcia
Po drugie dzięki Łulfowi ze mnie odcholował
Po trzecie dzięki dla Czika i Jarkowego - wiecie za co ... (odbieracie telefony
I jeszcze raz po pierwsze dzięki drv ... za słowa wsparcia
- somsiad511
- Stały gość

- Kontakt:
Najwieksze podziękowania dla MURA za czas za czesci i za odpowiedzi na pytania jakimi go meczylem jeszcze raz naprawde dzięki
Sory , ale nie moge na takie błędy patrzec.
Sory , ale nie moge na takie błędy patrzec.
Ostatnio zmieniony czw 11 maja, 2006 19:59 przez somsiad511, łącznie zmieniany 1 raz.
tel 511094691
- sgt_raffie
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Troche spoznione ale WIELKIE DZIEKI dla Raptora za transport do bialego po fure w towarzystwo w drodzew powrotnej. Poza ty dzieki bardzo Cziko za pomoc w znalezieniu furki...
-
cziko
nie no wpadłem tu przypadkiem a tu tyle dziekóweczke dla mnie
a ja mysłem ze jestm kurw azłodziejska i spasionym bogalem i ze mam wszstko w dupie bo mam ostrą s13,m3 i dwa i pół skaja
to i ja tu dzieksy posle przedewszstkim dla całej ekipy TOMARACING za to ze w sumie 14 dni i nocy razem spędziliśmy nad moim niedorobieńcem
dla BRT za ugoszczenie kazdorazowe w stolicy i za melanrz 3 dniowy po bemowie 1 maja
dla jarkowego za rady i orady oraz BIG TNX dla MNIAMA(300zx) za pozyczenie do czasu odkupienia APEXI AVC-R!!!! ten kolo zawsze jest chetny pomóc na kazdy mozliwy sposób jaki tylko moze 
to i ja tu dzieksy posle przedewszstkim dla całej ekipy TOMARACING za to ze w sumie 14 dni i nocy razem spędziliśmy nad moim niedorobieńcem
To i moje spoznione Dzięki raz :
Dla Coobcia za udostepnienie garazu i nażedzi do przywrocenia do życia zawieszenia w SX, oraz za uzyczenie seryjnych 15stek.
Dwa dla Czestera i Rafiego za ogledziny auta i diagnoze, pokazanie jak sie robi autodiagnostyke i reg sprzegla.
Dla Coobcia za udostepnienie garazu i nażedzi do przywrocenia do życia zawieszenia w SX, oraz za uzyczenie seryjnych 15stek.
Dwa dla Czestera i Rafiego za ogledziny auta i diagnoze, pokazanie jak sie robi autodiagnostyke i reg sprzegla.
Najtansze panweki ACL RACING, SPRZEGLA EXEDY, OLEJE MOTUL, TARCZE ATE POWERDISC, KLOCKI FERODO DS PERFORMANCE, ZAWIESZENIA KONI oraz WEITEC +plus duzo duzo innych. Bezkonkurencyjne ceny !!! ABSOLUTNIE ZAWSZE !!!
http://WWW.POWER-TUNING.PL
http://WWW.POWER-TUNING.PL
-
hard corek
Za miło spedzony czas - i kupe śmiechu , przy sobocie spedzonej w piwnicy
, było super - wiecej takich akcji - musimy częściej cos psuć żeby cos naprawiać lub składać
Wielkie dzięki
Wielkie dzięki
Wielkie dzięki dla Hardcorka i Blurka za pomoc w składaniu bloku.
Jak napisał Hardcorek smiechu było dużo. Ale zostało jeszcze dużo do zrobienia.
Jeszcze raz Dzięki
Jak napisał Hardcorek smiechu było dużo. Ale zostało jeszcze dużo do zrobienia.
Jeszcze raz Dzięki
200SX RS13 CA18DET T25 + 2 cale przelot
Wywalony ABS
Wywalony środek:)
Wywalony ABS
Wywalony środek:)