tery pisze:Husar - Wiele osob i ja tak zrobilismy i nie slyszalem zeby ktokolwiek zalowal ze kupil d2 itp.
Mally - Jak juz Keepsake pisal, troche zmien ton, na mniej zaczepny to pogadamy.
Nie pisze co ja sprzedaje tylko co sie u mnie sprawdza.
Ile kosztuje B12?
Latasz? Widze ze skromny z ciebie kolezka. To gratuluje, wrzuc filmiki albo zdjecia napewno wszyscy chetnie popatrza.
hehehehhe co z tego ze BEEEMKI gdzies na czyms lataja? W USA gdzie poziom jest napewno wyzszy jezdzi full aut na: K-Sport/D2/itp. Oczywiscie jezeli sie nie pomylilem jestesmy na forum o nissanach. Racja?
Moj jest zwykly d2, jako "sprzedawca Tery" odpowiadam, mamy w ofercie Inverted. Co do reszty odsylam w google. Przeciez nie jestes potencjalnym kupcem.

masz przeciez B12.
No Offence, mam nadzieje ze dalej juz bedziemy normalnie pisac.
Pzdr
Sory te podstawowe D2 sa na poziomie Koni czerwonych z regulacja. Dopiero inwerty sa na grubej ruze co w mc personach zwieksza sztywnosc i to jest odpowiednik Bilsteina PPS a pozatym w d2 nie masz 2 sprezyn(helpera) co przy korzystani ze skrajnych regulacji zawieszenia pomaga. A czym rozni sie D2 cz APEX od innych?? myslisz ze tam jest jakas mega technologia??
hehehehhe co z tego ze BEEEMKI gdzies na czyms lataja? W USA gdzie poziom jest napewno wyzszy jezdzi full aut na: K-Sport/D2/itp. Oczywiscie jezeli sie nie pomylilem jestesmy na forum o nissanach. Racja?
bo maja troche blizej do japoni... i jak kupuja ich samochody to tez ich czesci???
Latasz? Widze ze skromny z ciebie kolezka. To gratuluje, wrzuc filmiki albo zdjecia napewno wszyscy chetnie popatrza.
poruszam sie, przemieszczam....
Mally - Jak juz Keepsake pisal, troche zmien ton, na mniej zaczepny to pogadamy.
odnosnie tego komentuje cos czego nie napisalem i nie czyta uwaznie mowie gwint a on pisze ze b6 sie nie sprawdza w drifcie.... qwa nie wiesz nie pisz lub czytaj uwaznie tyle...
A do driftingu bilstein się NIE NADAJE za bardzo i tyle. co to za odpowiec?? zero uzasadnienia nic przesadzilem ze wsoja odp sory
Nie ma sensu kombinowac z billsteinami.
Do driftu tylko D2 itp. to twoja wypowiedz.... tez uzasadnienia brak a nawet nie wiesz nic o amorkach
jak bym mieszkal w US lub japoni kupil bym D2 inverty lub lepsze ale mieszkam w polsce.
Pisze tylko o alternatywie, podobienstwach, róznicach... problemach w eksplautacji
nie neguje nic ale nie pisze tak jak TY za tylko D2 jest naj...