i jak tam Pajak z tematem tych zegarów stoisz ? zamówione ???
bo mi w Moman Tacho Concept , Janusz powiedział , że przy zamówieniu min. 10 sztuk cena kpl. tarcz INDIGLO z inwerterem wychodzi po 200zł. Oczywiscie wzór do wyboru , tylko jak juz , wzór oczywiscie tych 10 sztuk musi byc taki sam...
pozdr.
zegary w 200sx typu INDIGLO
Moderator: Moderator
- f_zukowski
- Coś już wiem

- Kontakt:
(...) aaa , oprócz słodyczy , drogi św. Mikołaju , prosze tak na marginesie jeszcze o Mustanga '68 GT500 ..........
Ja zaplacilem 125 euro za 2 zestawy wraz z wysylką.
w tym tyg powinny byc.
1 na sprzedaz.
w tym tyg powinny byc.
1 na sprzedaz.
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
wkoncu nadeszla upragniona paczka 
pełna regulacja jasnosci+przełącznik zielone/niebieskie
niestety aparat niejest w stanie wyłapać koloru- niebieskie pokazał mi aparat jako zeilony, a zielony tez jest zielony
ale fotki z wczesniejszych postow w zupelnosci odzwierciedlaja kolory rzeczywiste
jedyny minus to to ze na przelaczniku niema znaczka nissana
pełna regulacja jasnosci+przełącznik zielone/niebieskie
niestety aparat niejest w stanie wyłapać koloru- niebieskie pokazał mi aparat jako zeilony, a zielony tez jest zielony
ale fotki z wczesniejszych postow w zupelnosci odzwierciedlaja kolory rzeczywiste
jedyny minus to to ze na przelaczniku niema znaczka nissana
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
- f_zukowski
- Coś już wiem

- Kontakt:
aktualny jest ten temat , że jeden na sprzedaż ???
[ Dodano: Pią 03 Paź, 2008 08:07 ]
aktualny jest ten temat , że jeden kpl. na sprzedaż ???
(...) aaa , oprócz słodyczy , drogi św. Mikołaju , prosze tak na marginesie jeszcze o Mustanga '68 GT500 ..........
pol na polf_zukowski pisze:aktualny jest ten temat , że jeden na sprzedaż ???
ten co mam/mialem wolny sprzedany
jesli beda chetni to moge zamowic jeszcze kilka kompletow, tylko niech sprzedawca potwierdzi ze znow je ma na stanie
- rusek300zx
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
ja zalozylem indiglo z potencjometrem mniej lub bardziej rozswietlone i powiem ze jestem bardzo zadowolony
sorki za fote troche nie wyrazna 
pajak a jak sobie poradzic z przeklamaniem bo chetnie bym sie pisal na takie tarcze z regulacja kolorów jakbys przy okazji cos tam sciagal ale jak sobie pomysle ze ma mi tu oszukiwac to nie wiem czy mam ochote na takiego klamczucha
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl
czyli te ze zdjec pajaka pare postow wyzej sa jak najbardziej ok. wkladam i nic nie przerabiam??
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl
dokladnie tak tylko ze moje jak widac przeciagneli do 250domino pisze:czyli te ze zdjec pajaka pare postow wyzej sa jak najbardziej ok. wkladam i nic nie przerabiam??
a masz jeszcze takie tarcze na sprzedaż??
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl
tylko pod zamówienie bezposrednio z francji ewentualnie:domino pisze:a masz jeszcze takie tarcze na sprzedaż??
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NISMO-Ga ... 911.c0.m14
i bezpośrednio ze sprzedawcą się kontaktować kiedy będzie miał kolejne indiglo
Rusek a takie same zegary tylko ze do 200sx s13 by sie znalazly tam gdzie kupowales ,takich wlasnie poszukuje sa super naprawde koazak.
[ Dodano: Pią 28 Lis, 2008 16:12 ]
Tylko nie chcialbym zeby byly podawane w mph tylko same km/h
- rusek300zx
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
Wiesz co szukalem dla ciebie tych zegarow ale do S13 nie znalazlem niestety sa tylko biale nie podswietlane tarcze a co do tego ze chcesz tylko w km to tu raczej nie bedzie sory ale jak cos mi wpadnie w lapy to dam znacRussel555 pisze:Rusek a takie same zegary tylko ze do 200sx s13 by sie znalazly tam gdzie kupowales ,takich wlasnie poszukuje sa super naprawde koazak.