Kontrolka Anti-lock
Moderator: Moderator
Kij mu w ryj! Głupi gbur. Szkoda tylko nissana, że się marnuje z takim kierowcą...Kruchy pisze: a na dodatek w pt jak chcialem zwerbowac goscia z czarna dwuseta, to mi powiedzial, ze ten samochod to kicha, a poza tym jego nie interesuja kluby internetowe...
Fila - Kruchy był w niedzielę!
-
Goranowa
Nie przejmuj sie, zla kobieta byla. A moze tak tylko na chwile sobie tego drugiego znalazlaKruchy pisze: Aha, i jeszcze popadlem w nielaske takiej jednej, co to sobie znalazla drugiego...i mi na dodatek nie zasuwa cisnienie z turbiny lopatek!![]()
![]()
A z turbina sobie poradzisz.
JAK TO ???? był w niedziele ??? Czemu nie zadzwoniliscie do mnie ???
Piliscie piwo bezemnie???
-
Peter
Jak byś czesciej odwiedzał forum, a nie przegladał strony z dupami to byś wiedzial ze bedzie spot

-
Kruchy
Liczylem Fila, ze Ciebie tez zobacze, a tu dupa. Czyba jakas laska Cie zatrzymala, albo jak wymieniales po cichaczu turbine na T 28 to Ci sie paluchy w lopatkach zaklinowalyFila. pisze:JAK TO ???? był w niedziele ??? Czemu nie zadzwoniliscie do mnie ???
A tak w ogole, to dzieki za wsparcie Wszem i Wobec. Tak sadze, to zla kobieta byla
a turbine juz mam tylko nie mam kiedy wymienic...
pokaz mi ta turbine sprawdze czy dziala

"I had a look around the carpark and couldn't help noticing, that my car is significantly faster than all of yours..."
powered by:Japan Sport Service
powered by:Japan Sport Service
Nie nie Kruchy paluchy mam cale a tez z zadnymi laskami sie nie zadaje
Mam teraz 5 dni w tygodniu wolnych i popiepszyly mi sie dni i zapomniałem
BTW kiedy znów bedziesz w Polsce???
-
Kruchy
see klubowicze lub sprawy klubowe, bo walimy offtopa, (BTW sorrki za nowy watek)Fila. pisze:Nie nie Kruchy paluchy mam cale a tez z zadnymi laskami sie nie zadaje![]()
Mam teraz 5 dni w tygodniu wolnych i popiepszyly mi sie dni i zapomniałem
![]()
przypominam jak ktos sie pogubil tu sie mowi o ANTI-LOCKU
Eee tam, co trzeba było powiedzieć o antu-locku zostało powiedziane.Kruchy pisze: przypominam jak ktos sie pogubil tu sie mowi o ANTI-LOCKU
Tu moje pytanie jako moda - czy skoro problem już został rozwiązany to temat powinien iść do kosza, czy ma zostać bo "ktośkiedyś" może mieć taki sam problem?
Nie nie to dobry temat
( pewnie mi sie to przytrafi) 
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
i tak anti lok przerodził sie w pogaduszki modów i admian
. Myślę że dopuki tematy mieszcza sie nam na jednej stronie nie ma ich co kasowac a jak juz będzie ciasno to niektóre będziemy wyrzucać. Narazie niech leży
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
-
Goranowa
To jeszcze ja powieksze tego off-topa. (Jakby co to moje moze wyciac, gdyby sie za gesto zrobilo)Kruchy pisze:Liczylem Fila, ze Ciebie tez zobacze, a tu dupa. Czyba jakas laska Cie zatrzymala, albo jak wymieniales po cichaczu turbine na T 28 to Ci sie paluchy w lopatkach zaklinowaly![]()
...
Co to znaczy paluchy w lopatkach zaklinowaly?
Nie znam tego?
Cos co powinnam znac?