"Po slowach Xree widze ze najchetniej wcisnal by swoje stan alone hehe tylko za jaka kase chlopie. pewnie nie miales doczynienia z autem wystrojonym na smt6 lub ecumaster a wypowiadasz sie jakbys mial z tym doczynienia. " - nie ma w tym temacie nic na temat nistune(przynajmniej odemnie - stwierdzam tylko fakty z doświadczeń jeżeli chodzi o smt itd..) więc nie wiem o co chodzi ? Poprostu stwierdzam fakty że na SMt i pochodne moża tym stroić ale nie takie zabaki jak nissan, wiesz gdyby tego nie miał w ręce i się tym nie bawił to nie zabierał bym głosu bo nie do takich osób należe(nie będe się rozpisywał na ten temat bo nie ma sensu, pożyjemy zobaczymy) Co do kasy heh najlepij jak by było za 300zł i robiło 500KM? Zaczynając zabawę w RB chyba nie nastawiałeś się na koszty jak do CA? Chcesz dobrze? Kup AEM lub apexi i będzie z bańki tylko wiem tylko jaka kasa.....
PS. ciekawe jak ten twoj SA sobie poradzi z bezawaryjnoscia bo jeszcze nie slyszalem zeby ktos latal na tym SA zrobionym przez ciebie tylko zachwalasz swoje pomysly" - nie są moje pomysły to raz po 2 odwiedź strone
www.nistune.com poczytaj potem pogadamy. Co do tego ile osób lata to Ci zdradze sekret

ponad 20 osób w polsce z czego praktycznie większość z tego przesiaduje na tym forum.
[ Dodano: Czw 19 Mar, 2009 17:02 ]
Znaczy w sumie jest jedna tania "metoda na głoda":) Kup ECU od RB20 i go zchipuj

Prezes Jarkowy chyba napominał o tym wcześniej. A VTC albo sobie odpuścisz albo zrobisz moduł do włączania albo zamontujesz sobie pstryczek elektryczek