Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
Siemano takze jestem swiezakiem ale ciesze sie ze znalazlem konkretne forum od tego co kocham
mam nadzieje ze dowiem sie duzo wartosciowych rzeczy od was
Pozdrooooooo Ludziska
Pozdrooooooo Ludziska
-
davidlive
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
witam serdecznie
po sprzedaży forda probe IGT (super bryka
) zdecydowałem sie że mona by odwiedzic wasze forum i poszukać czegoś ciekawego z oferty nissana.
moje fundusze to ok 20 tys pln.
chciałbym wejsc w posiadanie s13 w młodym roczniku najlepjej z sekwencją
pozdrawiam
po sprzedaży forda probe IGT (super bryka
pozdrawiam
Oszczędź bólu i nerwów i daj sobie spokój z Nissanami na LPG.davidlive pisze:witam serdecznie
po sprzedaży forda probe IGT (super bryka) zdecydowałem sie że mona by odwiedzic wasze forum i poszukać czegoś ciekawego z oferty nissana.
pozdrawiam
Chyba że chcesz to kup 240SX (to takie cuś bez Turbo).
I prosze nie pisac o planach w wątku Witam.
EMWU is dead
Wydaje się jakby niemożliwe, chyba że 95 to młody rocznikdavidlive pisze:..
chciałbym wejsc w posiadanie s13 w młodym roczniku ..
Co do gazu to.. hmm nie bądź hitler
Powodzenia.
Koniec z NISMO, jestem wyleczony
- adam_bertone
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Witam wszystkich sredecznie
Jakby nie bylo moj nick wskazuje ze mam na imie Adam
, nie mam nissana i na razie nie planuje miec, moze za jakis czas ale to raczej 350 Z
Zalogowalem sie tutaj bo mam kilka pytan odnosnie 200sx. Chcialbym uzyc bebechow z tego samochodu na swapa do innego. W zwiazku z tym bede mial kilka pytan co jak gdzie i po co ?
No i bede szukal jakiegos 200sx do kupienia
Znam zasday for, nie chce wam tu zasmiecac forum podpowiedzcie jak sie do tego sensownie zabrac, gdzie zaczac czytac/pisac.
Pozdrawiam
Adam
Jakby nie bylo moj nick wskazuje ze mam na imie Adam
Zalogowalem sie tutaj bo mam kilka pytan odnosnie 200sx. Chcialbym uzyc bebechow z tego samochodu na swapa do innego. W zwiazku z tym bede mial kilka pytan co jak gdzie i po co ?
No i bede szukal jakiegos 200sx do kupienia
Znam zasday for, nie chce wam tu zasmiecac forum podpowiedzcie jak sie do tego sensownie zabrac, gdzie zaczac czytac/pisac.
Pozdrawiam
Adam
czesc wszystkim mam zamiar we wrzesniu kupic s13... i jest to przemyslana decyzja. jestem z olsztyna i tutaj niestety malo 200sx jezdzi (w tym roku widzialem trzy s13 w miescie) samochod bedzie mi sluzyl glownie do weekendowej zabawy bo w tygodniu jezdze firmowym busem. na forum wchodze od chyba 2 lat a ostatniimi czasy wtedy kiedy tylko moge. pozdrawiam i mam nadzieje ze jest wiecej osob z mojej okolicy.
-
a123456789b
- Proszę nie bić nowego

Witam wszystkich,jak narazie z braku PJ (jeszcze 8 miesięcy
) poruszam się wspaniałymi pojazdami marki Ikarus/Solaris
podbeskidzie reprezent
podbeskidzie reprezent
Witam!
Nazywam się Marcin, 29lat, i na razie mieszkam w Bochum w Niemczech, ale po woli wracam do ojczyzny bo te Niemcy się po 16 latach nudzą
Tzn że od przyszłego roku będę urzędował we Wrocławiu.
2,5 lat temu kupiłem s13 i oczywiście się zakochałem..
stage 1, 1.1bar, HKS silent hipower, zawieszenie apexperformance 5/6. hamulec ksport 304mm jeszcze leży i czeka na montaż, bo niestety trochę za duży na felgi
Forum niemieckie też mi obrzydło bo za dużo debilów... dlatego teraz was trochę pomęczę
Jeżdże jeszcze na niemieckich tablicach, to jak zobaczycię gdzieś jakiegoś szwaba w ciemnoniebieskim s13, to może ja..
Fotki:

Nazywam się Marcin, 29lat, i na razie mieszkam w Bochum w Niemczech, ale po woli wracam do ojczyzny bo te Niemcy się po 16 latach nudzą
2,5 lat temu kupiłem s13 i oczywiście się zakochałem..
stage 1, 1.1bar, HKS silent hipower, zawieszenie apexperformance 5/6. hamulec ksport 304mm jeszcze leży i czeka na montaż, bo niestety trochę za duży na felgi
Forum niemieckie też mi obrzydło bo za dużo debilów... dlatego teraz was trochę pomęczę
Jeżdże jeszcze na niemieckich tablicach, to jak zobaczycię gdzieś jakiegoś szwaba w ciemnoniebieskim s13, to może ja..
Fotki:

- dziubas
- -#Klubowicz

- Kontakt:
Witam wszystkich
nie mam Nissana
może kiedyś...
przyszedłem się dokształcić w sprawach turbo
i może nieco dać od siebie
też mam motor turboKod: Zaznacz cały
witamy witamy czytaj forum na pewno coś sie dowiesz to skarbnica wiedzy o turbo