Witam,
Poszukuje jakiegos malego akulumatora zeby zmiescil mi sie przy rurze intercoolera w s14. Wie ktos gdzie mozna dostac male akulumatory? Moze cos z allegro? Z gory dzieki
Sportowy akulumator
Moderator: Moderator
W123 81` 280E 185 HP
200SX 94` 280 HP
V70 97` 2.0T AWD 225 HP
" Most important thing is not power but engine response "
Don`t say what you think cause you get Ban
200SX 94` 280 HP
V70 97` 2.0T AWD 225 HP
" Most important thing is not power but engine response "
Don`t say what you think cause you get Ban
- borimichal
- -#Moderator

Na nissantechu ostatnio byl temat o tym.
Przygladnij sie akumlatorom z Matiza i z Tico,sa waziutkie i powinny Ci wejsc, co do wydajnosci to pisali tam ze nie maja problemow z uzytkowaniem tych aku w Nissanach
pozdro
Przygladnij sie akumlatorom z Matiza i z Tico,sa waziutkie i powinny Ci wejsc, co do wydajnosci to pisali tam ze nie maja problemow z uzytkowaniem tych aku w Nissanach
pozdro
ja też mam ten problem i przymierzałem się do zakupu tego akumulatora:
http://www.frsport.com/Westco-Mini-Batt ... _1064.html
Tylko przy dzisiejszym kursie $ nie jest to niestety kusząca cena ze względu na koszta transportu za 1 sztuke
http://www.frsport.com/Westco-Mini-Batt ... _1064.html
Tylko przy dzisiejszym kursie $ nie jest to niestety kusząca cena ze względu na koszta transportu za 1 sztuke
- roball
- Postojebca Nałogowy

Optimy są stosunkowo duże - ale myślę że jakby przerobić półkę to mogłaby iść po skosie, dnem do błotnika - wtedy miejsca starczy nawet na 3" orurowanie
optima ma jeszcze taki plus że można klemy wkręcić z boku..
wada to dość wysoka cena
optima ma jeszcze taki plus że można klemy wkręcić z boku..
wada to dość wysoka cena
Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie...
a zombie zombie zombie...
- borimichal
- -#Moderator

zdjecia zapozyczone z nissantecha
Wcale nie trzeba wydawac niewiadomo jakiej kasy na aku zelowe.
aku z jakiegos VW
aku z matiza
tutaj nie wiem z czego, "mack1" pisal ze dwuletni 45Ah pali bezproblemowo po tygodniu postoju.
Ostatnio tez mialem w rece aku z Tica i wszedlby mi do mojej S13,ale dzien wczesniej pociaglem kabel do bagaznika.
Wcale nie trzeba wydawac niewiadomo jakiej kasy na aku zelowe.
aku z jakiegos VW
aku z matiza
tutaj nie wiem z czego, "mack1" pisal ze dwuletni 45Ah pali bezproblemowo po tygodniu postoju.
Ostatnio tez mialem w rece aku z Tica i wszedlby mi do mojej S13,ale dzien wczesniej pociaglem kabel do bagaznika.
BMW E60 M5 [507KM/520Nm] & BMW E60 545i M-Sport [333KM/450Nm] & JEEP GRAND CHEROKEE ZJ 5.9L V8 Limited LX - LA 5"/33" [242KM/468Nm].
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM