nowy turbo-ołner pragnie przywitać sie na forum...
Pozdro,
Piotr
Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
- le_massageR
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
No i w końcu le masager trafił do klubu głębokiego relaksu.
Witaj Piotruś
Witaj Piotruś
a że bokiem
-
truespinmice
Jako , że jestem nowy chciałem się przywitac....
Co prawda nie posiadam nyski tylko miśka (Mitsubishi Starion), ale mój misiek ma szuszarke i obowiązkowo RWD
, więc postanowiłem dołączyć do forumowiczów, bo macie dużą wiedze na temat moddingu turbo
Mój Starion posiada standardową turbinke TC-05.....plus pare modów (2.5" custom exhaust, MBC...).
Jesteście taką małą "encyklopedią" polskiej sceny turbo - dlatego postanowiłem dzielić z wami moje turbo-udręki
ps. dla zainteresowanych odsyłam do mojej strony: www.starion.prv.pl
Jou !
Co prawda nie posiadam nyski tylko miśka (Mitsubishi Starion), ale mój misiek ma szuszarke i obowiązkowo RWD
Mój Starion posiada standardową turbinke TC-05.....plus pare modów (2.5" custom exhaust, MBC...).
Jesteście taką małą "encyklopedią" polskiej sceny turbo - dlatego postanowiłem dzielić z wami moje turbo-udręki
ps. dla zainteresowanych odsyłam do mojej strony: www.starion.prv.pl
Jou !
Witamy !
Fajnie ze tutaj wpadles. Starion to zacne auto .... tylko pamietaj rade Clarksona... jest to swietne auto dopoki, doputy niezaczniesz go poprawiac
to taki zart oczywiscie !
Fajnie ze tutaj wpadles. Starion to zacne auto .... tylko pamietaj rade Clarksona... jest to swietne auto dopoki, doputy niezaczniesz go poprawiac
to taki zart oczywiscie !
"I had a look around the carpark and couldn't help noticing, that my car is significantly faster than all of yours..."
powered by:Japan Sport Service
powered by:Japan Sport Service
oj tam Karrlos czepiasz sie 
witamy nowych.
witamy nowych.
Thou S-H-to-tha-izzalt not bear false witness against thy neighbour n' shit.
Nissan Klizzay Pusha - Nissan 200sx,300zx, Skyline K-L-to-tha-izzub.
Nissan Klizzay Pusha - Nissan 200sx,300zx, Skyline K-L-to-tha-izzub.
-
mentos
Witam serdecznie wszystkich tutaj zgromadzonych
Od jakiegos czasu szukam sprawnego 200sx'a s13, mam nadzieje, ze jeszcze pomozecie mi przy zakupie! Aktualnie smigam Mistubishi 3000GT ojca, ale to auto nie nadaje sie do driftu totez dlatego zdecydowalem sie na kupno Nissana.
Pozdrawiam,
Mentos.
Od jakiegos czasu szukam sprawnego 200sx'a s13, mam nadzieje, ze jeszcze pomozecie mi przy zakupie! Aktualnie smigam Mistubishi 3000GT ojca, ale to auto nie nadaje sie do driftu totez dlatego zdecydowalem sie na kupno Nissana.
Pozdrawiam,
Mentos.
-
krunschwitz
Od kilku godzin jestem posiadaczem 200sx-a(s13).Kupilem go z Olkusza od kolegi Yabcok-a.Dzieki opiniom o tym egzemplazu,ktore przeczytalem na forum mam fajny samochodzik.Dzieki i witam wszystkich goraco.Krunschwitz z Kielc.

tylko nie popsuj zaraz 
- jacoblack
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Siemkakrunschwitz pisze:Od kilku godzin jestem posiadaczem 200sx-a(s13).Kupilem go z Olkusza od kolegi Yabcok-a.Dzieki opiniom o tym egzemplazu,ktore przeczytalem na forum mam fajny samochodzik.Dzieki i witam wszystkich goraco.Krunschwitz z Kielc.![]()
Niech moc będzie z tobą
... będę jak wrócę 
[you] pozdrawiam cię
[you] pozdrawiam cię
- kemoT
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
gratulacje teraz nic tylko rozkoszowac sie jazdakrunschwitz pisze:Od kilku godzin jestem posiadaczem 200sx-a(s13).Kupilem go z Olkusza od kolegi Yabcok-a.Dzieki opiniom o tym egzemplazu,ktore przeczytalem na forum mam fajny samochodzik.Dzieki i witam wszystkich goraco.Krunschwitz z Kielc.![]()
P.S. a na stronce sa gdzies fotki tego egzemplarza?