szybkie pytanie, szybka odpowiedź
Moderator: Moderator
PrzeRuSco, dzięki za info.
Będę kombinował z tarczą od 300zx i zaciskiem dwutłoczkowym z W210 E55 AMG albo jakimś innym, bo kompletny swap z 300zx za drogo wychodzi
Będę kombinował z tarczą od 300zx i zaciskiem dwutłoczkowym z W210 E55 AMG albo jakimś innym, bo kompletny swap z 300zx za drogo wychodzi
Ostatnio zmieniony sob 22 paź, 2016 23:31 przez luki343, łącznie zmieniany 1 raz.
CA18
Jest możliwość "regeneracji" pompy ABS z S13? Ewentualnie czy są jakieś zestawy naprawcze do uszczelnienia tego? Bo mam taki problem, że dosyć mocno mi ucieka płyn właśnie przez pompę. Ktoś zorientowany w tym temacie, czy wszyscy wywalają?
Co myślicie o tych dystansach:
http://allegro.pl/mercedes-dystans-dyst ... 06705.html
Potrzebuje do dupowozu, ale przez moment 510Nm nie chce wrzucić jakiegoś dziadostwa, a jak są wystarczające to wolę wydać 100 zamiast np. 300 zł na TPI
W podobnej cenie są w TuningKingz i też z PA6
więc wydaje mi się że to będzie w sam raz, prawda?
http://allegro.pl/mercedes-dystans-dyst ... 06705.html
Potrzebuje do dupowozu, ale przez moment 510Nm nie chce wrzucić jakiegoś dziadostwa, a jak są wystarczające to wolę wydać 100 zamiast np. 300 zł na TPI
W podobnej cenie są w TuningKingz i też z PA6
Ostatnio zmieniony ndz 30 paź, 2016 14:17 przez wolek1993, łącznie zmieniany 1 raz.
300zx z31 '86 przyszłe drift machine
luki343, do czego chcesz te nakretki??
bo podejrzewam ze do kol, a jesli tak to Binio powinien miec dosc fajne nakretki z JR - minus ze sa na imbus.
ps. zeby ktos ci mogl cos polecic to wypadaloby zebys podal oznaczenie gwintu jeszcze albo napisal np. seria s13
bo podejrzewam ze do kol, a jesli tak to Binio powinien miec dosc fajne nakretki z JR - minus ze sa na imbus.
ps. zeby ktos ci mogl cos polecic to wypadaloby zebys podal oznaczenie gwintu jeszcze albo napisal np. seria s13
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
czyli pytasz o nakrętki M12x1.25 o średnicy zew. max. 22mm po nałożeniu nasadki/klucza 
Binio masz cos w ofercie?
Binio masz cos w ofercie?
onepointeightT
Ile gwintu szpilki musi "trzymać" nakrętka w feldze? 9mm to ciut przymało?
Na tylnej osi trzyma mi ok. 17mm, ale z przodu wychodzi tylko ok. 9mm bo mam wrzucony dystans 5mm, bo spiera mi felga o amortyzator i zacisk. Zastanawiam się czy stoczyć dystans na 2,5 - 3 mm czy muszę kombinować z dłuższymi szpilkami.
Na tylnej osi trzyma mi ok. 17mm, ale z przodu wychodzi tylko ok. 9mm bo mam wrzucony dystans 5mm, bo spiera mi felga o amortyzator i zacisk. Zastanawiam się czy stoczyć dystans na 2,5 - 3 mm czy muszę kombinować z dłuższymi szpilkami.
CA18