TURBO GROOVE
Moderator: Moderator
Moze glupie pytanie ale trudno na ile km wystarczaja wam te tarcze bo mnie po 30tys nadaja sie do wymiany:)
- roball
- Postojebca Nałogowy

nie mam tych tarcz,
ale dużo zależy od klocków
jeszcze więcej od sposobu jazdy
30kkm po torze to naprawdę niesamowicie trwałe tarcze, 30kkm po autostradzie .. powinny mieć jeszcze fabryczne rysy
ale dużo zależy od klocków
jeszcze więcej od sposobu jazdy
30kkm po torze to naprawdę niesamowicie trwałe tarcze, 30kkm po autostradzie .. powinny mieć jeszcze fabryczne rysy
Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie...
a zombie zombie zombie...
Jezeli z redstuff'ami to po 30k km moga pasc ( u kilku przyjaciol tak bylo). Wlasnie dlatego nie kupilem tarcz EBC - jakosc padla ostatnio.
- Adams
- Coś już wiem

- Kontakt:
Wow jeszcze stosunkowo niedawno je kupowales i juz do wymiany
W takim razie chyba dobrze robie ze celuje w zimmermann'a...
Pzdr!
Pzdr!
'99 S14a - maszyna do: jarania sprzęgła, plucia ogniem, palenia gumy... jeździć niby też się da :]
kupilem osttanio REDSTAFFY ,ale zaczely niedawno mi piszcze delikatnie przy hamowaniu.. czy po zmianie tarcz powinno byc lepiej (tjezdze teraz na ORYGINALACH) ?
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
generalnie to klocki mi idą co 7000km nie ważne czy to seryjne jakieś japońskie czy red staffy. co do tarczy to mam tez jakieś wypaśnie ale nie glovy i widze ze ubywają tak że wytrzymają góra nastepny komplet redóf i do wyrzucenia. ALE jak to hamuje! 3 razy z rzędu z 220 do 0 i tylko głośno sie robi ale nie tracą na wydajności.
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
Kupilem sobie Zimmenmany (drilled) i Ferodo DS2500. A i cena byla znacznie lepsza od EBC.Adams pisze:Wow jeszcze stosunkowo niedawno je kupowales i juz do wymianyW takim razie chyba dobrze robie ze celuje w zimmermann'a...
Pzdr!