do do K to wlasnie zmienilem tylko gdzie sie zmienia wtryski i przeplywkeBinio_ pisze:U mnie było to samo po zmianie wtrysków na 700. Nie mogłem dojść do ładu i składu czemu sie tak działo. Zmieniłem wtryski na seryjne i regulator na seryjny i ogólnie dalej go podlewa troche za mocno , ale u mnie to moze wałek od CA16 ?
Efekt zalanej świecy tez mialem ale to wina złej mapy co mnie bardzo dziwiło..
Afr 12 na jałowym ? chyba powinno byc w okolicy 16-18 ?
11-12 dobre ale pod obciążeniem i pełnym bucie...
Stała K zmieniałes jedynie w zakladkach do zmiany przeplywki i wtrysków czy jeszcze gdzieś regulowałes ? Ponoć jest jeszcze jakaś jedna wartość do zmiany jak wkłada sie wieksze wtryski ale jeszcze tego nie wyczaiłem
dzien przed awaria mialem wszystko w normie, afr na wolnych ok 14.5, obroty rowne, pod obciazeniem ok 11, jak nie moglem rano odpalic bo go zalalo to wyciagnalem swiece wyczyscilem wszystko poskrecalem i jak juz odpalil to afr na wolnych schodzil do 10-11 masakrycznie zalany, zmienialem mapy, przeliczalem przeplywke i wtryski po 30 razy i nic, caly czas to samo. Dziwne ze dzien wczesniej nie bylo zadnego problemu az nagle taki psikus
PR jest seryjny na koncu liswty i jest on ostatnim elementem ukladu paliwowego oprocz weza powrotnego i baku, chyba nikt sie nie wpina z cisnieniem za regulatorem bo po co?roball pisze:FILTRBan0ff pisze:wskaznik wpiety miedzy filtr a listwaWSKAŹNIK
LISTWA
a gdzie masz PR?
chyba że wskaźnik jest na regulowanym PR ...