Jaki plyn do chlodnicy do r33 gts
Moderator: Moderator
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
Polecam MOTUL Inguel Optimal... mam zalany u siebie ponad rok i jest jak nowy...
Ostatnio zmieniony ndz 15 maja, 2011 18:27 przez TiGRA, łącznie zmieniany 1 raz.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Artur1020
- Postojebca

- Kontakt:
z tego co ja wiem to wszystko to jeden <font class="red">nie znam ortografii brzydkiego słowa określającego męskie przyrodzenie</font>:P
Niesz sztuka zabić muche przednia szyba tylko boczną =)))
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
Artur1020, marketowki tak...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- roball
- Postojebca Nałogowy

Główny składnik to zawsze glikol, w koncentracie 90..95%, w składzie eksploatacyjnym powinien stanowić ~60%, 5% dodatków (przeciwpienne, inhibitory korozji etc.) i 35% wody dest.
Różnica między markeciakiem a firmowym tkwi w jakości dodatków. Warto zainwestować motul, shell - dużej różnicy w cenie nie ma...
Różnica między markeciakiem a firmowym tkwi w jakości dodatków. Warto zainwestować motul, shell - dużej różnicy w cenie nie ma...
Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie...
a zombie zombie zombie...
- borimichal
- -#Moderator

jaa tam roznicy miedzy drogimi a tanimi nie zauwazylem.
byle był płyn,nie zamarzal w zimie i nie bylo rdzawki
byle był płyn,nie zamarzal w zimie i nie bylo rdzawki