Możesz mi zaufać, że chodzi Ci o HKS'a. A co do dźwięków, to: http://www.blowoffvalves.com/Barni pisze:witam
mam pytanko o 2 konkretne blow offy
HKS SSQv
i GREDDY RS
jakie one wydaja dzwieki
chodzi mi ,ktory gwizdze a nie syczy(pssssss....)
BOV
Moderator: Moderator
- DrRedDevil
- Stały gość

- Kontakt:
Blow Off Valve
Racing Line: 2m Blow Off Valve #Cosmo2#BigBoy#
Street Line: The SUN Blow Off Valve
www.ProRacingTechnology.com
Racing Line: 2m Blow Off Valve #Cosmo2#BigBoy#
Street Line: The SUN Blow Off Valve
www.ProRacingTechnology.com
- bak3ns
- Coś już wiem

- Kontakt:
Konkretne pytanie - konkretna odpowiedźBarni pisze:witam
HKS SSQv
i GREDDY RS
jakie one wydaja dzwieki
http://www.youtube.com./watch?v=4zRWZvE ... ed&search=
RS13 ka24de in progress...
'cos there's no replacement for displacement.
'cos there's no replacement for displacement.
greddy tez ma taki piszczacy dzwiekBarni pisze:witam
HKS SSQv
i GREDDY RS
jakie one wydaja dzwieki
WItam mam do was pytanie, czy BOV jest bardzo koniecznym wynalazkiem? wiem ze ma duzo dobrych zalet,
ale jak ma sie seryjne auto, i doladowanie w T28 bedzie na 0,6 to jest to potrzebne?
bo wiem ze moj to jakas tania podrobka w gownianym stanie juz, i mysle czy go nie wymontowac poprostu
ale jak ma sie seryjne auto, i doladowanie w T28 bedzie na 0,6 to jest to potrzebne?
bo wiem ze moj to jakas tania podrobka w gownianym stanie juz, i mysle czy go nie wymontowac poprostu
awatara zostawiam jako pamiątke po s13...
To i ja mam pytanko.
Posiadam takiego BOV-a
http://moto.allegro.pl/item290268543_bl ... a_f1z.html
Z tym ze tak, ja mam niebieskiego i slyszalem ze niebieski ma twardsza sprezyne, fakt faktem ze ma on regulacje to niestety efekt jest taki sam czy sie odkreca czy sie dokreca a co za tym idzie psssyt jest bardzo znikome
Znajomi maja wlasnie czerwone takie BOV-y i u nich swietnie to pracuje co za tym idzie fajny dzwiek ma. Fakt faktem podkreslam ze u mnie nie ma juz serii silnika, jest T28 itd ale to i tak chyba nie zmienia faktu. Czy moze ktos z Was ma takiego wlasnie BOV-a albo moze doradzi mi co zrobic...
Pozdrawiam
Posiadam takiego BOV-a
Z tym ze tak, ja mam niebieskiego i slyszalem ze niebieski ma twardsza sprezyne, fakt faktem ze ma on regulacje to niestety efekt jest taki sam czy sie odkreca czy sie dokreca a co za tym idzie psssyt jest bardzo znikome
Pozdrawiam
Oo\_____/oO VS Oo\_____/oO
- TURBO maniac
- Stały gość

- Kontakt:
Spróbuj podmienić się z kolegą bovami. Jeżeli dalej będzie dupiaty dźwięk, to znaczy że możesz mieć nieszczelny układ (np. seryjny IC) i część ciś. zamiast bovem ucieka w innym miejscu. Nie czujesz może zwiększonego laga?Nero pisze:To i ja mam pytanko.
Posiadam takiego BOV-a
Z tym ze tak, ja mam niebieskiego i slyszalem ze niebieski ma twardsza sprezyne, fakt faktem ze ma on regulacje to niestety efekt jest taki sam czy sie odkreca czy sie dokreca a co za tym idzie psssyt jest bardzo znikomeZnajomi maja wlasnie czerwone takie BOV-y i u nich swietnie to pracuje co za tym idzie fajny dzwiek ma. Fakt faktem podkreslam ze u mnie nie ma juz serii silnika, jest T28 itd ale to i tak chyba nie zmienia faktu. Czy moze ktos z Was ma takiego wlasnie BOV-a albo moze doradzi mi co zrobic...
Pozdrawiam
Gdy dał gazu to wał urwoł, bo pod maską było TURBO!
Hmm, ja mam takiego, właśnie niebieskiego.. Widzę u Ciebie w podpisie "Powered by JSS", i właśnie w JSS go montowałem- i nie mogę powiedzieć, aby "psssyt" było znikome. Nic mi o tym nie wiadomo, aby czerwonego i niebieskiego różniło coś jeszcze, oprócz koloru.Nero pisze:To i ja mam pytanko.
Posiadam takiego BOV-a
Z tym ze tak, ja mam niebieskiego i slyszalem ze niebieski ma twardsza sprezyne, fakt faktem ze ma on regulacje to niestety efekt jest taki sam czy sie odkreca czy sie dokreca a co za tym idzie psssyt jest bardzo znikomeZnajomi maja wlasnie czerwone takie BOV-y i u nich swietnie to pracuje co za tym idzie fajny dzwiek ma. Fakt faktem podkreslam ze u mnie nie ma juz serii silnika, jest T28 itd ale to i tak chyba nie zmienia faktu. Czy moze ktos z Was ma takiego wlasnie BOV-a albo moze doradzi mi co zrobic...
Pozdrawiam
S13
IC nie mam seryjnego, jest wlozony najwiekszy jaki wejdzie w przedni zderzak 
Tak zakladany w JSS ale przykladowo zalozony tez zostal Greddy i on pieknie chodzil a ten obecny co mam to lipa niesamowita
No nic chyba mi przyjdzie zrobic mala podmianke z kolega i zobaczyc jak bedzie ganial na jego
Tak zakladany w JSS ale przykladowo zalozony tez zostal Greddy i on pieknie chodzil a ten obecny co mam to lipa niesamowita
No nic chyba mi przyjdzie zrobic mala podmianke z kolega i zobaczyc jak bedzie ganial na jego
te chińskie blowy ssqv style muszą sie rozbiegać, odkręć przód lub wypnij dolną flanszę i kapnij kilka kropel oleju na sztycę "zaworka", ja kilkanaście razy pomagałem sie temu bovowi otworzyć po poszczeniu gazu aż się tak rozbiegał, że zaczął straszyć ludzi na chodnikachNero pisze:IC nie mam seryjnego, jest wlozony najwiekszy jaki wejdzie w przedni zderzak
No nic chyba mi przyjdzie zrobić mala podmiankę z kolega i zobaczyc jak bedzie ganial na jego
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
u mnie the sun hulaod pocztku bez problemow. masz go od nowosci?
live fast, die sidewayz
Pajak2444 sprobuje cos takiego zrobic, albo inaczej sprobuje go najpierw rozebrac hehe
Zobaczymy jak to wyjdzie.
PS. I jak ktos moze to niech doradzi cos koledze JareKrK bo on byl pierwszy a ja mu sie troszke wcielem w temat...
PS. I jak ktos moze to niech doradzi cos koledze JareKrK bo on byl pierwszy a ja mu sie troszke wcielem w temat...
JareKrK: wg mnie przy takim doladowaniu to BOVa zaklada sie raczej dla lansu po dzielni
z drugiej strony gowniany bov moze pogorszyc osiagi, zwiekszyc spalanie itp
live fast, die sidewayz
o tym to coś wieMate96 pisze: zwiekszyc spalanie itp