kupował ktoś z firmy pro perfekt te ich zestawy mbc i blow off.
miałem zawór zGRREEDKA i łapał lewe powietrze... a kosztował dwa razy tyle.
blow off i mbc
Moderator: Moderator
Witam, ja mam MBC zawór typu Pressure i Bov'a typ II. Osobiscie jestem zadowolony i nie narzekam na ich działanie.
-
BARTEK911
ja kupowałem blow off-a z pro perfekt i działa dobrze, fajnie syczy i nie mam z nim problemów żadnych
z ta glosnoscia to zalezy tez od samochodu,mialem takiego blow offa (tylko jedno tloczkowego) u siebie i nie syczal zbyt glosno,poszedl do drugiego 200sx i syczy bardzo glosno,zostal na chwile podlaczony do trzeciego i syczal bardzo slabo.i dodam ze w tym co syczal najglosniej turbina dzialala najslabiej.i nie wiem od czego to zalezalo
a u waskiego tak samo jak u ciebie i slabo syczal.Ostry pisze:jak to nie wiesz??Barni pisze: i nie wiem od czego to zalezalo
od miejsca, w którym był zamontowany... a był zamontowany zaraz za turbina. a u Ciebie przed przepustnicą...
- TURBO maniac
- Stały gość

- Kontakt:
No i umnie też nie chodzi tak jak bym chciał
Jest za cichy i wydaje się jakby upuszczał powietrze z trudem wydając przy tym długie i wysilone syknięcie w dodatku z opóźnieniem. Odesłałem go do Propera żeby go sprawdził i mówi że wszystko ok więc nie wiem o co kaman 
Gdy dał gazu to wał urwoł, bo pod maską było TURBO!
- clicker200sx
- Stały gość

- Kontakt:
ja mam od proper 2tloczkowy z teflonu i juz przy 0,5bara jest taki strzal ze nie da sie wytrzymac 
A w którym miejscu masz zamontowany?Ja mam jakieś 20cm przed przepustnicą i jest strasznie cichy.clicker200sx pisze:ja mam od proper 2tloczkowy z teflonu i juz przy 0,5bara jest taki strzal ze nie da sie wytrzymac
Peace
Name?
-Abu Dalah Sarafi.
-Sex?
-Four times a week.
-No, no, no..... male or female?
-Male, female...... sometimes camel.......
-Abu Dalah Sarafi.
-Sex?
-Four times a week.
-No, no, no..... male or female?
-Male, female...... sometimes camel.......
- Ostry
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
bo Wąski ma padake...Barni pisze:a u waskiego tak samo jak u ciebie i slabo syczal.Ostry pisze:jak to nie wiesz??Barni pisze: i nie wiem od czego to zalezalo
od miejsca, w którym był zamontowany... a był zamontowany zaraz za turbina. a u Ciebie przed przepustnicą...
- clicker200sx
- Stały gość

- Kontakt:
-
truespinmice
też mam MBC pressure z Properfektu i nie żałuje wydanej kasy. Relatywnie tani, a jakość OK. Nie miałem z nim żadnych problemów. ciśnienie reguluje , auto jeździ i jest git
z properfektu też kupie BOV'a - zaufałem raz , zaufam i drugi - zresztą to widać po użytkownikach
z properfektu też kupie BOV'a - zaufałem raz , zaufam i drugi - zresztą to widać po użytkownikach