Szpera, LSD, blokada mostu ró?nicowego itp.
Moderator: Moderator
mam maly problem bo nie wiem czy mialem szpere czy nie a wole sie spytac zanim zaczne rozbierac dyfer. na poczatku jak kupilem S13 to super sie slizgal a teraz jak zaczne poslizg to momentalnie sie prostuje nawet lapie podsterownosc i zaczyna jechac przez chwile kompletnie prosto.i przypuszczam ze bede musial zainwestowac w dyfer s14.
wiem jak sprawdzic czy jest ale nie wiem czy mialem czy nie bo jezeli byla to padla albo nie bylo wogóle. ale dzieki za odp.
ja zawze myslalem ze nie bylo w s13 ale niektorzy mowia ze sie zdarzaly to teraz juz nie wiem jak jest
ale chyba nie tylko na Japonię... np wczoraj czy przedwczoraj widziałem s13 ca ze Szwecji który też miał seryjną szperęBooster pisze:byly seryjne w s13, ja mialem s13 '92 rok z seryjnie montowana szpera i faktycznie wychodzily tylko na rynek jpn, moj byl z importu.
-
stahtom
moze miales rps13 2.0t,skoro byl od skosnychBooster pisze:byly seryjne w s13, ja mialem s13 '92 rok z seryjnie montowana szpera i faktycznie wychodzily tylko na rynek jpn, moj byl z importu.
Byla, ja takową mamjarekrk pisze:przeciez Wogule w S13 nie bylo Seryjnie Szpery
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET
Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Jest: 200sx s13 CA18DET
Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Bylo to s13 z CA, do tego mial klime i szyberdach co rownierz jest rzadkoscia, a w tej chwili mam rps-a z SR.stahtom pisze:moze miales rps13 2.0t,skoro byl od skosnychBooster pisze:byly seryjne w s13, ja mialem s13 '92 rok z seryjnie montowana szpera i faktycznie wychodzily tylko na rynek jpn, moj byl z importu.
-
stahtom
to kiedy jazdy probne?Booster pisze:Bylo to s13 z CA, do tego mial klime i szyberdach co rownierz jest rzadkoscia, a w tej chwili mam rps-a z SR.stahtom pisze:moze miales rps13 2.0t,skoro byl od skosnychBooster pisze:byly seryjne w s13, ja mialem s13 '92 rok z seryjnie montowana szpera i faktycznie wychodzily tylko na rynek jpn, moj byl z importu.
z tego co pamietam to szpere w wiekszosci mialy s13-stki z prawostronna kierownica i zdarzaly sie w europejskich wersjach
ta tak na marginesie ty masz 94 rok a przypadkiem na europe nie bylo robionych s13 do 93 ?? chyba ze masz importowana z japoni czy skas tam ale to juz tam chyba sr siedzi;p
ta tak na marginesie ty masz 94 rok a przypadkiem na europe nie bylo robionych s13 do 93 ?? chyba ze masz importowana z japoni czy skas tam ale to juz tam chyba sr siedzi;p
Dokladna data produkcji mojego S13 to listopad 1994 jest z klima i elektrycznymi szybami. i pytanie czy kazdy S13 ma chlodnice przy dyferencjale? i przywiozlem go z niemiec. to byla niemiecka salonowka.
FUNO pisze:Dokladna data produkcji mojego S13 to listopad 1994 jest z klima i elektrycznymi szybami. i pytanie czy kazdy S13 ma chlodnice przy dyferencjale? i przywiozlem go z niemiec. to byla niemiecka salonowka.
hmm troche dziwne bo mi sie wydaje ze na europe byly robione tylko do 93 roku ... moze masz date pierwszej rejestracji nie produkcji
byc moze ja sie myle ...
jak tak niech ktos mnie wyprowadzi z bledu