Witam.
Latałem se troszke dziś po mieście az tu nagle pojawił sie rywal ustawiliśmy się na światłach do startu i zrobiłem tak:
Trzymam nyse na 4tyś strzał ze sprzęgła zapiszczał, idzie sprzegło do dechy chce wrzucac bieg nr. 2 nie da sie obroty spadły nadal sie nie da patrze bieg nr. 3 , 4 , 5 nie da się wyrzucilłem na luz biegu nr. 1 tez sie nie da ;/ puszczam sprzegło i mozna je wciskac bez żadnego oporu luzno chodzi i nie da sie biegów wrzucac. Co mogło sie stać ?
Skrzynia hellp
Moderator: Moderator
-
dabek200sx
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
-
trabirider
- Stały gość

przypuszczam ze padł docisk ale bez rozbiórki się nie dowiesz
OT
A z kim sie łapałeś?
A z kim sie łapałeś?
Części tuningowe bovy, naby, pasy szelkowe, wskazniki, turbo timery,stozki, kierownice i wiele wiele innych - zawsze w dobrych cenach !!! 505-205-558
Lista części: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=14275251
My project s13 http://forum.turbokillers.com/tematy23/ ... vt9286.htm
Lista części: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=14275251
My project s13 http://forum.turbokillers.com/tematy23/ ... vt9286.htm
-
dabek200sx
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Dobra mam nowe szczegóły
Mianowicie- wróciłem dziś z pracy odpalam nyse sprzęgło o dziwo działa ale nie tak jak powinno jest minimalny opór i da sie biegi wrzucać normalnie bez żadnych zgrzytów czy tam siły ale (ku... zawsze musi być to ale?) jak już wrzuce bieg i chce ruszyć samochód dostaje wibracji a tylne koła wibrują jak wibrator i wydobywa sie z tyłu taki stuk tu tu tu tu tu jak przejechałem 2 metry zaczeło otro walić spalonym sprzęgłem stukot dochodzi tak jak by z mostu...
NeO Mondeo ST
Mianowicie- wróciłem dziś z pracy odpalam nyse sprzęgło o dziwo działa ale nie tak jak powinno jest minimalny opór i da sie biegi wrzucać normalnie bez żadnych zgrzytów czy tam siły ale (ku... zawsze musi być to ale?) jak już wrzuce bieg i chce ruszyć samochód dostaje wibracji a tylne koła wibrują jak wibrator i wydobywa sie z tyłu taki stuk tu tu tu tu tu jak przejechałem 2 metry zaczeło otro walić spalonym sprzęgłem stukot dochodzi tak jak by z mostu...
NeO Mondeo ST
-
dabek200sx
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
sprzęgło nie ma nawet 5tyś przejechane... i juz by padło ?
Ostatnio zmieniony czw 25 mar, 2010 15:24 przez dabek200sx, łącznie zmieniany 1 raz.
- kamilp1908
- -#Klubowicz

- Kontakt:
Przy normalnym użytkowniu pewnie by nie padło, ale pare strzałów ze sprzęgła i pada. Żależy oczywiście od użytego sprzęgła.
Turbo zaczyna pompować, a tylne koła wariować 
- m0rr1s
- Postojebca

- Kontakt:
moze sie zerwalo przy strzale....
[ Dodano: Czw 25 Mar, 2010 15:44 ]
mam takie w bagażniku... połowa okładziny z jednej strony jest urwana
[ Dodano: Czw 25 Mar, 2010 15:44 ]
mam takie w bagażniku... połowa okładziny z jednej strony jest urwana
Nissan will get you through times with no money better than money will get you through times with no Nissan.

-
dabek200sx
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
A nie mogą to być pół-oski w moście ? bo skądś biorą sie te wibracje tylnej częsci samochodu generalnie kół no i ten stukot
może ktoś ma jeszcze jakieś pomysły zanim zaczne rozbierać nyse
może ktoś ma jeszcze jakieś pomysły zanim zaczne rozbierać nyse
Ostatnio zmieniony czw 25 mar, 2010 17:09 przez dabek200sx, łącznie zmieniany 1 raz.
Sorry za OT, ale czy to mondeo nie było przypadkiem granatowe i na rejestracjach zaczynających się na "EKU..."dabek200sx pisze:NeO Mondeo ST
-
dabek200sx
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
było białe i na WWL'ah ;p
ale wróćmy moze do głównego wątku
[ Dodano: Pią 26 Mar, 2010 14:41 ]
wczoraj był lekarz u nysy i stwierdził że to skrzynia powiedziała papa
a ten zapach co mowiłem ze to smierdzi sprzegło to to nie było sprzegło tylko olej ze skrzyni tak wali ze masakra
ale wróćmy moze do głównego wątku
[ Dodano: Pią 26 Mar, 2010 14:41 ]
wczoraj był lekarz u nysy i stwierdził że to skrzynia powiedziała papa
a ten zapach co mowiłem ze to smierdzi sprzegło to to nie było sprzegło tylko olej ze skrzyni tak wali ze masakra
Ostatnio zmieniony czw 25 mar, 2010 19:06 przez dabek200sx, łącznie zmieniany 1 raz.