szyba nie działa ?
Moderator: Moderator
-
PeteRx
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
więc, nie działa szyba od strony kierowcy, nie dawno zakupiłem te auto, właściciel zapewniał że to tylko jakiś kabelek nie styka, rozebrałem więc drzwi wsio na pierwszy rzut oka wygląda ok. te urządzonko (czarna kostka do której idą kable od przełącznika) pyka jak naciskam guzik od szyby, szyba po prawej działa... jakieś rady ? do wymainy ta kostka ? jak tak to gdzie i za ile moge to kupić ?
- borimichal
- -#Moderator

Rozbierz ta puszke i popatrz sie czy nie odpadl tam zaden lut.
W moim pierwszym nismo mialem taki sam objaw,ale po rozebraniu tej puszki i poprawieniu lutow wszytsko wrocilo do normy.
Pozdrawiam
W moim pierwszym nismo mialem taki sam objaw,ale po rozebraniu tej puszki i poprawieniu lutow wszytsko wrocilo do normy.
Pozdrawiam
- bielakxxx
- Stały gość

- Kontakt:
A ja tez to mialem i zrob tak.Masz ten modul po lewej stronie jak zdejmiesz poszycie drzwi,wyjmij wtyczke i zobaczysz bodajrze 8 lub 10 pin-ow.podegnij delikatnie troszeczke w dol pierwszy gorny pin od prawej strony powinno byc gucio.Ten sam objaw mialem i na 1000% jest tak jak mowie
Szyba kierowcy działa,a szyba pasażera załapała zgon o 3 w nocy musiałem kombinować zeby ja zamknąć
Szyby nie da się zaknąć przełącznikiem u kierowcy i pasażera. Czy puszkę od strony pasażera można polutować? Jest jakiś oddzielny bezpiecznik po szyby pasażera?