aha i jakie tam wchodzą ? h4 ?
Żarówki
Moderator: Moderator
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
Ja mam H4 90W/110W przekaźniki wyttrzymują ale i tak nażekam na jasnośc mimo lustra w idealnym stanie
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
600-961-666
A czy ktos wkladal do siebie takie mocniejsze, biale zarowki? Widzialem s13 z takimi reflektorami, ktore daja biale swiatla ale kosztowaly jakies kosmiczne pieniadze.
-
Anonymous
Bo to są żarówki konkretne i konkretnie kosztują- 160 zetadr Mike pisze:A czy ktos wkladal do siebie takie mocniejsze, biale zarowki? Widzialem s13 z takimi reflektorami, ktore daja biale swiatla ale kosztowaly jakies kosmiczne pieniadze.
Tamte reflektory byly akurat specjalnie sprowadzane, z homologacja. Jakie zarowki niestandardowe mozna wkladac, zeby ew. milicja sie nie czepiala?
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
nie przypominam sobie żebym miał z tym problemy....
chyba wystarczyło zdiąć ten plastik co osłania biki lampy i wtedy będziemy mogli odkręcić tą blache z góry (ten polakierowany dekielwk
)a pożniej to juz widać żarówke i pręcik zabezpieczający żarówke odbezpieczamy go i żarówka powinna wyjść sama....
z tego co sobie przypominam.
acha przydadzą sie szczupłe i silne ręce ale to i tak nic w porównaniu z e śróbą od kolektora wydechowego jak się go odkręca razem z turbiną.
chyba wystarczyło zdiąć ten plastik co osłania biki lampy i wtedy będziemy mogli odkręcić tą blache z góry (ten polakierowany dekielwk
z tego co sobie przypominam.
acha przydadzą sie szczupłe i silne ręce ale to i tak nic w porównaniu z e śróbą od kolektora wydechowego jak się go odkręca razem z turbiną.
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
600-961-666
He he, jedna śrubą odkręca się 30 minut. Pół minuty nasadza się klucz, potem ćwierć obrotu, klucz w dół, obrót klucza, do góry, nasadzić na śrubę, ćwierć obrotu itd... itd... itd...jarkowy pisze: acha przydadzą sie szczupłe i silne ręce ale to i tak nic w porównaniu z e śróbą od kolektora wydechowego jak się go odkręca razem z turbiną.
- Lukasz
- Stały gość

- Kontakt:
Hmmm... Ja jak zmieniałem żarówki to nie rozbierałem połowy lampyjarkowy pisze:nie przypominam sobie żebym miał z tym problemy....
chyba wystarczyło zdiąć ten plastik co osłania biki lampy i wtedy będziemy mogli odkręcić tą blache z góry (ten polakierowany dekielwk.