Kontrolka Anti-lock

anteny, oświetlenia deski, centralny, wycieraczki oraw szystko co miga i pipa na 12V bądź 30kV ;)

Moderator: Moderator

Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

:shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Kruchy co ty biadolisz wracaj do Polski i idziemy na browara. :D
Awatar użytkownika
dr Mike
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Kruchy pisze: a na dodatek w pt jak chcialem zwerbowac goscia z czarna dwuseta, to mi powiedzial, ze ten samochod to kicha, a poza tym jego nie interesuja kluby internetowe...
Kij mu w ryj! Głupi gbur. Szkoda tylko nissana, że się marnuje z takim kierowcą... :cry:

Fila - Kruchy był w niedzielę! :P
Goranowa

Kruchy pisze: Aha, i jeszcze popadlem w nielaske takiej jednej, co to sobie znalazla drugiego...i mi na dodatek nie zasuwa cisnienie z turbiny lopatek! :( :x :evil:
Nie przejmuj sie, zla kobieta byla. A moze tak tylko na chwile sobie tego drugiego znalazla :?:
A z turbina sobie poradzisz.
Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

JAK TO ???? był w niedziele ??? Czemu nie zadzwoniliscie do mnie ???
Piliscie piwo bezemnie???
Peter

Jak byś czesciej odwiedzał forum, a nie przegladał strony z dupami to byś wiedzial ze bedzie spot :idea: :wink:
Kruchy

Fila. pisze:JAK TO ???? był w niedziele ??? Czemu nie zadzwoniliscie do mnie ???
Piliscie piwo bezemnie???
Liczylem Fila, ze Ciebie tez zobacze, a tu dupa. Czyba jakas laska Cie zatrzymala, albo jak wymieniales po cichaczu turbine na T 28 to Ci sie paluchy w lopatkach zaklinowaly :wink:

A tak w ogole, to dzieki za wsparcie Wszem i Wobec. Tak sadze, to zla kobieta byla :wink:

a turbine juz mam tylko nie mam kiedy wymienic...
Awatar użytkownika
mellow
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

pokaz mi ta turbine sprawdze czy dziala :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :P
"I had a look around the carpark and couldn't help noticing, that my car is significantly faster than all of yours..."
powered by:Japan Sport Service
Kruchy

mellow pisze:pokaz mi ta turbine sprawdze czy dziala :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :P
he he, kto wie kto wie:)
Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Nie nie Kruchy paluchy mam cale a tez z zadnymi laskami sie nie zadaje :lol: :lol: Mam teraz 5 dni w tygodniu wolnych i popiepszyly mi sie dni i zapomniałem :cry:

BTW kiedy znów bedziesz w Polsce???
Kruchy

Fila. pisze:Nie nie Kruchy paluchy mam cale a tez z zadnymi laskami sie nie zadaje :lol: :lol: Mam teraz 5 dni w tygodniu wolnych i popiepszyly mi sie dni i zapomniałem :cry:

BTW kiedy znów bedziesz w Polsce???
see klubowicze lub sprawy klubowe, bo walimy offtopa, (BTW sorrki za nowy watek)

przypominam jak ktos sie pogubil tu sie mowi o ANTI-LOCKU
Awatar użytkownika
dr Mike
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Kruchy pisze: przypominam jak ktos sie pogubil tu sie mowi o ANTI-LOCKU
Eee tam, co trzeba było powiedzieć o antu-locku zostało powiedziane.

Tu moje pytanie jako moda - czy skoro problem już został rozwiązany to temat powinien iść do kosza, czy ma zostać bo "ktośkiedyś" może mieć taki sam problem?
Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Nie nie to dobry temat :twisted: ( pewnie mi sie to przytrafi) :lol:
Peter

Nie kasujmy tematów tylko je ewentualnie zamykajmy :idea:
Awatar użytkownika
jarkowy
Założyciel Klubu
Założyciel Klubu
Kontakt:

i tak anti lok przerodził sie w pogaduszki modów i admian :lol: . Myślę że dopuki tematy mieszcza sie nam na jednej stronie nie ma ich co kasowac a jak juz będzie ciasno to niektóre będziemy wyrzucać. Narazie niech leży
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...

SKYRACING

OO\____/OO

602227141

Turbokiller

automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
Goranowa

Kruchy pisze:Liczylem Fila, ze Ciebie tez zobacze, a tu dupa. Czyba jakas laska Cie zatrzymala, albo jak wymieniales po cichaczu turbine na T 28 to Ci sie paluchy w lopatkach zaklinowaly :wink:

...
To jeszcze ja powieksze tego off-topa. (Jakby co to moje moze wyciac, gdyby sie za gesto zrobilo)

Co to znaczy paluchy w lopatkach zaklinowaly?
Nie znam tego? :?
Cos co powinnam znac?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka ogólna”