dzięki uprzejmości Domino mam już w domu jego tylny amor staryTomek89 pisze:Umiał byś takie coś na tył zrobić ?
pewnie tak ale na kiedy
takie jak te tylny camber
Moderator: Moderator
dzięki uprzejmości Domino mam już w domu jego tylny amor staryTomek89 pisze:Umiał byś takie coś na tył zrobić ?
pewnie tak ale na kiedy

scooter pisze:dzięki uprzejmości Domino mam już w domu jego tylny amor staryTomek89 pisze:Umiał byś takie coś na tył zrobić ?
pewnie tak ale na kiedyi jak tylko mój mechanik wróci z urlopu to pożyczę ściągacz do sprężyn i mam zamiar zrobić sobie tylne
takie jak te tylny camber

oj Roball bo zaczne w Ciebie watpicroball pisze:pochylenie koła

skrót myślowyForest pisze:oj Roball bo zaczne w Ciebie watpicroball pisze:pochylenie kołajak moga z tylu regulowac pochylenie kola ?
to wachacze tez sie powyginaja od camberow ?
![]()
Co za szczęście że ja nie cierpię chińskich produktówForest pisze: Scooter a ja mam pytanie jaki masz potem dostep do unibali i czy idzie je wymienic jakos wmiare bezproblemowo. Problem jest taki ze niewiem jak z twoimi lozyskami ale wszystkie chinskie lozyska w chinskich drazkach , wachaczach , cameberach przy jezdzie po polskich drogach lapia po paru tysiacach km takie luzy.... idzie to potem w tych camberach powymieniac ?

no to wporzadkuscooter pisze: Po za tym tak to zaprojektowałem żeby dało się rozebrać to na części. jak lukniesz na fotkę to przy uniballu jest pierścień ma on gwint na zewnątrz i po odkręceniu tego możesz wybić/wycisnąć uniballa.
[url=http://lh5.ggpht.com/_Ol3YgJmWy0A/SU1nuAUDtEI/AAAAAAAACmc/W-Emn2Ctjwk/s400/Zdj%C4%99cie087.jpg"]Obrazek[/url]