Jak w ogóle kogoś takiego znaleźć?
Czy jeśli kupić takie gotowe poliuretanowe wkładki to da się to samemu wymienić?
Moderator: Moderator

TEn telefon jest aktualny ?Maretzky pisze:Jak ktos cos chce to dzwonic 606 678 323
nr Marka aktualny. Pan wypełnia wszystko więc da radę.Coobcio pisze:TEn telefon jest aktualny ?Maretzky pisze:Jak ktos cos chce to dzwonic 606 678 323
Chcialbym u siebei zrobić poduszki silnika odpoweidnio twarde, oczywiście bym je wysłał - Ciekawe czy ten Pan sie tego podejmie.
Oślepło się?hałabała pisze:czy ktoś może wymienić wszystkie elementy zawieszenia jakie mozna zrobic z poliuretanu??bo mam do roboty całe zawiachy
Maretzky za ile ten koleś od ciebie zrobi komplecik do s13??

Maretzky pisze:Jest niedaleko mnie taki człowiek co produkuje poliuretanowe elementy zawieszenia. Dorabia to konkretnie pod kazde auto, daje rok gwarancji. Podobno wytrzymałosc jest o niebo wieksza , robi całe zawiasy (tzn wymienia gumy na poliuretany) do aut sportowo-terenowych , rajdowych itp.
Ja zamówiłem juz tuleje drązków reakcyjnych. Jakby ktos chciał to moge zrobic wiecej i rozeslac. A jak ktos potrzebuje cos innego to tez moge podjechac i zamowic , częsci na wzór w 3city nie brakujeCen jeszcze nie znam bo to zalezy do ilosci i od tego czy facetowi wyjętą częsc przywioze czy musi sam sobie ją z auta wyjąć.
Tu taki link podobny
http://www.autohifi.pl/index.php?art=/a ... nowosci/31
Przodu jeszcze nikt nie robil , nie wiem ile pkt. Pawel od nas robił tył (16 pkt wyszło około 1000 nie pamiętam dokładnie).drpain pisze:Maretzky pisze:Jest niedaleko mnie taki człowiek co produkuje poliuretanowe elementy zawieszenia. Dorabia to konkretnie pod kazde auto, daje rok gwarancji. Podobno wytrzymałosc jest o niebo wieksza , robi całe zawiasy (tzn wymienia gumy na poliuretany) do aut sportowo-terenowych , rajdowych itp.
Ja zamówiłem juz tuleje drązków reakcyjnych. Jakby ktos chciał to moge zrobic wiecej i rozeslac. A jak ktos potrzebuje cos innego to tez moge podjechac i zamowic , częsci na wzór w 3city nie brakujeCen jeszcze nie znam bo to zalezy do ilosci i od tego czy facetowi wyjętą częsc przywioze czy musi sam sobie ją z auta wyjąć.
Tu taki link podobny
http://www.autohifi.pl/index.php?art=/a ... nowosci/31
hej to ile do s13 1.8t na przód kosztuje taki zestaw.jestem zainteresowany potrzebuje to do konca kwietnia.da rade?