mam pytanko, kto wie jak zdjąć przegób Nissan Primera 97rok.
dzięki...
przegób Primera 97rok
Moderator: Moderator
- clicker200sx
- Stały gość

- Kontakt:
Prawdopodobnie jak w kazdym innym aucie
nie ma tam zadnej filozofii
a z czym tam dokladnie nie wiesz jak?
nie ma tam zadnej filozofii
a z czym tam dokladnie nie wiesz jak?
no chyba, że raczej nietak jak w każdym innym, bo zdjełem kołko kture blokuje przegób i przegób na pół osi zaczął sie ruszać tam i zpowrotem ale nie schodzi z pół osi, niewiem czy jakoś nie bedzie ono cale nakręcane jeszcze na pół oś. tak jak podobnie w Nissan Sanny, może ktoś rozbierał i podpowie???
- clicker200sx
- Stały gość

- Kontakt:
przegob ma w miejscu w ktorym jest osadzony na polosi zbespieczenie w stylu zimeringu ktore dosc ciezko zdjac a tym bardziej kiedy jest ukryte w smarze 
ok, o tym to ja wiem, i to ja zdjełem. ale dalej ? jak to zdjołem to mi przegób zaczął delekatnie chodzić na tej osi tam i spowrotem, ale nieschodzi z półosi
on napewno jakos jest chyba nakrecany na tą półoś, tak teraz mysle, bo w innych autach to delekatne udeżenie i schodzi, a w tej primerze niechce.....
on napewno jakos jest chyba nakrecany na tą półoś, tak teraz mysle, bo w innych autach to delekatne udeżenie i schodzi, a w tej primerze niechce.....
WITAM CIE TOM 
- clicker200sx
- Stały gość

- Kontakt:
no nie wiem czy tak delikatnie, ostatnio jak wymienialem kumplowi w cieniasie to musialem kilka razy ostro przyp...dolic mlotkiem zeby zlazl.
no niezawsze delikatnie, ale mi już reka kurde boli
jak waliłem młotkie, ale nic dochodzi do jednego momentu i stoi jak ch...
aż sie wkurwiłem bo niemiałem jeszcze takiego przypadku i to mnie zastanawia
co tam może być, i dlatego szukam pomocy na forum.
aż sie wkurwiłem bo niemiałem jeszcze takiego przypadku i to mnie zastanawia
WITAM CIE TOM