Wydech 3' s13 CA18DET [FOTO]

kolektory wydechowe, tłumiki, downpipe, itp.

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

wniosek nie trzeba zostawiać auta i nie trwa to długo.
ale widzisz, pan henio to nie ty, a tez mozliwe ze pan henio ma synka co baczka lubi zakrecic na zimnym silniku :mrgreen:

ja wierze ze sa rozni przydomowi specjalisci w mojej okolicy, u ktorych moge zrobic pare rur, ale jakos brak mi czasu zeby kogokolwiek obdarzyc zaufaniem :mrgreen:

mam jedna jedyna firme w szczecinie co sie japonskimi samochodami zajmuje, i u nich spokojnie czesc rzeczy moge zrobic, ale nie jest to firma tuningowa :) wiec w ograniczonym stopniu...

tak wiec wiec dla mnie np strojenie mojego truchla to bedzie wyprawa w polske na prawie 2 dni :mrgreen:
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Awatar użytkownika
ToM
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

he he sliczny ten wydech :mrgreen: prawie jak moj :mrgreen: tez wspawywalem rury zamiast tlumikow, a nie chcialo mi sie zdejmowac wydechu i wyszlo to wspaniale, nie mowiac ile polecialo nie cenzuralnych slow podczas spawania w takich warunkach :mrgreen:
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
Awatar użytkownika
Bobekk
Stały gość
Stały gość

ODINN pisze:mam jedna jedyna firme w szczecinie co sie japonskimi samochodami zajmuje, i u nich spokojnie czesc rzeczy moge zrobic, ale nie jest to firma tuningowa :) wiec w ograniczonym stopniu...
Co to za firma?
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

autoars - tam rodzinnie robimy wszystkie toyoty subaraki nissany.
ze 3 miechy temu widzialem tam u nich szarawa s13 z wywalona uszczelka pod glowica.
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Awatar użytkownika
Camil
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

ODINN pisze:ze 3 miechy temu widzialem tam u nich szarawa s13 z wywalona uszczelka pod glowica.
Gruz kolegi :wink:
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

co za spotkanie :mrgreen: moja rdza tez tam wtedy chyba stala :mrgreen: i tez uszczelka, i tloki i w ogole :mrgreen:
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

mialem wstawic wczesniej, ale czasu braklo.

potem obczailem ze lambda mi "wypadla"... ale na dzwiek to tak strasznie nie wplynelo.

na filmie nie widac duzej roznicy miedzy zdlawionym wydechem a pelnym przelotem, ale zapewniam ze na zywca jest roznica i to naprawde duza...

z dlawikiem i bez, psi postrach normalnie :mrgreen:

http://www.youtube.com/v/Itru3LaScVI

http://www.youtube.com/v/Vx0KRoma2kY
ODPOWIEDZ

Wróć do „Układ wydechowy”