Nie chce sie czepiac, ale o ile wzrok mnie nie myli, to nie jest CA18DET, tylko 2.0T.
A poza tym mam pytanie:
Czy ktos mi moze powiedziec co to jest ta magiczna "posrebrzana puszka" Gredy'iego z dochodzacym do niej niebieskim przewodem, a znajdujaca sie od "frontu" patrzac na blok silnika przed nim??
Z gory dzieki
KOlektor na blysk
Moderator: Moderator
2.0T czyli SR20DET ! Co do puchy to rowniez sie nad tym zastanawialem i niemam pojecia co to jest!! Ale bardzo chetnie bym sie dowiedzial!!
-
Kruchy
Pajak, nie sugerujesz chyba, ze nie wiedzialem? To jest tu juz tak oczywiste, ze nawet nie pisalem, bo to jasne jak slo...xenony znaczyPajak2444 pisze:2.0T czyli SR20DET
a pytanie pozostaje otwarte.
Ja nic nie sugeruje!hehe!!
Mam pytanko!! Czy ktos z was ma jakis nieseryjny kolektor u siebie pod maska?Czy wszyscy jezdzicie na zeliwnych??
Mam pytanko!! Czy ktos z was ma jakis nieseryjny kolektor u siebie pod maska?Czy wszyscy jezdzicie na zeliwnych??
-
pSyl0
Moim skromnym zdaniem jest to Oil Catch Tank, czyli urzadzonko wylapujace z odmy olej i inne smieci zapobiegajac dostaniu sie ich do ukladu dolotowego...Kruchy pisze:Czy ktos mi moze powiedziec co to jest ta magiczna "posrebrzana puszka" Gredy'iego z dochodzacym do niej niebieskim przewodem, a znajdujaca sie od "frontu" patrzac na blok silnika przed nim??
tak wlasniepSyl0 pisze:Moim skromnym zdaniem jest to Oil Catch Tank, czyli urzadzonko wylapujace z odmy olej i inne smieci zapobiegajac dostaniu sie ich do ukladu dolotowego...Kruchy pisze:Czy ktos mi moze powiedziec co to jest ta magiczna "posrebrzana puszka" Gredy'iego z dochodzacym do niej niebieskim przewodem, a znajdujaca sie od "frontu" patrzac na blok silnika przed nim??
Thou S-H-to-tha-izzalt not bear false witness against thy neighbour n' shit.
Nissan Klizzay Pusha - Nissan 200sx,300zx, Skyline K-L-to-tha-izzub.
Nissan Klizzay Pusha - Nissan 200sx,300zx, Skyline K-L-to-tha-izzub.
A jednak to jest oil catch tank!!!!!!!!!!! Jest maly!!!Catch tanki sa przewaznie wieksze!!Ale po blizszym spojrzeniu musz wam przyznac racje!!
- Załączniki
-
- oil tank red.jpg (29.8 KiB) Przejrzano 3543 razy
-
- OILTANK.jpg (46.12 KiB) Przejrzano 3544 razy
-
- oil tanks.jpg (43.94 KiB) Przejrzano 3544 razy
-
- oil catch red.jpg (26.88 KiB) Przejrzano 3544 razy
-
- oil catch blue.jpg (44.31 KiB) Przejrzano 3543 razy