Małe tablice

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

jondeca
Coś już wiem
Coś już wiem

witam
czy ktoś się orientuje czy te male tablice w formie naklejki sa legalne czy to twórczosc właścicieli??
wcześniej widzialem gdzieś nad morzem jak byłem fokusa chyba z taka nalepka na zderzaku>
przechodzac obok się zainteresowałem.z bliska wygladało na jakis dobrej ajkosci druk i nawet miedzy literkami a cyframi było cos jak hologram na zwykłych blachach.
ostatnio mijając pewne ferrari zauważyłem ze też ma nalepke na zderzaku.
zdalo by mi sie coś takiego bo za nic nie mam jak tablic upchać a niechce IC zasłaniać bo wiadomo czym sie może to kończyć.
do tego mój IC jest tak jakby zespawanymi 2 małymi(dół 1 turbina,góra 2 turbina)
teraz mimo zimy zauwazyłem ze ze zdjęta blachą auto jak by na wysokich obrotach równiej chodzi(jeśli można tak to nazwać :D)
Z32 TT
T28RS
Awatar użytkownika
jarekrk
Stały gość
Stały gość

jak gadałem z gosciem to mowi ze wie ze to nie legalne ale jak go złapały raz psy to poprostu [przyy nich założył zwykła i odjechał spokojnie, po czym po chwili ja znów zdjął,
moze to i jest sposob,

wg prawa wszystko jest zle wiec i pewnie to nie jest legalne, marny kraj poprostu
awatara zostawiam jako pamiątke po s13...
Awatar użytkownika
borimichal
-#Moderator
-#Moderator

Witam.
Najchetniej to zrobilbym sobie tablice na wzor tych w Japoni.
Myslalem nawet zeby z wydzialu komunikacji wziasc sobie kwadratowa do przodu i ja troche poprzycinac katowka :D
Załączniki
naotix-img600x450-1166351063180sx_3.jpg
Awatar użytkownika
Bobekk
Stały gość
Stały gość

jondeca pisze:czy ktoś się orientuje czy te male tablice w formie naklejki sa legalne czy to twórczosc właścicieli??
Nie jest to legalne. Zapraszam na stronę http://www.samorobki.blogspot.com/ na której wspólnie z innymi użytkownikami wortala Polskie Tablice Rejestracyjne umieszczamy zdjęcia przedstawiające radosną twórczość naszych rodaków.
borimichal pisze:Najchetniej to zrobilbym sobie tablice na wzor tych w Japoni.
Myslalem nawet zeby z wydzialu komunikacji wziasc sobie kwadratowa do przodu i ja troche poprzycinac katowka :D
Wg naszych przepisów tablica dwurzędowa (potocznie zwana kwadratową) może być zamontowana tylko z tyłu pojazdu. Nie można również ingerować w jej wygląd i kształt i rozmiar. Czasem się w Polsce widzi jak ktoś ma dwurzędówkę założoną z przodu lecz jak trafi na policjantów służbistów znających do tego dokładnie przepisy to może się to skończyć mandatem albo zabraniem dowodu rejestracyjnego.
Awatar użytkownika
MOGWAY
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Witam ja mam osobiście taką samoróbkę naklejaną i jak na razie nikt się jeszcze nie przyczepił :) fakt że zrobiłem ją prawie jak oryginał tylko tyle że o mniejszych rozmiarach :)
fotka poniżej
Załączniki
rejestracja.jpg
Sonhar é acordar-se para dentro
wolak240sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

A ja mialem w swoim umieszczona pod wlotem w zdrzaku (odgapilem od Turbomaniaca :mrgreen: ) i musze powiedziec ze psiarnia sie nie czpiala bo jak byl temat tablic to mowilem ze tak fabrycznie maja a dzieki temu rozwiazaniu zadne radary czy cos nie straszne (przynajmniej z przodu...)
Cała s13 ka na części Z rozbiórki
Pytać
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling”