składane lusterka S14a ???

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
RoFAG
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

witam ...
wlasnie sie zastanawiam nad sciagnieciem lusterek z Japonii elektrycznie składanych.

Zastanawiam sie tylko czy bedzie jakis problem w zamontowaniu "przycisku" sterujacego do europejskiej wersji

czy ktos sie zan na rzeczy???
Załączniki
42c8_1.jpg
Awatar użytkownika
ToM
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Wczoraj ogladalem ten bajer u Wildcata w S13, elektrycznie problemu nie ma, jest jedynie lekki problem mechaniczny... trzeba troche pokombinowac... Jak bys gdzies znalazl do S13 (razem z przelacznikiem) to ja sie na to pisze :)
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
Awatar użytkownika
krisso
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Ale one wyglądają jak seria? Masz to na aucie,jak to działa,weź jakieś foty zrób itd..
Joe Satriani-Strange Beautiful Music...
Awatar użytkownika
RoFAG
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

lusterka sa seryjne na Japonie niestety tylko ....wygldaja jak nasze seryjne :))
wlasnie leca do mnie z MALEZII ... jak dokoncze auto to pokaze .. calosc mnie wynioslo 150usd

[ Dodano: Pon Wrz 10, 07 19:34 ]
ToM pisze:Wczoraj ogladalem ten bajer u Wildcata w S13, elektrycznie problemu nie ma, jest jedynie lekki problem mechaniczny... trzeba troche pokombinowac... Jak bys gdzies znalazl do S13 (razem z przelacznikiem) to ja sie na to pisze :)

a dokladnie jaki jest problem .. czeka mnie mozntaz wiec chcialbym wyprzedzic przyszlosc
Awatar użytkownika
ToM
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

W sumie jest to problem w S13 nie wiem jak w S14, z tego co mi mowil wildcat to ze wzgledu na to ze w JP maja kiere po nie tej stronie co trzeba nalezy przelozyc mocowania z wersji europejskiej chodzi o <font class="red">PIP</font> w stylu jakiegos bolca ktory trzeba chyba spilowac czy wywiercic otworek (dokladnie nie pamietam). Najlepiej jak by sie wildcat wypowiedzial co i jak :)
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
Awatar użytkownika
.wildcat.
Stały gość
Stały gość

W S13 jest dokładnie tak jak napisał ToM. W S14 nie wiem...
|oo|__|oo|

Wildcat

O=O---O=O
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling”