Alu ramki

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

hard corek

Czy ktoś z was ma zamontowane alu ramki na desce ? Jeżeli tak to niech napisze gdzie je dostał ?
NA alegro jest koleś który sprzedaje takie rzeczy - koszt to 59 zł plus wysyłka ok 10 zł, niestety w tej chwili nie ma w ofercie s13 , może zrobić na zamówienie . pytanie czy ktoś by się na to pisał.

Podaję link : http://dido.win.pl - są zdjątka jak to wygląda w innych autkach

Jeżeli ktoś ma jakieś ładne i wyrażne zdjęcie deski niech mi wyśle na adres hard_core_ny@poczta.onet.pl

pozdrawiam
Awatar użytkownika
clicker200sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Tzn chodzi ci o alu ramke na zegary czy co? bo link mi sie otwiera ale cos muli i nie moge sprawdzic.
hard corek

Chodzi dokładnie o ramki na zegary. Tak żeby fajnie wyglądało ...
Awatar użytkownika
clicker200sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Ja nie kupilem alu ramki tylko prysnalem seryjna chromem i wyglada prawie jak alu 8)
i wychodzi jakies 10x taniej!!!
Jak odzyskam cyfrowke to zrobie fotke jak bedziesz chcial :twisted:
Awatar użytkownika
krisso
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

DIDO tuning?
Jak miałem Corse to kupiłem u nich ramki i rozpierdzieliłem obudowe od zegarów żeby je zamontować.Były niedopasowane i trzeba je było niby wklejać lub zaginać jakoś według tego co oni pisali.Wkurzyłem się,napisałem do nich że coś jest nie tak i że mam i ramki i obudowe do śmieci,ale...kupiłem tanio drugą obudowe i wysłałem do nich.Po kilku dniach dostałem obudowe z nowym kompletem ślicznie zamontowanych ramek.Oni musieli na jakiejś maszynie zaginać brzegi bo wyszło to idealnie i wyglądało jak seryjne.Nie wiem jeszcze jak jest w SX-sie i czy zegary składają się osobno z obudowy z szybką i z blatu z zegarami bo jeszcze nie rozbierałem,ale jeśli tak,to polecam napisać do nich i wysłać im tą obudowe a myśle że za drobną opłatą zamontują te rameczki jak trzeba.W corsie wyglądało to bardzo fajnie ale jakoś SX-a nie potrafie sobie z tym wyobrazić.Nie wiem,jak ktoś założy to please fotki na forum albo mail-a to może też sie skusze.Pzdr :wink:
Joe Satriani-Strange Beautiful Music...
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

clicker200sx pisze:Ja nie kupilem alu ramki tylko prysnalem seryjna chromem i wyglada prawie jak alu 8)
i wychodzi jakies 10x taniej!!!
Jak odzyskam cyfrowke to zrobie fotke jak bedziesz chcial :twisted:
Szczerze mowiac niewpadlem na ten pomysl !!
A pomysl jest 1 klasa !
Pod warunkiem ze ladnie wyglada oczywiscie :)
Czekam na fotki
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
Awatar użytkownika
krisso
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Tyle że tu jest mowa,jeśli dobrze rozumiem,o pomalowaniu całego blatu tak? W sensie niepomalowany zostaje tylko obszar samych zegarów natomiast wsio co czarne wokól idzie w farbe.A ramki to ramki,kółeczka brubości powiedzmy2-2,5mm a nie oczojebny cały blat.Czy dobrze rozumiem? :roll:
Awatar użytkownika
TURBO maniac
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Ale pierdołami się zajmujecie :roll: Taki tjuning kojarzy mi się z golfiarzami i innymi dziwakami, którzy myślą tylko jakby tu spieprzyć swoją padaczke :lol:
Gdy dał gazu to wał urwoł, bo pod maską było TURBO!
Rengiro

TURBO maniac pisze:Ale pierdołami się zajmujecie :roll: Taki tjuning kojarzy mi się z golfiarzami i innymi dziwakami, którzy myślą tylko jakby tu spieprzyć swoją padaczke :lol:

hehehehe, debata jak cholera :) ...
hard corek

TURBO maniac pisze:Ale pierdołami się zajmujecie :roll: Taki tjuning kojarzy mi się z golfiarzami i innymi dziwakami, którzy myślą tylko jakby tu spieprzyć swoją padaczke :lol:
Każdy ma inny gust, i nie ma co napier.... się z innych - każdy ma to na co chce i co lubi i na co go stać. Niestety wiele osób ma klapki na oczach i wielu rzeczy niedostrzega. A ja sobie takie ramki sprawie bo mi się podobają !!!

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Dokładnie.
Już kiedyś zostało powiedziane:
Jedni mają auto do LANSU inni do BOUNCE'U.
Ja ramek niet - trzeba odchudzać auto, a nie dodawać (kilo)gramów dodatkami :D
EMWU is dead
zydo

O właśnie co do deski jak już zaczeliście temat :) Seryjna jak dla mnie nie to że jest brzydka, tylko jakaś taka... nudna. Tutaj hard corek zasugerował ramki ale myśle że to jednak za mało.

Dużo lepszy efekt dają zegary indiglo (jak w timexie 8) )

Daje przykład poniżej
Załączniki
przykładowe zegary do preludy mkIV
przykładowe zegary do preludy mkIV
Awatar użytkownika
IceMan
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

nie mówcie że takie ładne ramki spierniczą wygląd :P
Załączniki
zegary3.JPG
Strojenie CA18DET , SR20DET , RB25DET (Nistune , PowerFC) , Honda (Crome) , Subaru
Awatar użytkownika
Camil
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

W s14 ladne sa ale do s13 nie pasuja wogole. Lepiej zainwestowac w usprawnienie auta albo cus.
Awatar użytkownika
krisso
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

No własnie,nie wiem jak w s13 to by wygladało...ma ktoś fotke zdjętych zegarów w s13? Dużo roboty ze zdjęciem...może zaraz zejde na podworro i spróbuje :roll:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling”