Witam
Szukam kubelkow do swojej s13. musze spelniac dwa warunki:) dobrze wygladac i byc WYGODNE wiec wszystkie w ktorych siedzi sie na bacznosc odpadaja. wiem ze niektore sportowe mimo ze sie nie skladają są bardzo wygodne. ostrzylem zeby na MONZA POWER ale jeden z TK juz pisal ze sa za wysokie i trzeba przerabiac caly fotek a to drozsze od samego ich zakupu. dlatego chodzi mi o fotele ktore macie zainstalowane w s13 lub wasz znajomy ma itd generalnie bez wielkiej rzezby i druciarstwa ma byc wygodnie i bezpiecznie:)
temat kubelkow byl poruszany ale nie ma spisu foteli ktore pasują bez wiekszych przerobek do naszych autek.
Dzieki i Pozdrawiam
Jakie kubełki do s13
Moderator: Moderator
mam takie pół kubełki - nie wiem czy o takie ci chodziło, są trochę wyższe od seryjnych ale składają się bez problemu

nie powiem ci co to za firma - musisz zapytać borimichal'a bo od niego kupiłem

nie powiem ci co to za firma - musisz zapytać borimichal'a bo od niego kupiłem
Mam jednoczesciowe kubelki u siebie w S13. Z poczatku troche glupio sie wsiadalo i wysiadalo, ale szybko stalo sie OK i nie meczy. Siedzi sie bardzo wygodnie, troche twardawo (mam takze gwintowane zawieszenie), ale mam o wiele wiecej miejsca na nogi itp., niz go bylo przy seryjnych fotelach. Juz nawet nie wspominam o lepszym trzymaniu na zakretach, szybkim slalomie itp.
- robacek
- Stały gość

- Kontakt:
mtuning.pl zle szukasz:)
airbog a jakie masz kubelki? i nie masz wrazenia ze siedzisz na bacznosc? ja nie siedzialem nigdy w kubelkach sportowych ale mam wrazenie ze sie nie zrelaksuje w nich w warszawskim korku:)
airbog a jakie masz kubelki? i nie masz wrazenia ze siedzisz na bacznosc? ja nie siedzialem nigdy w kubelkach sportowych ale mam wrazenie ze sie nie zrelaksuje w nich w warszawskim korku:)
F*** JDM be a ricer. :]
- borimichal
- -#Moderator

Hmmm,ja smigałem w moichy kubełkach(byłych
) w 3 roznych nissanach-w zadnym nie odczuwałem dyskomfortu
a powiem ze moje kubełki mialy juz z dobrych 5/6lat.
Jedynie na dluzszych trasach za przeproszeniem dupa troche bolała-ale ja mialem cienkie i juz wysiedziane poduszki.Kupujac nowe kubły mozna sobie podobierac poduszki poduszki,rozmiary itp.
Polecam produkty firmy Mirco
http://fotele-speed.pl/
Jedynie na dluzszych trasach za przeproszeniem dupa troche bolała-ale ja mialem cienkie i juz wysiedziane poduszki.Kupujac nowe kubły mozna sobie podobierac poduszki poduszki,rozmiary itp.
Polecam produkty firmy Mirco
http://fotele-speed.pl/
tez polecam fotele mirco mam nowy fotel i bardzo dobrze sie w nich jesdzi jakos szczegulnie nie mecza a mozna je zamontowac na orginalnych szynkach i co za tym idzie da sie je regulowac
- robacek
- Stały gość

- Kontakt:
a ktory dokladnie masz fotel? ja to bym jakbym mogl regulowac wybral opcje 'relax' ;] bo juz widze moje obolale plecy i dupe po 2godzinnym korku;) strona fajna szkoda ze nic na niej nie moge znalezc:) konfigurator po wlosku czy cos itd:)
- borimichal
- -#Moderator

http://allegro.pl/search.php?string=mir ... onal_rec=0
tutaj masz liste.
Aczkolwiek na allegro nie ma wystawionych wszytskich rodzaji foteli.
tutaj masz liste.
Aczkolwiek na allegro nie ma wystawionych wszytskich rodzaji foteli.
- robacek
- Stały gość

- Kontakt:
na allegro znalazlem odrazu po Twoim poscie:) pytalem ktory dokladnie siedzi w s13 bo zastanawiam sie czy wszystkie te fotele pasuja z miejscem wysokoscia itd bo taki s2000 wyglada na wielgasnego:)
mirco s2 ja mam i pasuje idealnie
posiadam dwa fotele tenzo-r skaldane i przesowane ale bede chcial je zmienic. ogolnie fotele i wygodne skladaja sie na takiej samej zasadzie jak seryjne, dobrze trzymaja na zakretach z tym ze nie sa stricte sportowe a ja wlasnie samochodem po bulki zadko jezdze wiec raczej fura sluzy mi typowo do zabawy dlatego chcialbym nieregulowane. przykrecone mam je bez szyn do podlogi ale pozycja jak najbardziej mi odpowiada i tylko ja jezdze moim nissanem wiec przesowac sie nie musza. ogolnie polecam jak bede zdecydowany je sprzedac to dam znac bo sa w sklepowym stanie o wlasnie takie jak na samym dole typ rally
- robacek
- Stały gość

- Kontakt:
jak sie zdecydujesz to rzuc cene na pw;) jesli sie nie zdecydujesz tez mozesz dac cene:) wkoncu to tenzo i moze nawet na 1 mnie stac nie bedzie:P
dzieki wszystkim za bardzo pomocne informacje!
dzieki wszystkim za bardzo pomocne informacje!
co do ceny tez jestem ciekaw - p.g. wrzuć info na pw jak coś
no i jak zrobić żeby się przesuwały