Body Kit :) s13 kto by sie na to pisał

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

Wybór ospojlerowania

Oryginalny
17
35%
ver 0.1
10
20%
ver 0.2
6
12%
ver 0.3
2
4%
ver 0.4
6
12%
ver 0.5
3
6%
ver 0.6
2
4%
ver 0.7
3
6%

Liczba głosów: 49
Pablo
Coś już wiem
Coś już wiem

Kubus zajefajny maluj, zakładaj i pokaż efekt końcowy :mrgreen: :mrgreen:
Micz

ja narazie jestem neutralny, ani tak ani nie, a to dla tego że ponieważ lubię szparki to ten zderzunio ma ich chyba za dużo :mrgreen: tak czy owak czekam niecierpliwie na efekt końcowy ;)
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Micz pisze:ja narazie jestem neutralny, ani tak ani nie, a to dla tego że ponieważ lubię szparki to ten zderzunio ma ich chyba za dużo :mrgreen: tak czy owak czekam niecierpliwie na efekt końcowy ;)
Im więcej szparek w zderzaku tym lepsze chłodzenie wnętrza. Te dwie boczne można wyprofilować na hamulce :D A środek na wielki IC.
EMWU is dead
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Chcialem jeszcze raz zapytac co bedzie z tymi przednimi blotnikami?? SCOTTY podejmiesz sie zrobienia blotnikow+maski silnika i tylnej klapy?? Ewentualnie czy jest jeszcze jakis MISTRZ ktory cos takiego wykona??
Awatar użytkownika
kubus
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Pajak2444 pisze:Chcialem jeszcze raz zapytac co bedzie z tymi przednimi blotnikami?? SCOTTY podejmiesz sie zrobienia blotnikow+maski silnika i tylnej klapy?? Ewentualnie czy jest jeszcze jakis MISTRZ ktory cos takiego wykona??
MISTRZ jest pod reka
tylna klapa to duzo kasy i roboty
maska jakies 700-800 zl ale nie poznasz ze jest z laminatu bedzie cala ozebrowana i normalne zatrzaski.... jak seria no chyba ze hardcore na zapinki.
a blotniki to need zdjecie i blotnik.....na wzor. jaka kasa za 2 sztuki nie wiem ale mysle ze tak jak macha pozdro.
Thou S-H-to-tha-izzalt not bear false witness against thy neighbour n' shit.

Nissan Klizzay Pusha - Nissan 200sx,300zx, Skyline K-L-to-tha-izzub.
scotty

Panowie prosze was o blotniki, maske i klape a zobaczycie efekty :)
i oczywiscie zderzaki, moga byc uszkodzone skorodowane popekane itd
bez tego nie podejme sie roboty bo nie mam jeszcze auta.
A jezeli chodzi o ceny to nikt nie zrobi tego taniej gwarantuje..

pozdrawiam
Micz

mi leży błotnik odłogiem bo mam zapasowy ale to drugi koniec polski :D
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Ja mam maske! Postaram sie ja jakos dowiezc! W przyszlym tyg prawdopodobnie bede jechal w polnocne niemcy wiec zajade do szczecina! Jaki bylby czas tworzenia tylnej klapy? Jesli do tygodnia to moge dac swoja( a auto postoi w garazu)!! To samo sie tyczy blotnikow!! Dam jeszcze dokladnie znac za 2 dni!!
Wkoncu niebede mial seryjnego auta!!
scotty

Witam

A wiec tak dzis w 80% zaliczkowalem auto, po swietach daje reszte fufu i bede juz mial
Sx'a do modelowania :D .
Heh tylko jak to zonie powiedziec teraz ze jej nowy samochodzik mam zabrac :( i budowac ospoilerowanie ale jest chwila czasu jeszcze , zreszta zawsze bede mogl oddac jej swoja corse A, ktora tez nie jest zbyt wolna ma zrobionego dobrego implanta w postaci c20xe :wink:
Dewik
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Kuba a mam pytanko ile by kosztowalo mnie zrobienie u twojego mistrza mojego zderzaka model zderzaka przed liftem..Chcialbym zeby wygladal bardzo podobnie do twojego...Mam zamiar autko niedlugo robic wiec o zderzakach tez moglbym pomyslec :)
suchar
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Tutaj jest do łyknięcia body kit o któym była mowa wcześniej...
całe 220 $ czyli 660-670 PLN.....
Ehhh.....
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... gory=36475
cziko

Suchar pisze:Tutaj jest do łyknięcia body kit o któym była mowa wcześniej...
całe 220 $ czyli 660-670 PLN.....
Ehhh.....
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... gory=36475

taaaaaa tylko ze najnowszym haczykiem na e-bay sa koszta przesyłek!!co z tego ze lampa do 200sxa ksztuje 34 jak koles zyczy sobie za przesyłke 35$ :lol: widizałes cene przesyłki w aukcji z body citem??i to po terytorjum usa a nie all world :lol:
GREEN APPLE
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Jezeli moge dodac swoja opinie to troche za delikatny ten dolny pas szczegolnie srodek do calosci.Niedlugo odpalamy 200sx'a i bedzie kolej na body kit.jak bedzie gotowy to beda fotki.Na razie w przygotowaniu 300zx.
YAKUZA Tuning-Bydgoszcz
bzx

taaaaaa tylko ze najnowszym haczykiem na e-bay sa koszta przesyłek!!

właśnie te koszta przesyłek, czemu tak drogo za przesyłaki biorą? niektóre rzeczy są po 10$ au nas po 200 :( ile tak naprawde przesyłka ze stanów kosztuje, orientuje się ktoś (np. tłumnik, filtr, bov)???
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

bzx pisze:taaaaaa tylko ze najnowszym haczykiem na e-bay sa koszta przesyłek!!

właśnie te koszta przesyłek, czemu tak drogo za przesyłaki biorą? niektóre rzeczy są po 10$ au nas po 200 :( ile tak naprawde przesyłka ze stanów kosztuje, orientuje się ktoś (np. tłumnik, filtr, bov)???
Sprowadzenie tlumika ze stanow kosztuje 50$ !! Wiec dla 1 tlumika jest malo oplacalne!! Ale jesli by sie zamowilo np 5 sztuk!! To cena juz bedzie zupelnie inna!! Koszt przeslania kolektora to 63$ standardowa przesylka!!! Odradzam!! Nigdy nie bierzcie tej opcji bo sie niedoczekacie!! Turbina i kol;ektor szly mi prawie 2 miesiace !!! Myslalem ze kolesi powiesze za jaja !!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling”