Body Kit :) s13 kto by sie na to pisał
Moderator: Moderator
-
Micz
ja narazie jestem neutralny, ani tak ani nie, a to dla tego że ponieważ lubię szparki to ten zderzunio ma ich chyba za dużo
tak czy owak czekam niecierpliwie na efekt końcowy 
Im więcej szparek w zderzaku tym lepsze chłodzenie wnętrza. Te dwie boczne można wyprofilować na hamulceMicz pisze:ja narazie jestem neutralny, ani tak ani nie, a to dla tego że ponieważ lubię szparki to ten zderzunio ma ich chyba za dużotak czy owak czekam niecierpliwie na efekt końcowy
EMWU is dead
Chcialem jeszcze raz zapytac co bedzie z tymi przednimi blotnikami?? SCOTTY podejmiesz sie zrobienia blotnikow+maski silnika i tylnej klapy?? Ewentualnie czy jest jeszcze jakis MISTRZ ktory cos takiego wykona??
MISTRZ jest pod rekaPajak2444 pisze:Chcialem jeszcze raz zapytac co bedzie z tymi przednimi blotnikami?? SCOTTY podejmiesz sie zrobienia blotnikow+maski silnika i tylnej klapy?? Ewentualnie czy jest jeszcze jakis MISTRZ ktory cos takiego wykona??
tylna klapa to duzo kasy i roboty
maska jakies 700-800 zl ale nie poznasz ze jest z laminatu bedzie cala ozebrowana i normalne zatrzaski.... jak seria no chyba ze hardcore na zapinki.
a blotniki to need zdjecie i blotnik.....na wzor. jaka kasa za 2 sztuki nie wiem ale mysle ze tak jak macha pozdro.
Thou S-H-to-tha-izzalt not bear false witness against thy neighbour n' shit.
Nissan Klizzay Pusha - Nissan 200sx,300zx, Skyline K-L-to-tha-izzub.
Nissan Klizzay Pusha - Nissan 200sx,300zx, Skyline K-L-to-tha-izzub.
-
scotty
Panowie prosze was o blotniki, maske i klape a zobaczycie efekty 
i oczywiscie zderzaki, moga byc uszkodzone skorodowane popekane itd
bez tego nie podejme sie roboty bo nie mam jeszcze auta.
A jezeli chodzi o ceny to nikt nie zrobi tego taniej gwarantuje..
pozdrawiam
i oczywiscie zderzaki, moga byc uszkodzone skorodowane popekane itd
bez tego nie podejme sie roboty bo nie mam jeszcze auta.
A jezeli chodzi o ceny to nikt nie zrobi tego taniej gwarantuje..
pozdrawiam
Ja mam maske! Postaram sie ja jakos dowiezc! W przyszlym tyg prawdopodobnie bede jechal w polnocne niemcy wiec zajade do szczecina! Jaki bylby czas tworzenia tylnej klapy? Jesli do tygodnia to moge dac swoja( a auto postoi w garazu)!! To samo sie tyczy blotnikow!! Dam jeszcze dokladnie znac za 2 dni!!
Wkoncu niebede mial seryjnego auta!!
Wkoncu niebede mial seryjnego auta!!
-
scotty
Witam
A wiec tak dzis w 80% zaliczkowalem auto, po swietach daje reszte fufu i bede juz mial
Sx'a do modelowania
.
Heh tylko jak to zonie powiedziec teraz ze jej nowy samochodzik mam zabrac
i budowac ospoilerowanie ale jest chwila czasu jeszcze , zreszta zawsze bede mogl oddac jej swoja corse A, ktora tez nie jest zbyt wolna ma zrobionego dobrego implanta w postaci c20xe 
A wiec tak dzis w 80% zaliczkowalem auto, po swietach daje reszte fufu i bede juz mial
Sx'a do modelowania
Heh tylko jak to zonie powiedziec teraz ze jej nowy samochodzik mam zabrac
-
Dewik
- Coś już wiem

- Kontakt:
Kuba a mam pytanko ile by kosztowalo mnie zrobienie u twojego mistrza mojego zderzaka model zderzaka przed liftem..Chcialbym zeby wygladal bardzo podobnie do twojego...Mam zamiar autko niedlugo robic wiec o zderzakach tez moglbym pomyslec 
Tutaj jest do łyknięcia body kit o któym była mowa wcześniej...
całe 220 $ czyli 660-670 PLN.....
Ehhh.....
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... gory=36475
Ehhh.....
-
cziko
Suchar pisze:Tutaj jest do łyknięcia body kit o któym była mowa wcześniej...
Ehhh.....
taaaaaa tylko ze najnowszym haczykiem na e-bay sa koszta przesyłek!!co z tego ze lampa do 200sxa ksztuje 34 jak koles zyczy sobie za przesyłke 35$
-
GREEN APPLE
- Coś już wiem

- Kontakt:
Jezeli moge dodac swoja opinie to troche za delikatny ten dolny pas szczegolnie srodek do calosci.Niedlugo odpalamy 200sx'a i bedzie kolej na body kit.jak bedzie gotowy to beda fotki.Na razie w przygotowaniu 300zx.
YAKUZA Tuning-Bydgoszcz
-
bzx
taaaaaa tylko ze najnowszym haczykiem na e-bay sa koszta przesyłek!!
właśnie te koszta przesyłek, czemu tak drogo za przesyłaki biorą? niektóre rzeczy są po 10$ au nas po 200
ile tak naprawde przesyłka ze stanów kosztuje, orientuje się ktoś (np. tłumnik, filtr, bov)???
właśnie te koszta przesyłek, czemu tak drogo za przesyłaki biorą? niektóre rzeczy są po 10$ au nas po 200
Sprowadzenie tlumika ze stanow kosztuje 50$ !! Wiec dla 1 tlumika jest malo oplacalne!! Ale jesli by sie zamowilo np 5 sztuk!! To cena juz bedzie zupelnie inna!! Koszt przeslania kolektora to 63$ standardowa przesylka!!! Odradzam!! Nigdy nie bierzcie tej opcji bo sie niedoczekacie!! Turbina i kol;ektor szly mi prawie 2 miesiace !!! Myslalem ze kolesi powiesze za jaja !!bzx pisze:taaaaaa tylko ze najnowszym haczykiem na e-bay sa koszta przesyłek!!
właśnie te koszta przesyłek, czemu tak drogo za przesyłaki biorą? niektóre rzeczy są po 10$ au nas po 200ile tak naprawde przesyłka ze stanów kosztuje, orientuje się ktoś (np. tłumnik, filtr, bov)???