Słupek-obudowa na zegary do s13 lub s14 lub inne...za darmo

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Suchar pisze:Czas skończyć rozmazywanie gluta po policzku i nie pierd.....ć sie w tańcu.
"E30 difter" zapodaj link, gdzie można to cudo kupić i basta.

Miłego dnia (tymbardziej nocy)
Do S13 dopiero się robi.
Zdjęcia zapodam po zamontowaniu.
EMWU is dead
Awatar użytkownika
blurek
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

ok, emocje opadly :)

Skoro jestesmy przy "plastikach" .... niewiem czy inni podziela moje zdanie, ale mysle ze dobrym pomyslem byloby zrobienie ladnego i pasujacego wlotu zimnego powietrza na masce. Patrzylem na rozne gotowce, ale jakos tak niespecjalnie pasuja do maski S13.
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

blurek pisze:ok, emocje opadly :)

Skoro jestesmy przy "plastikach" .... niewiem czy inni podziela moje zdanie, ale mysle ze dobrym pomyslem byloby zrobienie ladnego i pasujacego wlotu zimnego powietrza na masce. Patrzylem na rozne gotowce, ale jakos tak niespecjalnie pasuja do maski S13.
Może to w innym temacie coby OT nie robić.

Moje zdanie na ten temat - fajnie że ktoś się zdecydował zrobić 130 PLN to niedużo - kupiłem na Allegro za 75 i zacząłem rzeźbę, przyszła zima, dałem spokój czekając na temp+10 i na szczeście pojawiła się taka okazja.

Może niektóra sformułowania były niefortunne, ale nie o to tu chodzi. Chodzi o to, ze za dobrą cenę będzie słupek plug&play do S13.
I na tym się skupmy.
EMWU is dead
e30 drifter

Witam
Słupeczek do s13 jest właśnie przygotowywany więc w produkcji bedzie za około 1,5-2 tygodnie.Napewno dam znać.Mam jeszcze do nissana Primery p10 i do sunny n14.Cały czas czekam na kogoś ze słupkiem do s14 :wink: Może skusi sie ktoś na małą współprace i obudowe za darmo.Jak coś to moje dane są w pierwszym poście.Pozdro.
Awatar użytkownika
IceMan
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

no panowie z s14 co jest ? przeciez nie bede od siebie wysyłał przez pół polski ;)
Strojenie CA18DET , SR20DET , RB25DET (Nistune , PowerFC) , Honda (Crome) , Subaru
StefanS
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

No ja juz mam w slupku wskazniki.
Ale jakby byly na 3 do s14 to chetnie je wezme.
Nissan 200sx S14 Silvia
Obrazek
Awatar użytkownika
banan
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

IceMan pisze:no panowie z s14 co jest ? przeciez nie bede od siebie wysyłał przez pół polski ;)
Dlaczego nie? Co za róznica skad? Te same koszta.
Awatar użytkownika
IceMan
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

lepiej jakby ktos mogl to osobiscie dostarczyc i przymierzyc do auta odrazu
Strojenie CA18DET , SR20DET , RB25DET (Nistune , PowerFC) , Honda (Crome) , Subaru
e30 drifter

Nie ma co sie bać.Osobiście można go dostarczyć ale to nie potrwa 5 min że odrazu da sie sprawdzić.Ja oprócz słupeczka potrzebuje tylko kilka fotek słupka wewnątrz auta i napewno bedzie pasował.Ta metoda jest już wielokrotnie sprawdzona i zawsze było ok.Do zyskania jest zajebista :mrgreen: obudowa hehe.Znajdzie sie chętny? :) Odwagi!!!
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Ja wysłałem z Gdańska pocztą, paczka "delikatna". 10PLN priorytet.
Dosłałem fotki. Czekam na słupek, od razu montuje do auta i robie fotki, potem podłączam swoje zegary i znowu fotki :D
EMWU is dead
Rengiro

e30 drifter pisze:Nie ma co sie bać.Osobiście można go dostarczyć ale to nie potrwa 5 min że odrazu da sie sprawdzić.Ja oprócz słupeczka potrzebuje tylko kilka fotek słupka wewnątrz auta i napewno bedzie pasował.Ta metoda jest już wielokrotnie sprawdzona i zawsze było ok.Do zyskania jest zajebista :mrgreen: obudowa hehe.Znajdzie sie chętny? :) Odwagi!!!
Jak bedzie ok to biore tą obudowe na 100 %!!!!.
e30 drifter

Kto ma s14?? Przyznawać sie bez bicia :boxing: hehe. :D A teraz zupełnie poważnie- znajdzie sie jeden odważny??No chłopaki jak ktoś ma conajmniej 200 KM pod nogą to chyba nie jest cykor!!Czy może tu same cykory są :mrgreen: Ok ok nie bijcie mnie tylko heheh. To jest naprawde dobra propozycja-zastanów sie jeszcze raz!! POZDR
cziko

ja tez sie pisze na słupek 3x60mm do s13!!dopiero sobie przypomniałem ze przeciez takie auto tez posiadam i moze dzis skoncze go składac (silnik juz gotowy :mrgreen: )

a o co chodzi z tym s14??potrzebujesz słupek??mam kilka wiec moge wysłac na wzór 8)
e30 drifter

Ej Panie "cziko" napisz do mnie maila bo baaardzo bi mi sie przydał ten twój słupeczek do s14 (pod warunkiem ze jest na 3x52mm).Albo daj jakoś kontakt do siebie.Elo.
cziko

e30 drifter pisze:Albo daj jakoś kontakt do siebie.Elo.
nie no bardzo ładnie tu pojechałeś :lol: powiekszyc czcione jeszcze zdeczko??
Zablokowany

Wróć do „Styling”