Suchar ma racje najlepiej wygladaja takie dokladki. Jak bede mial sx-a to zaloze sobie takie.
Pozdro
Body Kit :) s13 kto by sie na to pisał
Moderator: Moderator
-
Micz
- Prutkyj
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Jeśli chodzi o wygląd to mi też sie podoba. Chyba chodzi o to żeby samochód nabrał bardziej sportowej sylwetki jednak bez zbytnich ulepszeń bo wtedy cienka granica do zrobienia z samochodu wiochy.Micz pisze:ja jestem za tą zderzakiem na niebieskim sx co scotty zaproponował, a najbardziej to mi się podoba taki jak ma Hazy (mam nadzieję że nie ma nic przeciwko że umieszczę fotkę jego bryki)
-
Valo
Jakbym widział swojego nissanka
Gdyby nie kolor...
Swojego przywiozłem z niemiec.Niemiec twierdził,że spojlery(nakładki) zamówił i założył u przedstawiciela Nissana,od którego kupił to auto.
Czy kłamał?
A przednia wygląda tak.
Spojler na tylnej klapie też ten sam.
Niewidzę tylko przedniego.
Gdyby nie kolor...
Swojego przywiozłem z niemiec.Niemiec twierdził,że spojlery(nakładki) zamówił i założył u przedstawiciela Nissana,od którego kupił to auto.
Czy kłamał?
A przednia wygląda tak.
Spojler na tylnej klapie też ten sam.
Niewidzę tylko przedniego.
-
scotty
znalazlem cos takiego na ebay.com
nawet za woda "umiom chopaki" cos skrecic prawie tak jak w polsce
nismo 300zx
jezeli ktos jest wstanie mi wytlumaczyc dlaczego i po co to bylbym wdzieczny
nawet za woda "umiom chopaki" cos skrecic prawie tak jak w polsce
nismo 300zx
jezeli ktos jest wstanie mi wytlumaczyc dlaczego i po co to bylbym wdzieczny
- TURBO maniac
- Stały gość

- Kontakt:
-
Micz
a ja mam pytanie: czy ktoś dysponuje takimi nakładkami z salonu Nissana (Valo?) tak, żeby je dać do odbitki klubowemu koledze (Scotty), co do cen się zgadamy, wszak popyt mamy 
PS. taką nakładką na przód też jestem zainteresowany
zgadzam się z MiczemMicz pisze:a ja mam pytanie: czy ktoś dysponuje takimi nakładkami z salonu Nissana (Valo?) tak, żeby je dać do odbitki klubowemu koledze (Scotty), co do cen się zgadamy, wszak popyt mamy
i ja byłbym zainteresowany jakby co:)
-
Valo
Dysponować to Valo dysponuje,ale jak to sobie technicznie wyobrażacie?a ja mam pytanie: czy ktoś dysponuje takimi nakładkami z salonu Nissana (Valo?) tak, żeby je dać do odbitki klubowemu koledze (Scotty), co do cen się zgadamy, wszak popyt mamy
O ile przedni to pół biedy,to tylny i progi są spasowane tak,że niewidać połączeń(silikon?)
Po demontażu zostaną ślady,a to mi nie bardzo odpowiada.