od niemcow sie nie doczekalem ale znalezlem w polsce i zakupilem
http://auto-tuning.com.pl/forum/page_01.htm
juz niedlugo beda gotowe produkty tylko spasuje je jeszcze raz dokladniej
pozdrawiam
PS. Dylemat z kierunkami bo oryginalne nie pasuja i z golfa 2 tez nie podejda
co robic czy przerabiac na serie?? czy na lezki??
Potrzebny magik od VT aby zrobil z lezkami i z normalnymi kierunkami
Dla mnie zderzak jest za kanciasty aby lezki wstawiac.
Body Kit :) s13 kto by sie na to pisał
Moderator: Moderator
-
cziko
wymysl jeszcze jakis boczne dokładki na tył tylko same boczki nie calaki!!co do kierunków to tesh popieram stary model orginały
łezki nie pasuja bo faktycznie to kant
ile bedzie kosztował zdezak i dwa progi u cieie??z jakiej jakosci materjału ??gruby laminat czy papierowce??
ile bedzie kosztował zdezak i dwa progi u cieie??z jakiej jakosci materjału ??gruby laminat czy papierowce??
- TURBO maniac
- Stały gość

- Kontakt:
No ciekawie to wygląda, ja byłbym zainteresowany dwoma progami narazie i jakąś dokładką do tylnego bumpera jak będzie w ofercie 
Gdy dał gazu to wał urwoł, bo pod maską było TURBO!
-
scotty
dorwalem to na Tuningzone.pl kupuja od firmy , ktora dostarcza te produkty do firmy z niemiec , od ktorej mialem to dostac ale sie doczekac nie moglem.
jakosc dobra tylko nie wiem jak pasuje bo jeszcze nie przymierzylem zderzaka.
jutro zabieram sie do roboty to zdam relacje na bierzaco
aha no i zaczekajcie z zakupami w tej firmie bo poczekacie na ten zderzak u nich troszke
a u mnie bedzie taniej
ofcorsa
PS. szukam lewego blotnika bo prawy juz kupilem
jakosc dobra tylko nie wiem jak pasuje bo jeszcze nie przymierzylem zderzaka.
jutro zabieram sie do roboty to zdam relacje na bierzaco
aha no i zaczekajcie z zakupami w tej firmie bo poczekacie na ten zderzak u nich troszke
a u mnie bedzie taniej
PS. szukam lewego blotnika bo prawy juz kupilem
Scotty ja pisze sie na progi... ( kiedy będa) ?
A tak btw. Co z maska ??
A tak btw. Co z maska ??
Da sie ktoras czesc odebrac dzis lub jutro?Najlepiej zderzaczek!!
-
Sebi-G
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
[___Off-topic___]
Skoro jestesmy przy body kit to mam takie male pytanko (znowu
) a mianowicie jak sie wytwarza ospojlerowanie bo mam kilka ciekawych projektow, i jakie materialy i narzedzia sie przy tym stosuje.
[__A teraz na temat___]
Bardzo mi sie podoba pomysl zrobienia klubowego ospojlerowania [czyt. body kitu], jak bede mial juz wymarzonego 200sx to tez kupie.
Pozdrawiam.
Skoro jestesmy przy body kit to mam takie male pytanko (znowu
[__A teraz na temat___]
Bardzo mi sie podoba pomysl zrobienia klubowego ospojlerowania [czyt. body kitu], jak bede mial juz wymarzonego 200sx to tez kupie.
Pozdrawiam.
-
scotty
Jezeli chcesz sie bawic w rzezbiarza spoilerow to podstawa trzeba miec jakas baze wyjsciowa bo toak sie zarobisz na smierc bez szablonow . Materialy: szpachle , zywice, maty szklane, pianki, pedzle, rolki, i inne dobra:) duzo papieru sciernego:)
-
Sebi-G
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Dzieki, a jeszcze odnosnie formy to czy mozna urzyc np. desek by zrobic szkielet a pozniej nalorzyc na to gruba warstwe szpachli samochodowej (tak mi kumpel mowil) bo mam naprawde swietny pomysl a jak wypali to moze zaczne sie bawic z tym (tzn z robieniem ospojlerowania). Teraz kolejne czy majac juz zrobiona forme nakladam na nia laminat badz mate szklana i zywice. Tak sie tylko pytam bo jestem ciekaw.
-
scotty
niestety to nie jest rozmowa na forum, za duzo informacji zeby tutaj pisac poszukaj sobie ksiazki o budowie jachtow najlepiej 
-
cziko
stary scooty zaduzo ci tu nie powie napewno bo ma firme produkujaca spojlery do róznych autSebi-G pisze:Dzieki, a jeszcze odnosnie formy to czy mozna urzyc np. desek by zrobic szkielet a pozniej nalorzyc na to gruba warstwe szpachli samochodowej (tak mi kumpel mowil) bo mam naprawde swietny pomysl a jak wypali to moze zaczne sie bawic z tym (tzn z robieniem ospojlerowania). Teraz kolejne czy majac juz zrobiona forme nakladam na nia laminat badz mate szklana i zywice. Tak sie tylko pytam bo jestem ciekaw.