Fila. pisze:Chodzi mi o te naklejki co naklejaja ludzie na boki samochodu..... Co o nich sadzicie??? Warto to naklejac?? Czy to złazi??? Itd itp... Chce takie cos zrobic jednak mam pewne ale co do tego. Wiec czekam na wasze opinie![]()
Btw kto moze cos takiego zrobic?? Z tego co wiem tzn z tego co mi sie wydaje to 2 osoby od nas (Shiffty, Ivanhoe).
Jakie koszty sa wykonania czegos takiego (chcialbym taki vinyl co idzie od poczatku przedniego zderzaka az do konca samochodu).
Dobra to moze ja sie wypowiem.
Jak ktos kupowal naklejki z allegro kotre sa robione na gownianych foliach to beda one sie fatalnie zrywac oraz nie beda ladnie sie ukladac na samochodzie. Sorry ale tanio nie znaczy dobrze, chyba juz wiele z was sie nauczylo tej definicji.
Nastepna rzecz jest taka ze metod nakladania grafik jest sporo ale tylko nieliczni znaja te wlasciwa ( nie powiem jaka
Dalej jak chcesz miec zajefajne autko to gwarantuje Ci ze po zrobieniu odpowiedniej do nieo grafiki ( wystarczy mi zaufac
Jezeli chodzi o mnie to robie tylko i wylacznie na najlepszych materiałach co jest bardzo istotne.
Jezeli chodzi o przebarwienia na lakierze to wszystko jest uzalerznione od obecnego lakieru.
Jezeli auto jest dobrze pomalowane to nic sie nie odbarwi, chyba ze malowales auto u pana henia w stodole.
Tyle ode mnie.
Niebawem bedzie mozna obejrzec mojego nissana wyklejonego z ala brokatowej folii, jezeli mi wysla ja z japoni bo w PL nie ma szans takiej dostac. Bedzie zmieniac kolor w zalerznosci od slonca
Bedzie pelen lans
niebawem bedzie nowa strona ze wszystkimi aktualizacjami oraz galeria brakujacych zdjec