Vinyle....

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

Anonymous

Fila. pisze:Chodzi mi o te naklejki co naklejaja ludzie na boki samochodu..... Co o nich sadzicie??? Warto to naklejac?? Czy to złazi??? Itd itp... Chce takie cos zrobic jednak mam pewne ale co do tego. Wiec czekam na wasze opinie :D

Btw kto moze cos takiego zrobic?? Z tego co wiem tzn z tego co mi sie wydaje to 2 osoby od nas (Shiffty, Ivanhoe).
Jakie koszty sa wykonania czegos takiego (chcialbym taki vinyl co idzie od poczatku przedniego zderzaka az do konca samochodu). :mrgreen:

Dobra to moze ja sie wypowiem.
Jak ktos kupowal naklejki z allegro kotre sa robione na gownianych foliach to beda one sie fatalnie zrywac oraz nie beda ladnie sie ukladac na samochodzie. Sorry ale tanio nie znaczy dobrze, chyba juz wiele z was sie nauczylo tej definicji.

Nastepna rzecz jest taka ze metod nakladania grafik jest sporo ale tylko nieliczni znaja te wlasciwa ( nie powiem jaka :twisted: )

Dalej jak chcesz miec zajefajne autko to gwarantuje Ci ze po zrobieniu odpowiedniej do nieo grafiki ( wystarczy mi zaufac :D ) masz furaka od ktorego nie mozesz oderwac wzroku. Do tego jests orginalny bo kupe szpachli oraz poprzerabiane zderzaki z innych aut maja tez inni a tutaj juz jest inna bajka. Nawet bardzo prosty wzor moze kolosalnie odmienic twoje auto. :) a gapiow na swiatlach bedziesz mial full ( gwarantuje )

Jezeli chodzi o mnie to robie tylko i wylacznie na najlepszych materiałach co jest bardzo istotne.
Jezeli chodzi o przebarwienia na lakierze to wszystko jest uzalerznione od obecnego lakieru.
Jezeli auto jest dobrze pomalowane to nic sie nie odbarwi, chyba ze malowales auto u pana henia w stodole.

Tyle ode mnie.
Niebawem bedzie mozna obejrzec mojego nissana wyklejonego z ala brokatowej folii, jezeli mi wysla ja z japoni bo w PL nie ma szans takiej dostac. Bedzie zmieniac kolor w zalerznosci od slonca ;)
Bedzie pelen lans :D

Obrazek

Obrazek

niebawem bedzie nowa strona ze wszystkimi aktualizacjami oraz galeria brakujacych zdjec ;)
cziko

dla mnie naklejki na mr2 wygladaja tak sobie ale honda natomiast jak by była dla nich stwozona!!widziałem ja dzisiaj na tvn turbo poza tymi naklejkami tez jest bardzo kozacka!!
Goranowa

Wkleje Wam tu jeszcze fotki aerografow, bo akurat znalazlam.

:arrow: Jesli chodzi o pierwsza fote to nie bardzo wiem ktora czesc aut akurat przedstawia

:arrow: jesli chodzi o dwie ostatnie, to pochodza stad:
http://photofile.ru/default/do?sp=66196 ... 1515885#sm
Tam tez wiecej wariantow.
Kruchy

Goranowa pisze: :arrow: Jesli chodzi o pierwsza fote to nie bardzo wiem ktora czesc aut akurat przedstawia
jak dla mnie to jest tylna czesc kabiny ciagnika siodlowego inaczej ciezarowki :wink:
Czy mi sie wydaje, ze mu wstawili tylne lampy od audi :?
Ramzes

Tak. to są lampy od audi A4.
Niezły tjuning!! :)
Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Niom to jest naprawde zaje.... ale wiecie ile bym za to zaplacil ??? :eek: :eek:
Awatar użytkownika
dr Mike
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Za to raczej dużo. Jak by co, to znalazłem coś takiego na allegro:
naklejki na auto
maciolo

Fila ja wyszperałem kiedyś coś takiego zobacz.......

http://autografika.com/pl/index.html
Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Zajebiscie :!: dzieki wielkie za pomoc :) Mam teraz do was pytanie jaki kolor vinyla bedzie pasowal do mojego samochodu :eek: . Ja jakos nie mam koncepcji :cry: Mam taki kolor jak w awatarze ta s13 tylko ze odrobinke ciemniejsza. Naklejka musi nachodzic na tylne blotniki w okolicach klamki moze troszke nizej i chcialbym zeby szla przez cala dlugosc samochodu. To bedzie konkurs. Kto cos fajnego wymysli dostaje browara :D niestety odbiór osobisty w modlinie :) Nie bede go wysylal nigdzie :lol:
Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Ja to sie zastanawiam co mi strzelilo do laba zeby instalowac tego cholernego windowsa XP który non stop sie pier..... Maciolo nie wyswietla mi obrazków na stronie która podales :cry: :cry: :cry:
cziko

Fila. pisze:Ja to sie zastanawiam co mi strzelilo do laba zeby instalowac tego cholernego windowsa XP który non stop sie pier..... Maciolo nie wyswietla mi obrazków na stronie która podales :cry: :cry: :cry:
nie tylko tobie nie wyświetla :( ja mam winda servera i tez\ tego nie widze!!to nie wina winda tylko stronka zbadziewiała jakaś
Awatar użytkownika
dr Mike
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Czarny albo srebrny (ten pierwszy bardziej dyskretny)
Awatar użytkownika
jasiu
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

ja bym u siebie tesh chciał wywaliś jakąś naklejkę ale najlepiej na dół drzwi taki napis [shadow=blue][glow=red]nissan[/glow][/shadow]
sprzedam koguta tel 997
maciolo

kurczaki mnie też nie wyświetla wywala błąd serwera coś się im skaszaniło a co do windy to ja mam XP i hula ok plus mozilla 1.6 pl

mam coś nowego........
http://www.mx-3.neostrada.pl/katalog1/
http://www.mx-3.neostrada.pl/katalog2/
http://www.mx-3.neostrada.pl/katalog3/
Awatar użytkownika
dr Mike
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Te są fajne:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling”