Nissan madness! Musicie to zobaczyć!!!

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
nazu
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

OO Zdjęcia do Nissan Madness II zostały wstrzymane z powodu kontuzji Nissana. Jak tylko go naprawie wracamy na plan.
Awatar użytkownika
kamil79
Coś już wiem
Coś już wiem

A co to za "kontuzja" jeśli można wiedzieć?
Czerwone są szybsze... YZF600R thundercat + oval carbon laser exhaust onboard ;)

Nissan narazie sold ;(
Rover 75 - dupowóz
Awatar użytkownika
jarkowy
Założyciel Klubu
Założyciel Klubu
Kontakt:

Jakto co ? wywaliło uszczelke tak gdzieś między 3-cim a 4tym garem :mrgreen:

To że nazu jest świrem wiem najlepiej ja z pająkiem i wszyscy ci co czytali opis jego 4ro krotnego zatrzymania przez policje w ciagu 6godzin - tego dnia stracił prawko i dowód rej...

Poza tym jeszcze raz przeraził mnie latem jadąc pod prąd główna ulicą we władku podczas FULL SEZONU. - oczywiście zgarneła go policja...nie wspomnie ze nie miał juz wtedy prawka i miał jeszcze...........................................
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...

SKYRACING

OO\____/OO

602227141

Turbokiller

automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
Awatar użytkownika
ToM
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

jarkowy pisze:Jakto co ? wywaliło uszczelke tak gdzieś między 3-cim a 4tym garem :mrgreen:

To że nazu jest świrem wiem najlepiej ja z pająkiem i wszyscy ci co czytali opis jego 4ro krotnego zatrzymania przez policje w ciagu 6godzin - tego dnia stracił prawko i dowód rej...

Poza tym jeszcze raz przeraził mnie latem jadąc pod prąd główna ulicą we władku podczas FULL SEZONU. - oczywiście zgarneła go policja...nie wspomnie ze nie miał juz wtedy prawka i miał jeszcze...........................................
he he a myslalem ze tylko ja jestem wariat :)
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
Awatar użytkownika
subek
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Tacy ludzie to juz niedpowiedzialni debile bez wyobrazni, a nie wariaci.
Smerf

Lepszy wariat z umiejętnościami niż gigant ostrożności bez... Z drugiej strony jazda z Nazu za kierownicą, jest znacznie mniej adrenalinogenna niż sytuacja kiedy prowadzi jego dziewczyna;) (nie twierdzę, że ona jeździ źle) Jedno wam powiem, ja -niedoświadczony, niezalegalizowany kierowca dzięki wyczuciu sytuacji przez Nazu, zostałem uratowany z niezłych opałów i też z tego powodu mam do niego zaufanie. Pozdro
Awatar użytkownika
EnDrIu
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

Poki bawi sie na placyku taka osoba to mi zupenie nie przeszkadza, jego auto ma prawo je katowac czy uczyc sie driftu. Jednak na zwyklej drodze to juz cos innego. Na placyku jak walnie w latarnie i sie zabije to najwyzej jego rodzina tylko to odczuje natomiast jak wleci w kogos to juz inna sprawa. U mnie zakonczylo sie cos takiego operacja mojej dziewczyny i na szczescie moze chodzic, auto wygladalo tak:

Obrazek
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET

Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Awatar użytkownika
SPIRIT
Stały gość
Stały gość

Bez obrazy ale umiejetnosci polegaja tylko na paleniu gumy i wjezdzaniu pod belki jadac za tirem...?
Dead travel fast
T O W C I Ą G A !!!
Zablokowany

Wróć do „Styling”