On ma na czerni jakieś tam wzorki jeszcze, więc zostawienie samego fioletu czy aby będzie dobre ??
Styling - malowanie / oklejanie
Moderator: Moderator
Wracając do designu w takim razie - trzeba by to jakoś rozrysować na rysunku technicznym s14tki tak jak w projekcie tego Matta całego, bo nie wiem gdzie chcesz dać biały, a gdzie czarny - ja bym czarny w tym Twoim pomyśle wywalił ze środka auta i tam zostawił fiolet, a tam gdzie jest ten tygrys/lampart czy zebra/koza dał dopiero ewentualnie czarny. Pytanie czy zostawiać też takie pręgi czy może zrobić cętki pomarańczowe? gepard np. ma cętki to może w to iść? 
On ma na czerni jakieś tam wzorki jeszcze, więc zostawienie samego fioletu czy aby będzie dobre ??
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mysza Twój pomysł jest dobry ale muszę go kilka razy przeczytać bo urlop zaczełem od picia i kaca:) i słabo ogarniam jeszcze:D
Biały tak jak on miał u siebie, potem jak miał ten ciemniejszy kolor to zostawił bym swój ale w ten sam designe i to gdzie miał czarny z żółtym to bym pomalował albo na czarno albo na pomarańczowo i do tego właśnie albo pomarańczowe albo czarne / paski / czy też cętki tak jak mówiłeś:)
Biały tak jak on miał u siebie, potem jak miał ten ciemniejszy kolor to zostawił bym swój ale w ten sam designe i to gdzie miał czarny z żółtym to bym pomalował albo na czarno albo na pomarańczowo i do tego właśnie albo pomarańczowe albo czarne / paski / czy też cętki tak jak mówiłeś:)
Ostatnio zmieniony sob 21 lip, 2012 12:56 przez hiszpan, łącznie zmieniany 1 raz.
Części mechaniczne SR20DET + osprzęt...
kontakt: 783693864
Ma ktoś coś do dodania;p Gleba jest, koło jest, wszystko jest prócz dobrego motywu na auto;p
daj najpierw zdjęcie jak to wygląda na glebie i z kołem 
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
kolor felg czy auta? Dzięki:)