4) PAJAK (seria+zapinki)Karrlos pisze:2) też cena KarrlosFila. pisze:ok wiec lista...
ja musze znac jeszcze koncowa cene ale raczej na 90% pisze sie na to.
Seryjne zamkniecie maski + Wyloty takie jak na fotce
1) Fila
2) ??
3) też cena Damiano
Body Kit :) s13 kto by sie na to pisał
Moderator: Moderator
-
pSyl0
Ja mam tylko takie male pytanko, jak do maski z laminatu chcecie wstawic seryjny zamek??
-
cziko
ja tesh smieje sie jak mysle o masce z lamu!!!daje rece obciac ze po 3 tygodniach lakier na caBej masce bedzie pekaB a zamek wylezie robiac przy tym dziurepSyl0 pisze:Ja mam tylko takie male pytanko, jak do maski z laminatu chcecie wstawic seryjny zamek??
-
pSyl0
Cziko macha z laminatu nie jest zlym pomyslem (patrz. auta rajdowe czy wyscigowe), lakierem tez bym sie nie przejmowal (moim zdaniem nie bedzie pekal) a jesli juz to prysnac czarnym matem mache i nie bedzie tego widac. Natomiast nie widze szans/sensu na mocowanie org. zamka od maski, pamietajcie ta maska nie bedzie ciezka same zapinki wystarcza :]
-
scotty
nie bede komentowal
tylko pomyslcie ze duza ilosc samochopdow jest zrobiona z tego tworzywa
te najwolniejsze np trabant
i te najszybsze np corvetta
pozdrawiam
tylko pomyslcie ze duza ilosc samochopdow jest zrobiona z tego tworzywa
te najwolniejsze np trabant
i te najszybsze np corvetta
pozdrawiam
oj Cziko cziko nieladnie tutaj piszesz bardzo nieladnie.cziko pisze:ja tesh smieje sie jak mysle o masce z lamu!!!daje rece obciac ze po 3 tygodniach lakier na caBej masce bedzie pekaB a zamek wylezie robiac przy tym dziurepSyl0 pisze:Ja mam tylko takie male pytanko, jak do maski z laminatu chcecie wstawic seryjny zamek??POWODZENIA ZYCZE
maska z laminatu a co za problem ??
jezdzi pare aut w 3city ktore dobrze znam maja mache z laminatu bez zadnych zapinek na seryjnych mocowaniach i bez problemu wszystko dziala... nic nie odpryskuje nic nie peka..
dlaczego mialo by pekac ?? to nie szpachel.
dobrze pomalowana dobrym lakierem nie ma prawa nic sie stac.
a po co seryjne mocowania - chocby dlatego ze ktos moze nie chciec zapinek.
nie odroznisz laminatu machy od seryjnej... dopiero jak podniesiesz.
Thou S-H-to-tha-izzalt not bear false witness against thy neighbour n' shit.
Nissan Klizzay Pusha - Nissan 200sx,300zx, Skyline K-L-to-tha-izzub.
eeee w moim przypadku seryjne zamkniecie musi byc bo:
- nie bede nocowal w samochodzie pilnujac go czy ktos przypadkiem mi nie chce czegos ukrasc tzn chcialem powiedziec pozyczyc bez mojej wiedzy
np bova 
- nie bede nocowal w samochodzie pilnujac go czy ktos przypadkiem mi nie chce czegos ukrasc tzn chcialem powiedziec pozyczyc bez mojej wiedzy
Dokładnie. Ktoś się pobawi zapinkami, zdejmie, otworzy maskę, pobawi się i pójdzie, albo nie pójdzie tylko popsujeFila. pisze:eeee w moim przypadku seryjne zamkniecie musi byc bo:
- nie bede nocowal w samochodzie pilnujac go czy ktos przypadkiem mi nie chce czegos ukrasc tzn chcialem powiedziec pozyczyc bez mojej wiedzynp bova
EMWU is dead
Wlasnie poto chce miec serie+zapinki!!Karrlos pisze:Dokładnie. Ktoś się pobawi zapinkami, zdejmie, otworzy maskę, pobawi się i pójdzie, albo nie pójdzie tylko popsujeFila. pisze:eeee w moim przypadku seryjne zamkniecie musi byc bo:
- nie bede nocowal w samochodzie pilnujac go czy ktos przypadkiem mi nie chce czegos ukrasc tzn chcialem powiedziec pozyczyc bez mojej wiedzynp bova
to po co zapinkiPajak2444 pisze:Wlasnie poto chce miec serie+zapinki!!Karrlos pisze:Dokładnie. Ktoś się pobawi zapinkami, zdejmie, otworzy maskę, pobawi się i pójdzie, albo nie pójdzie tylko popsujeFila. pisze:eeee w moim przypadku seryjne zamkniecie musi byc bo:
A no poto zeby jednak napor wiatru mi nie zerwal 1 mocowania!! Niezapomnijcie ze te maski juz niesa tak ciezkie jak seria!! Wiem z wlasnego doswiadczenia co to jest otwierajaca sie plastikowa maska w czasie jazdy(trabant 601 Sportkubus pisze:to po co zapinkiPajak2444 pisze:Wlasnie poto chce miec serie+zapinki!!Karrlos pisze: Dokładnie. Ktoś się pobawi zapinkami, zdejmie, otworzy maskę, pobawi się i pójdzie, albo nie pójdzie tylko popsuje:> heheh dla lansu chyba
zgadza sie stupido me..... nie przemyslalem takiej ewentualnosciPajak2444 pisze:A no poto zeby jednak napor wiatru mi nie zerwal 1 mocowania!! Niezapomnijcie ze te maski juz niesa tak ciezkie jak seria!! Wiem z wlasnego doswiadczenia co to jest otwierajaca sie plastikowa maska w czasie jazdy(trabant 601 Sportkubus pisze:to po co zapinkiPajak2444 pisze: Wlasnie poto chce miec serie+zapinki!!:> heheh dla lansu chyba
)!!
aczkolwiek w pralce ziom jezdzil bez zapinek przez dlugi czas i nie bylo problemu
ale zgadzam sie racja zapinki musza byc i seria tez
-
scotty
Panowie trzeba juz podjac decyzje co do maski, bo chce juz dzialac
Stanelo na masce z wylotem i..........
Stanelo na masce z wylotem i..........
-
cziko
i nie zapomnijcie o [wiecacych spryskiwaczach jak bedziecie montowac nowe machy:lol: a w nastepnej kolejnosci o nowej skBadnace disco polo