Body Kit :) s13 kto by sie na to pisał

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

Wybór ospojlerowania

Oryginalny
17
35%
ver 0.1
10
20%
ver 0.2
6
12%
ver 0.3
2
4%
ver 0.4
6
12%
ver 0.5
3
6%
ver 0.6
2
4%
ver 0.7
3
6%

Liczba głosów: 49
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Ja bym najchetniej chcial seria+zapinki!! Tak dla pewnosci w razie jakby seryjne mocowanie niewytrzymalo naporu wiatru!! A co do ksztaltu to trzeba zrobic ankiete!!! Jednak zaden z moderatorow niechce mi w tym pomoc!! Moze Wy wiecie jak zrobic ankiete z prawdziwego zdarzenia!!! Temat ankiety: Wlot czy wylot? Chodzi naturalnie o nasze przyszle maski!! Dopoki niebedzie ankiety to prosze wpisywac wasze propozycje TUTAJ!!!
Ja jestem za wylotem powietrza!! Na zdjeciach jest propozycja SCOTTYego! Moj TIPs jest podobny!! Jedyna roznica to taka ze ja wole prostw wyloty a nie wygiete!!
Załączniki
Maska 3.jpg
Maska 3.jpg (69.94 KiB) Przejrzano 5502 razy
Maska 2.jpg
Maska 2.jpg (58.81 KiB) Przejrzano 5501 razy
Maska 1.jpg
Maska 1.jpg (84.35 KiB) Przejrzano 5494 razy
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Niech ktoś z VT zrobi proste żebra środkowe i moim zdaniem trochę bardziej płaskie (te dwie płetwy biegnące od świateł do szyby powinny byc niższe. Wtedy żebra poprzeczne bedą niższe , ale trochę dłuższe.
:D
Do tego musi być zderzak jak na zdjęciu lub podobny - wielki(e) wlot(y) powietrza.

Osobiście zapinek nie lubię, ale rzeczywiście będzie się to lepiej trzymało, więc seria+zapinki
EMWU is dead
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Karrlos pisze:
Pajak2444 pisze:
Karrlos pisze: A co z błotnikami i tylnią klapą? Jakie szanse i ceny?
Blotniki beda na 100% tylko trzeba dawce znalezc zeby od czegos zrobic forme albo wzor!!!! Co do tylnej klapy to ja sie na to pisze !!
Błotnik prawy mam. Lewy pożyczymy od Czika ;)
Tylnią klapę mam.
Super!! Wiec piszcie do SCOTTYego i wysylajcie !! Chyba ze ktos z was mieszka kolo darlowa lub szczecina to zawiezcie osobiscie!! Wsylka niejest tania!!W TNT za maske zaplacilem 150zl!! Jak bedziecie sie pytac o cene ( u kuriera)to sie grzecznie przedstawcie i powiedzcie ze chcecie rabat dla przyszlego stalego klienta i ze bedziecie duzo wysylac !! W moim przypadku poskutkowalo!! Wstepna cena byla 220zl!! Wiec szybka sciema sie bardzo oplaca!!
Awatar użytkownika
kubus
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Pajak2444 pisze:
Karrlos pisze:
Pajak2444 pisze: Blotniki beda na 100% tylko trzeba dawce znalezc zeby od czegos zrobic forme albo wzor!!!! Co do tylnej klapy to ja sie na to pisze !!
Błotnik prawy mam. Lewy pożyczymy od Czika ;)
Tylnią klapę mam.
Super!! Wiec piszcie do SCOTTYego i wysylajcie !! Chyba ze ktos z was mieszka kolo darlowa lub szczecina to zawiezcie osobiscie!! Wsylka niejest tania!!W TNT za maske zaplacilem 150zl!! Jak bedziecie sie pytac o cene ( u kuriera)to sie grzecznie przedstawcie i powiedzcie ze chcecie rabat dla przyszlego stalego klienta i ze bedziecie duzo wysylac !! W moim przypadku poskutkowalo!! Wstepna cena byla 220zl!! Wiec szybka sciema sie bardzo oplaca!!
ja jestem w szczecinie przynajmniej raz w miesiacu.....
hehe ale pociagiem :)
dla szczytnego celu przejade sie chetnie nysa i przewioze co trzeba :)
wyjdzie mniej jak przesylka :)
heheheheheheheheheheheheh
Thou S-H-to-tha-izzalt not bear false witness against thy neighbour n' shit.

Nissan Klizzay Pusha - Nissan 200sx,300zx, Skyline K-L-to-tha-izzub.
Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Co do propozycji Scottego tj (wzoru maski) jestem jak najbardziej za...
Natomiast co do zamykania maski jestem za seryjnym rozwiazaniem :wink:
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Scotty. Czy będziesz rzeźbił to w Szczecinie czy w Darłowie??
Jest maska tylna klapa i błotniki w 3mieście - do Darłowa jest transport dostawczakiem.

Co do tylnej klapy to: Jaki jest rozkład mas w S13 ( bo chyba przód jest cięższy ) więc nie opłaca się odchudzać tyłu - Jesli zmniejszymy wagę z przodu to będzie lepszy rozkład mas ( ja jestem driftujący a nie ścigant )
EMWU is dead
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Karrlos pisze:Scotty. Czy będziesz rzeźbił to w Szczecinie czy w Darłowie??
Jest maska tylna klapa i błotniki w 3mieście - do Darłowa jest transport dostawczakiem.

Co do tylnej klapy to: Jaki jest rozkład mas w S13 ( bo chyba przód jest cięższy ) więc nie opłaca się odchudzać tyłu - Jesli zmniejszymy wagę z przodu to będzie lepszy rozkład mas ( ja jestem driftujący a nie ścigant )
Jesli chcesz driftowac to im lzejszy tyl to tym lepiej sie bedzie slizgac!! Ciezki tyl jest wlasnie potrzebny do scigania !! Lzejsze auto = lepsze przyspieszenie ! Leki tyl = kola szybciej wpadaja w poslizg przy dodaniu gazu= DRIFT ++
Co do maski to juz zostala dostarczona!! Zawiezcie tylko blotniki i tylna klape!!
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Pajak2444 pisze:
Karrlos pisze:Scotty. Czy będziesz rzeźbił to w Szczecinie czy w Darłowie??
Co do maski to juz zostala dostarczona!! Zawiezcie tylko blotniki i tylna klape!!
Ok . To Darłowo (no problem) Czy Szczecin (problem)
Jaka cena za błotniki i tylną klapę.
Damiano jest chętny na maskę :D
EMWU is dead
Awatar użytkownika
dr Mike
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Pajak2444 pisze:A co do ksztaltu to trzeba zrobic ankiete!!! Jednak zaden z moderatorow niechce mi w tym pomoc!!!
:shock: Nie przypominam sobie, żebyś się do mnie zgłaszał z taką prośbą...
Ale mówisz - masz. :wink:

P.S. Ja się nie wyznaję ale na mój gust, to wlot na masce jest bez sensu. Jest dobry w imprezach, gdzie IC jest nad silnikiem. U nas jedynym słusznym rozwiązaniem jest IMHO wylot.
PZDR
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

dr Mike pisze:
Pajak2444 pisze:A co do ksztaltu to trzeba zrobic ankiete!!! Jednak zaden z moderatorow niechce mi w tym pomoc!!!
:shock: Nie przypominam sobie, żebyś się do mnie zgłaszał z taką prośbą...
Ale mówisz - masz. :wink:

P.S. Ja się nie wyznaję ale na mój gust, to wlot na masce jest bez sensu. Jest dobry w imprezach, gdzie IC jest nad silnikiem. U nas jedynym słusznym rozwiązaniem jest IMHO wylot.
PZDR
Bo Ciebie niemam na GG! A na GG sie pytalem jak zrobic ankiete!! Mederatorow jest kilku!! I tych kilku innych zawiodlo! Hehe !!

Odnosnie wlotow-wylotow to zgadzam sie ze wlot jest bezsensowny!! Jedyne mozliwe miejsce na wlot jest nad filtrem powietrza(ale pod warunkiem ze mamy stozek) !!! Co z tego ze bedziemy mieli wlot skoro powietrze niebedzie mialo dokad uciec spod maski!! Napór powietrza przez zderzak bedzie ograniczal wpadanie powietrza przez WLOT !!! Wiec JEDYNYM SLUSZNYM rozwiazaniem jest wylot cieplego powietrza !!! Tak jak na zdjeciach!!!
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Zgadza sę WYLOTY jak na zdjęciu - tylko troszkę bardziej płaskie PLIZ
EMWU is dead
scotty

Panowie
Chcialbym uslyszec od was konkrety. kto na co sie decyduje,
bo musze wiedziec ile osob chce to kupic i jaka wersja odpowiada, a nie slyszec, ze komus sie podobaja fiolki a komus roze. :(
Ostatnio zmieniony pt 14 sty, 2005 09:45 przez scotty, łącznie zmieniany 1 raz.
Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

ok wiec lista...
ja musze znac jeszcze koncowa cene ale raczej na 90% pisze sie na to.

Seryjne zamkniecie maski + Wyloty takie jak na fotce
1) Fila
2) ??
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Fila. pisze:ok wiec lista...
ja musze znac jeszcze koncowa cene ale raczej na 90% pisze sie na to.

Seryjne zamkniecie maski + Wyloty takie jak na fotce
1) Fila
2) ??
2) też cena Karrlos
3) też cena Damiano
EMWU is dead
scotty

cena maski na maksa z ozebrowaniem nie przekroczy 600 zl
po dokladnej kalkulacji powiem ile dokladnie to bedzie kosztowalo.
musze zrobic model i formy i pierwszy produkt wtedy wiem ile materialu na to pojdzie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling”