przednie lampy s13 - tuning
Moderator: Moderator
ODINN - biore w ciemno za 100 te lustra 
kurde... zeby nie bylo ze kogos faworyzuje:
wystawie aukcje na allegro, cena minimalna 50zl, aukcja 3 dniowa.
pasi ?
wystawie aukcje na allegro, cena minimalna 50zl, aukcja 3 dniowa.
pasi ?
dla mnie ok
http://www.allegro.pl/item158657425_lam ... dowe_.html
50zl startowa, 3 dni.
Pamietajcie, ze im pozniej bedziecie bidowac tym cena bedzie nizsza.
bede heppi jak pojda za te 5 dych.
powodzenia.
50zl startowa, 3 dni.
Pamietajcie, ze im pozniej bedziecie bidowac tym cena bedzie nizsza.
bede heppi jak pojda za te 5 dych.
powodzenia.
to widze że jest wiecej chętnych 
albo kupię te albo będe czekał do kwietnia aż mi kuzyn przywiezie diamond projectory
albo kupię te albo będe czekał do kwietnia aż mi kuzyn przywiezie diamond projectory
-
cziko
kolega strasznie podkresla ZE NIE GWARANTUJE JAKOSCI ŚWIECENIE I KUPUJESZ TO CO WIDZISZ co wydaje mi sie podejrzane troszke teraz
jezeli wiesz ze soczewak ma wade lu ze soczewki sa zamontowane krzywo i lampy jebia po rowach lub w niebo to trzeba napisac bo jak kupie ja za powiedzmy 300zł i tak bedzie to troszke sie wkurwie szczerze powiedziawszy
Nie zakladalem ich - dlatego nie gwarantuje jakosci swiecenia.cziko pisze:kolega strasznie podkresla ZE NIE GWARANTUJE JAKOSCI ŚWIECENIE I KUPUJESZ TO CO WIDZISZ co wydaje mi sie podejrzane troszke terazjezeli wiesz ze soczewak ma wade lu ze soczewki sa zamontowane krzywo i lampy jebia po rowach lub w niebo to trzeba napisac bo jak kupie ja za powiedzmy 300zł i tak bedzie to troszke sie wkurwie szczerze powiedziawszy
jezeli cos bedzie nie tak to najwyzej zwroce czesc kasy lub cala kase. Nie widze problema.
Chodzi o to ze swiatla sa niesprawdzone i nie jestem swiadom ich wad jezeli jakies sa, wiec wole kupujacego ostrzec zawczasu.
Karrlos - takie swiatelka sa na ebayu po 150 - 200 costam zlotych razem z przesylka - raczej srednio sie oplaca sciaganie do polski ze wzgledu na ich gabaryty, oraz srednia popularnosc - zeby jakas sensowna kase z tego miec to trzeba by sprzedawac po 250-300zl, bo inaczej to bez sensu, chyba ze ktos chce sie pitolic w tanie sprzedawanie i zysk typu 10zl na swiatlach... na cala polske sprzedasz ich moze ze 20-30 kompletow (w pol roku), co da ci jakies 300zl. Co szczerze mowiac jest kasa nieadekwatna do straconego czasu na odbieranie - wysylanie paczek - mailowanie do kupujacych - wystawieniu aukcji itd.
pozatym, to jestescie gamonie, mowilem zeby czekac az do konca aukcji z bidowaniem...
puscilem juz maila, wysle w pon priorytetem, otworzysz, zamontujesz, powiesz czy wszystko chodzi.
pozdr
pozdr
gratuluje Maretzky
ja czekam do kwietnia
ja czekam do kwietnia
-
cziko
he ty masz soczewke i zóte swiatło a ja xenon ale za to w orginalnej lampieMaretzky pisze:Wygralem