przednie lampy s13 - tuning

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Łulf
Coś już wiem
Coś już wiem

ODINN masz jeszcze na stanie te swiatelka bo bym je łyknoł na ryzyk fizyk ze swieceniem
Awatar użytkownika
Raptor
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

ODINN - biore w ciemno za 100 te lustra :)
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

kurde... zeby nie bylo ze kogos faworyzuje:

wystawie aukcje na allegro, cena minimalna 50zl, aukcja 3 dniowa.

pasi ?
Awatar użytkownika
Raptor
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

dla mnie ok
cziko

wystawiaj i daj link przyda mi sie soczewa do xenonu 8) ostrzegam bede ostro bidował :lol:
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

http://www.allegro.pl/item158657425_lam ... dowe_.html

50zl startowa, 3 dni.

Pamietajcie, ze im pozniej bedziecie bidowac tym cena bedzie nizsza.

bede heppi jak pojda za te 5 dych.

powodzenia.
Awatar użytkownika
Raptor
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

to widze że jest wiecej chętnych ;)

albo kupię te albo będe czekał do kwietnia aż mi kuzyn przywiezie diamond projectory :)
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Ciekawe do ilu Cziko podbije.

Nic tylko lampy ściągnąć z USA - złoty interes.
EMWU is dead
cziko

kolega strasznie podkresla ZE NIE GWARANTUJE JAKOSCI ŚWIECENIE I KUPUJESZ TO CO WIDZISZ co wydaje mi sie podejrzane troszke teraz 8) jezeli wiesz ze soczewak ma wade lu ze soczewki sa zamontowane krzywo i lampy jebia po rowach lub w niebo to trzeba napisac bo jak kupie ja za powiedzmy 300zł i tak bedzie to troszke sie wkurwie szczerze powiedziawszy
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

cziko pisze:kolega strasznie podkresla ZE NIE GWARANTUJE JAKOSCI ŚWIECENIE I KUPUJESZ TO CO WIDZISZ co wydaje mi sie podejrzane troszke teraz 8) jezeli wiesz ze soczewak ma wade lu ze soczewki sa zamontowane krzywo i lampy jebia po rowach lub w niebo to trzeba napisac bo jak kupie ja za powiedzmy 300zł i tak bedzie to troszke sie wkurwie szczerze powiedziawszy
Nie zakladalem ich - dlatego nie gwarantuje jakosci swiecenia.

jezeli cos bedzie nie tak to najwyzej zwroce czesc kasy lub cala kase. Nie widze problema.

Chodzi o to ze swiatla sa niesprawdzone i nie jestem swiadom ich wad jezeli jakies sa, wiec wole kupujacego ostrzec zawczasu.

Karrlos - takie swiatelka sa na ebayu po 150 - 200 costam zlotych razem z przesylka - raczej srednio sie oplaca sciaganie do polski ze wzgledu na ich gabaryty, oraz srednia popularnosc - zeby jakas sensowna kase z tego miec to trzeba by sprzedawac po 250-300zl, bo inaczej to bez sensu, chyba ze ktos chce sie pitolic w tanie sprzedawanie i zysk typu 10zl na swiatlach... na cala polske sprzedasz ich moze ze 20-30 kompletow (w pol roku), co da ci jakies 300zl. Co szczerze mowiac jest kasa nieadekwatna do straconego czasu na odbieranie - wysylanie paczek - mailowanie do kupujacych - wystawieniu aukcji itd.

pozatym, to jestescie gamonie, mowilem zeby czekac az do konca aukcji z bidowaniem... :mrgreen:
Awatar użytkownika
Maretzky
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

Wygralem :)
Obrazek
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

puscilem juz maila, wysle w pon priorytetem, otworzysz, zamontujesz, powiesz czy wszystko chodzi.

pozdr
Awatar użytkownika
Raptor
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

gratuluje Maretzky

ja czekam do kwietnia :(
cziko

Maretzky pisze:Wygralem :)
he ty masz soczewke i zóte swiatło a ja xenon ale za to w orginalnej lampie :evil: to nic poprawiłem sobie humor i na to konto zamówiłem aem-a do mojego s13 :mrgreen: <font class="red">PIP</font> pies soczewki :lol:
Awatar użytkownika
Maretzky
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

cziko pisze:
Maretzky pisze:Wygralem :)
he ty masz soczewke i zóte swiatło a ja xenon ale za to w orginalnej lampie :evil: to nic poprawiłem sobie humor i na to konto zamówiłem aem-a do mojego s13 :mrgreen: <font class="red">PIP</font> pies soczewki :lol:
NIe bój żaby synu , nie bój żaby :D
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling”