Maska czemu nie ale funkcojonalna z malym ladnie wkomponowanym wlotem powietrza dla filtra.
A co do ebay-u to mam mieszane uczucia bo sam sie przewiozlem juz 2 razy. Raz towar przepadl, drugim razem przyszedl mi HDD ale uszkodzony ...
Moderator: Moderator

Jaki koszt takiej maski?Pajak2444 pisze:Mam wazne pytanie!! JAKA MASKE MA ZROBIC SCOTTY !!! To pytanie jest skierowane do WSZYSTKICH KTORZY SIE PISZA NA MASKE Z WLOKNA SZKLANEGO A NIE STALOWA !!!!!!prosze o szybkie wy`powiadanie sie na to zagadnienie bo niewiadomo co robic!! WLOT CZY WYLOT powietrza!!!
Mi chodzi o taki wylot jak w tym s13 na bialych felach!Karrlos pisze:Jaki koszt takiej maski?Pajak2444 pisze:Mam wazne pytanie!! JAKA MASKE MA ZROBIC SCOTTY !!! To pytanie jest skierowane do WSZYSTKICH KTORZY SIE PISZA NA MASKE Z WLOKNA SZKLANEGO A NIE STALOWA !!!!!!prosze o szybkie wy`powiadanie sie na to zagadnienie bo niewiadomo co robic!! WLOT CZY WYLOT powietrza!!!
Lepiej jak będzie funkcjonalnie, może niech się wypowie ktoś kto to qma czy lepiej żeby wywiewało, czy nawiewało (może miejsce też ma znaczenie)
Jesli z przodu będzie IC i chłodnica to powietrza mało. CZy pod maską ma być cieplej (wylot) czy zimniej (wlot)?
BTW wlot to chyba trzeba zabezpieczyć, żeby się woda nie wlewała podczas deszczu. Z wylotem mniej roboty.
Może coś ala http://www.turbokillers.com/forum/viewtopic.php?t=1684 tylko z mniejszą liczbą "dziur".
Blotniki beda na 100% tylko trzeba dawce znalezc zeby od czegos zrobic forme albo wzor!!!! Ewentualnie kupie tanio 2 blotniki !! Stan jest chyba obojetny !! Co do tylnej klapy to ja sie na to pisze !!Karrlos pisze: A co z błotnikami i tylnią klapą? Jakie szanse i ceny?
Błotnik prawy mam. Lewy pożyczymy od CzikaPajak2444 pisze:Blotniki beda na 100% tylko trzeba dawce znalezc zeby od czegos zrobic forme albo wzor!!!! Co do tylnej klapy to ja sie na to pisze !!Karrlos pisze: A co z błotnikami i tylnią klapą? Jakie szanse i ceny?