Body Kit :) s13 kto by sie na to pisał

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

Wybór ospojlerowania

Oryginalny
17
35%
ver 0.1
10
20%
ver 0.2
6
12%
ver 0.3
2
4%
ver 0.4
6
12%
ver 0.5
3
6%
ver 0.6
2
4%
ver 0.7
3
6%

Liczba głosów: 49
Awatar użytkownika
ToM
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Niom ja tez bym sie pisał jak by ktos robił cos w stylu zdjecia tego niebieskiego (www.drft.co.jp). Choc inny tez czemu nie jak bedzie ladnie wygladac tzn. byle nie wyszlo z tego cos jak www.wiejskituning.com :mrgreen:
Maska czemu nie ale funkcojonalna z malym ladnie wkomponowanym wlotem powietrza dla filtra.

A co do ebay-u to mam mieszane uczucia bo sam sie przewiozlem juz 2 razy. Raz towar przepadl, drugim razem przyszedl mi HDD ale uszkodzony ...
Awatar użytkownika
kubus
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

a tak to wyglada na dzien dzisiejszy.....

jutro jedzie sie ladnie odbic ... hehe w sensie forma sie zrobi elegancko....
i bedzie mozna zainteresowanym podeslac sztuke w razie czego :)
Załączniki
DSCN0536 (Small).JPG
DSCN0536 (Small).JPG (48.45 KiB) Przejrzano 5838 razy
DSCN0535 (Small).JPG
DSCN0535 (Small).JPG (55.37 KiB) Przejrzano 5835 razy
DSCN0534 (Small).JPG
DSCN0534 (Small).JPG (56.53 KiB) Przejrzano 5842 razy
DSCN0532.JPG
DSCN0532.JPG (178.46 KiB) Przejrzano 5845 razy
DSCN0533 (Small).JPG
DSCN0533 (Small).JPG (67.01 KiB) Przejrzano 5846 razy
Thou S-H-to-tha-izzalt not bear false witness against thy neighbour n' shit.

Nissan Klizzay Pusha - Nissan 200sx,300zx, Skyline K-L-to-tha-izzub.
sajgon

nie bede tu sie rozpisywal o pieknosci itp tego cudenka :P
swoje wiem - jak juz wygram w totka i od Jarkowego kupie nismo to wtedy podpier... kubusowi zderzak hiehie
Micz

nie jest to dokładnie mój styl ale... wygląda kozacko :wink:
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Czekam na zdjecia tego zderzaka zamontowanego w autku!! Mam nadzieje ze bedzie rownie ladnie wygladal!!
Awatar użytkownika
TURBO maniac
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Na początku byłem sceptycznie nastawiony, ale teraz muszę przyznać że podoba mi się coraz bardziej :581: :580:
Gdy dał gazu to wał urwoł, bo pod maską było TURBO!
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Mam wazne pytanie!! JAKA MASKE MA ZROBIC SCOTTY !!! To pytanie jest skierowane do WSZYSTKICH KTORZY SIE PISZA NA MASKE Z WLOKNA SZKLANEGO A NIE STALOWA !!!!!!prosze o szybkie wy`powiadanie sie na to zagadnienie bo niewiadomo co robic!! WLOT CZY WYLOT powietrza!!!
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Pajak2444 pisze:Mam wazne pytanie!! JAKA MASKE MA ZROBIC SCOTTY !!! To pytanie jest skierowane do WSZYSTKICH KTORZY SIE PISZA NA MASKE Z WLOKNA SZKLANEGO A NIE STALOWA !!!!!!prosze o szybkie wy`powiadanie sie na to zagadnienie bo niewiadomo co robic!! WLOT CZY WYLOT powietrza!!!
Jaki koszt takiej maski?

Lepiej jak będzie funkcjonalnie, może niech się wypowie ktoś kto to qma czy lepiej żeby wywiewało, czy nawiewało (może miejsce też ma znaczenie)
Jesli z przodu będzie IC i chłodnica to powietrza mało. CZy pod maską ma być cieplej (wylot) czy zimniej (wlot)?

BTW wlot to chyba trzeba zabezpieczyć, żeby się woda nie wlewała podczas deszczu. Z wylotem mniej roboty.

Może coś ala http://www.turbokillers.com/forum/viewtopic.php?t=1684 tylko z mniejszą liczbą "dziur".
EMWU is dead
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Karrlos pisze:
Pajak2444 pisze:Mam wazne pytanie!! JAKA MASKE MA ZROBIC SCOTTY !!! To pytanie jest skierowane do WSZYSTKICH KTORZY SIE PISZA NA MASKE Z WLOKNA SZKLANEGO A NIE STALOWA !!!!!!prosze o szybkie wy`powiadanie sie na to zagadnienie bo niewiadomo co robic!! WLOT CZY WYLOT powietrza!!!
Jaki koszt takiej maski?

Lepiej jak będzie funkcjonalnie, może niech się wypowie ktoś kto to qma czy lepiej żeby wywiewało, czy nawiewało (może miejsce też ma znaczenie)
Jesli z przodu będzie IC i chłodnica to powietrza mało. CZy pod maską ma być cieplej (wylot) czy zimniej (wlot)?

BTW wlot to chyba trzeba zabezpieczyć, żeby się woda nie wlewała podczas deszczu. Z wylotem mniej roboty.

Może coś ala http://www.turbokillers.com/forum/viewtopic.php?t=1684 tylko z mniejszą liczbą "dziur".
Mi chodzi o taki wylot jak w tym s13 na bialych felach!
A co do temp pod maska to lepiej zeby bylo zimno!! Cieple powietrze z chlodnicy i IC bedzie wyprowadzane z komory silnika nad maske!! Odpada grozba przegrzewania! Przynajmniej mam taka nadzieje!!
scotty

Jesli chodzi o cene maski to przy najbardziej pesymistycznej opcji kosztowac bedzie ok 600 zl , a przy optymistycznej ok 400 zl
roznice wynikaja z ilosci materialow jakie zostana zuzyte na ta maske , budowy formy itd.
no i samego produktu.
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

To ja poproszę :D na 90 %.
Na 100% Będę wiedział do 30-01.
A co z błotnikami i tylnią klapą? Jakie szanse i ceny?
EMWU is dead
Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

A cos wiecej o tej masce?? Czy bedzie ona zamykana tak jak seryjna czy inaczej ?? rozumiem ze im wiecej nas tym taniej tak ?
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Karrlos pisze: A co z błotnikami i tylnią klapą? Jakie szanse i ceny?
Blotniki beda na 100% tylko trzeba dawce znalezc zeby od czegos zrobic forme albo wzor!!!! Ewentualnie kupie tanio 2 blotniki !! Stan jest chyba obojetny !! Co do tylnej klapy to ja sie na to pisze !!
Awatar użytkownika
kubus
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

dolaczam sie do pytania Filii
czy macha bedzie tak jak seria, tyle ze laminat( ozebrowana od spodu tak zeby nie latala ) czy laminat ale na zapinkach ......??
Thou S-H-to-tha-izzalt not bear false witness against thy neighbour n' shit.

Nissan Klizzay Pusha - Nissan 200sx,300zx, Skyline K-L-to-tha-izzub.
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Pajak2444 pisze:
Karrlos pisze: A co z błotnikami i tylnią klapą? Jakie szanse i ceny?
Blotniki beda na 100% tylko trzeba dawce znalezc zeby od czegos zrobic forme albo wzor!!!! Co do tylnej klapy to ja sie na to pisze !!
Błotnik prawy mam. Lewy pożyczymy od Czika ;)
Tylnią klapę mam.
EMWU is dead
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling”