FOTELE DO S13
Moderator: Moderator
Pytanie jest takie, czy podejdą fotele od nissana s14 do s13 bez przerabiania??
dandi
Przednie - tak.Dandi pisze:Pytanie jest takie, czy podejdą fotele od nissana s14 do s13 bez przerabiania??
- painkiller
- Proszę nie bić nowego

jesteś pewien? to znaczy sprawdzałeś to bo z tego co słyszałem nie da się ale możliwe że się myle
czasem bez kawy nie da się żyć
Sam nie zakladalem, bo nie widze sensu. Ale wlasnie czytalem na SXOC, ze pasuja.
Widzę że będe miał problem z tymi siedzeniami.Airbog pisze:Sam nie zakladalem, bo nie widze sensu. Ale wlasnie czytalem na SXOC, ze pasuja.
Czy siedzenia od s14 przednie są wygodniejsze i ładniejsze porównując od s13??
Ostatecznmie jak będą problemy z dostępnoscią i montażem siedzeń od s14, zostanie mi tylko oddac siedzenia koledze który jest tapicerem.
dandi
- roball
- Postojebca Nałogowy

Fotele pasują - mam takie zamontowane
są wygodniejsze i mają niebo lepsze trzymanie -
ale też nie są idealne (idealne to są recaro
Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie...
a zombie zombie zombie...
Dzięki zaczynam już więcej wiedziec,powiedz mi czy tylnie też pasują?roball pisze:Fotele pasują - mam takie zamontowane
Napisz mi jaka cena takich foteli??
dandi
Czy faktycznie tylnie fotele nie pasuja do s13???
Mam do wziecia skorzany komplet z s14 i teraz nie wiem zabardzo co robic.
Przednie fotele napewno pasuja ,ale co z tylem? Moze chociaz sama kanapa spasuje ,albo oparcie.
Prawdopodobnie bede musial wziasc caly komplet wiec chcialbym jakos wcisnac ten tyl, ewentualnie moze da sie cos troche przerobic.
Jesli ktos przerabial ten temat bede wdzieczny za rade
Mam do wziecia skorzany komplet z s14 i teraz nie wiem zabardzo co robic.
Przednie fotele napewno pasuja ,ale co z tylem? Moze chociaz sama kanapa spasuje ,albo oparcie.
Prawdopodobnie bede musial wziasc caly komplet wiec chcialbym jakos wcisnac ten tyl, ewentualnie moze da sie cos troche przerobic.
Jesli ktos przerabial ten temat bede wdzieczny za rade
Tył nie pasuje. Ja kupiłem juz przerobiony. Ten z s14 jest weższy i trzeba dorobic boki. Mocowania oparcia tez są w innych miejscach. Siedzisko chyba pasuje , ale napewno dziury na pasy sie nie pokrywają.
oki rozumiem, czyli z oparciem dam sobie spokoj, ale mowisz ze sa szanse na to ze siedzisko bedzie pasowac.
Jesli faktycznie uda sie wcisnac siedzisko to tylko stare oparcie pojdzie do obszycia i bedzie git ))
dzieki za info
Jesli faktycznie uda sie wcisnac siedzisko to tylko stare oparcie pojdzie do obszycia i bedzie git ))
dzieki za info