Witam
Czy ktos ma moze zdjecia jak zamocowana jest oryginalna dokladka do s14a racing edition (i Z edition tez)?
Jezeli tak to bardzo bym prosil o ich zamieszczenie.
Pozdrawiam
Mocowanie tylnej dokladki w racingu
Moderator: Moderator
Podaj maila na PW to Ci podesle w duzej rozdzielczosci zebys mogl dokladnie obadac. Ktore konkretnie miejsca Cie dokladnie interesuja?
IceMan moge Ci podeslac ale wyszlo na to, ze Packowi moje zdjecia zabardzo nie pomoga bo on musi miec od samego dolu.
A czym tkwi problem. Dokladka jest przyglutowana na calej gornej krawedzi, a z boku (nadkole) dodatkowo sa dwa wkrety.
- Pacek
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Dzieki bardzo, o to mi dokladnie chodzilo. O wkretach z boku wiedzialem, juz nawet zrobilem stosowne otwory, zastanawialem sie jak wyglada reszta. Czyli mowisz ze to jest normalnie przyklejone na calej szerokosci do zderzaka?michal pisze:A czym tkwi problem. Dokladka jest przyglutowana na calej gornej krawedzi, a z boku (nadkole) dodatkowo sa dwa wkrety.
Nalezy sie pochwala oczywiscie, dzieki
self-destruction might be the answer
Tak przyglutowana jest gorna krawedz dokladki na calej szerokosci zderzaka.Pacek pisze: Dzieki bardzo, o to mi dokladnie chodzilo. O wkretach z boku wiedzialem, juz nawet zrobilem stosowne otwory, zastanawialem sie jak wyglada reszta. Czyli mowisz ze to jest normalnie przyklejone na calej szerokosci do zderzaka?