Felgi od S13.. do czego jeszcze pasują?

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
ntr
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Miałem wczoraj bardzo dziwne przeżycie, otóż okazało się, że ktoś mi poluzował śruby w jednym kole, tak że mi mało nie odpadło :!:
I tak się zastanawiam, jaki był motyw takiego działania, bo ja raczej bezkonfliktowy jestem (no chyba, że mnie ktoś wkur** ;) ). Wiecie do jakiego auta pasują felgi od S13? Bo chyba większość dupowozów ma 4x100?
Z góry dzięki..
Jest:
'87 Chevrolet El Camino
'95 BMW 328i

Były:
'90 S13, CA18DET + Walbro 255l/h (rozbity/sprzedany)
'99 S14A, SR20DET + PowerFC, Scorpion cat-back @1bar (sprzedany)
Awatar użytkownika
clicker200sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

rozstaw ten pasuje do kilku modeli nissana np almery albo primery i do kilku innych produkowanych w tych latach co s13, poza tym pasuje rowniez do niektorych roverow, w kazdym badz razie ten rozstaw jest strasznie nie typowy!!!
Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

do niektorych sabow,hond i mitsubishi
Awatar użytkownika
ntr
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

clicker200sx pisze:rozstaw ten pasuje do kilku modeli nissana np almery albo primery i do kilku innych produkowanych w tych latach co s13, poza tym pasuje rowniez do niektorych roverow, w kazdym badz razie ten rozstaw jest strasznie nie typowy!!!
No właśnie tak się zastanawiałem, komu byłby potrzebne 15letnie felgi z 17letniego wozu! (mam te ładniejsze fabryczne od modelu po facelifcie) :shock:
Tak czy owak, gdyby nie kumpel, który jechał za mną i mnie zatrzymał to.. wolę nie myśleć (przez moment myślałem, że gdzieś w jakiś dół wjechałem, felgę skrzywiłem i dlatego mi bije) :roll:
Jest:
'87 Chevrolet El Camino
'95 BMW 328i

Były:
'90 S13, CA18DET + Walbro 255l/h (rozbity/sprzedany)
'99 S14A, SR20DET + PowerFC, Scorpion cat-back @1bar (sprzedany)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling”