Tylne okrągłe lampy LED

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
bybs
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

dobra nie bic mnie,mi chodzilo o bok :P
troche bylem zdziwiony opisem blendy ale po tym foto bylem pewny ze to jest jednak zdjecie bocznej szyby.
ale jazda :D sorrrryyyyy :P
Awatar użytkownika
kali
Stały gość
Stały gość

jedną lampę już zrobiłem prawie co do blendy to dałem tam zwykłe diody 5mm 2500 mcd nie wiem ile ich tam było ale ok 60 myślę że do następnej soboty będzie wszystko gotowe i zamontowane
wirus
Coś już wiem
Coś już wiem

poki co wyglada paskudnie - te koleczka sa za male :) ale gratki za projekt:)
Awatar użytkownika
kali
Stały gość
Stały gość

to będzie zupełnie inaczej wyglądać juk się pomaluje lampę dzisiaj już nie zdążyłem kupić farby jak skończę to zobaczymy dla porównania
Awatar użytkownika
kosmaty_
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

Jeżeli ma to wyglądać jak na fotce, to nie lepiej było zrobić odlew z laminatu i w niego montować te diodówki?
Awatar użytkownika
kali
Stały gość
Stały gość

to będzie wyglądać prawie tak jak na foto zobaczycie końcowy efekt w sobotę puki co idę pić :absolute: :absolute: :absolute: :roll:
rombel1987
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Już mam to przed oczami, kosmos w nocy to dopiero będzie efekt jak śmignia komuś przed oczami 4 znikające kółeczka, mansakretka.Wielki szacun, za projekt!
Awatar użytkownika
gdynianin_200sx
Coś już wiem
Coś już wiem

świetna robota :)
Byle bokiem :)
Awatar użytkownika
kali
Stały gość
Stały gość

rombel1987 pisze:Już mam to przed oczami, kosmos w nocy to dopiero będzie efekt jak śmignia komuś przed oczami 4 znikające kółeczka, mansakretka.Wielki szacun, za projekt!

i zapomniałeś dodać napis 200sx też będzie podświetlony :D puki co to zostało zaszpachlować pomalować i wmontować do auta ale w tygodniu nie mam czasu i dopiero w sobotę zobaczycie efekt końcowy
wiszene
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Super pomysł,teraz to troszke nie bardzo wygląda ale jak pomalujesz te światła to dopiero bedzie effect :D A mógłbys coś wiecej napisac i wrzucic kilka zdjec o podświetleniu tej blendy??Bo pisałes ze tam jakies sreberko trzeba zdrapywac z tego co pamietam to sreberko jest ale na bocznej szybie bo kiedys chciałem sobie zrobic podswietlenie tego bocznego napisu...wiec z tyłu tez jest jakies sreberko??
S13 1JZ
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Tylna blenda ma srebrną farbę od wewnątrz, a nie folie.

Ktoś wie, co za diody można wbić pod szybkę trójkątną , żeby się to pomieściło ?
Ostatnio zmieniony pt 12 lut, 2010 08:38 przez Pajak2444, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
wiszene
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Tam jest duzo miejsca tylko trzeba wyciac kawałek blachy w słupku pod tapicerka i mozna smiało diody ładowac:)Tylko jest mały problem bo nie wiedziałem czym zmazac ten srebrny napisik??Bo on jest połaczony z tym zaciemnieniem na szybie i kurde nie wiedziałem jak to zmazac zeby szyby nie popsuc,ale mam w garazu drugiego sxa to jak bede miał chwile to pokombinuje,spróbuje tam czyms to zetrzec czy zeskrobac i dam znac bo takie podswietlenie mi sie strasznie podoba :D
S13 1JZ
Awatar użytkownika
kali
Stały gość
Stały gość

oto jak wygląda po pomalowaniu ale i tak jeszcze trochę do poprawy muszę wygładzić lampy tak żeby nie było ty kresek
Awatar użytkownika
matthew
Stały gość
Stały gość

ciekawe :) przydałaby się prezentacja działania na jakimś filmiku - najlepiej już po zamontowaniu w aucie :)
Awatar użytkownika
kosmaty_
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

no musze przyznać, że wyszło świetnie :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling”