garret t28
Moderator: Moderator
Witam byłem dzisiaj na giełdzie w poznaniu i szukałem zębatki do nissana 200 sx ktora jest na wale i z ciekawosci zapytałem gdzie facet sprzedawał turbiny za ile ceni sobie t28 powiedział mi 1300 zł moim zdaniem bardzo mało
dandi
ale chyba raczej regenerowana... a jak tak to w wiekszosci przypadkow szkoda kasy na nia...Dandi pisze:Witam byłem dzisiaj na giełdzie w poznaniu i szukałem zębatki do nissana 200 sx ktora jest na wale i z ciekawosci zapytałem gdzie facet sprzedawał turbiny za ile ceni sobie t28 powiedział mi 1300 zł moim zdaniem bardzo mało
DAWALI 12 MIESIECY GWARANCJI NA TURBINE.ZAPYTAŁEM TYLKO NA JEDNYM STOISKU,JEST JESZCZE KILKA STOISK GDZIE SPRZEDAJĄ TYLKO TURBINY WIEC W NIEDZIELE PRZEJADĘ SIE NA GIEŁDE JAK BEDE MIAŁ CZAS I ZOBACZE JAK SPRAWA STOI U KILKU SPRZEDAWCOW
dandi
- Ostry
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
jeszcze niedawno bym polecil 
bo kupowalem swoja T28 z Poznania, regenerowane, 12 miesiecy gwarancji...
turbo jednak po 6 miesiacach uzytkowania zaczelo puszczac spore dymki
i po turbinie... i dodam, ze moja nysa nawet duzo nie jezdzila bo bylo sporo innych problemow 
bo kupowalem swoja T28 z Poznania, regenerowane, 12 miesiecy gwarancji...
turbo jednak po 6 miesiacach uzytkowania zaczelo puszczac spore dymki
to ze daja gwarancje,a to ze pozniej zrobia ci turbine na gwarancji to dwie zupelnie inne bajki...Dandi pisze:DAWALI 12 MIESIECY GWARANCJI NA TURBINE.
poczytaj na tym forum i na forum SR o regenerowanych to zobaczysz na czym rzecz polega...
a maja tam w poznaniu moze t28 padniete do regeneracji? bo za 1200zl naprawde mozna fajnie zregenerowac w jakims pewnym punkcie... a tak troszke sie zaoszczdzi ale padaja szybko:(
Jak by szllo tanio kupic do regeneracji to za pare stow wiecej w sumie ma sie pewniaka... o ile regenerowana turbina moze byc pewna:)
Jak by szllo tanio kupic do regeneracji to za pare stow wiecej w sumie ma sie pewniaka... o ile regenerowana turbina moze byc pewna:)