Demontaz turbiny...HElP
Moderator: Moderator
Ja też skorzystam. Wymieniałem uszczelki pod kolektorem i turbo. Wykręciłem turbinę a po skręceniu na nowych uszczelkach wsadziłem z powrotem. Nic poza tym nie robiłem. Czy mogę spokojnie jeździć. Czy układ chłodzenia - oliwa i woda działają teraz jak należy?
podlaczam sie do tematu uru<font class="red">h</font>omienia nowej turbiny tez wlozylem ale mam problem z dostarczeniem oleju do niej z bloku zostaw odkrecony przew<font class="red">u</font>d kt<font class="red">u</font>ry daje olej do turbiny zakrec silnikiem ale tak zeby go nie uru<font class="red">h</font>omic jak p<font class="red">u</font>jdzie olej dokrec rurke od oleju pokrec jeszcze przez jakies 20 sekund i wtedy odpal dostalem gwarancje na turbawke robilem w motoremo ilawa stara nienadawala sie do niczego :] iwec mam w 80% nowa
Wiem ze juz pisales Jarkowemu ze masz dysortografie itp., ja tez wale bledy jak i wielu na forum. Jednak siedzisz przy komputerze (to nie dyktando i pisanie na kartce) na forum masz slownik, zainstaluj firefox-a ktory tez podkresla bledy lub napisz najpierw tekst w Word-zie. Po zakonczeniu pisania w poscie tez czesc bledow jest podswietlana...
Poswiec chwilke dluzej na napisanie posta, uzyj opcji edytuj... ale niech to jakos wyglada... bo narazie to trudno zrozumiec co miales na mysli...
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]