garret t28

Wszystko dotyczące użytkowania, dobierania, eksploatacji turbin oraz ew.napraw

Moderator: Moderator

Dandi
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Witam byłem dzisiaj na giełdzie w poznaniu i szukałem zębatki do nissana 200 sx ktora jest na wale i z ciekawosci zapytałem gdzie facet sprzedawał turbiny za ile ceni sobie t28 powiedział mi 1300 zł moim zdaniem bardzo mało
dandi
Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

Dandi pisze:Witam byłem dzisiaj na giełdzie w poznaniu i szukałem zębatki do nissana 200 sx ktora jest na wale i z ciekawosci zapytałem gdzie facet sprzedawał turbiny za ile ceni sobie t28 powiedział mi 1300 zł moim zdaniem bardzo mało
ale chyba raczej regenerowana... a jak tak to w wiekszosci przypadkow szkoda kasy na nia...
Dandi
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

DAWALI 12 MIESIECY GWARANCJI NA TURBINE.ZAPYTAŁEM TYLKO NA JEDNYM STOISKU,JEST JESZCZE KILKA STOISK GDZIE SPRZEDAJĄ TYLKO TURBINY WIEC W NIEDZIELE PRZEJADĘ SIE NA GIEŁDE JAK BEDE MIAŁ CZAS I ZOBACZE JAK SPRAWA STOI U KILKU SPRZEDAWCOW
dandi
Awatar użytkownika
Ostry
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

jeszcze niedawno bym polecil ;)

bo kupowalem swoja T28 z Poznania, regenerowane, 12 miesiecy gwarancji...

turbo jednak po 6 miesiacach uzytkowania zaczelo puszczac spore dymki ;) i po turbinie... i dodam, ze moja nysa nawet duzo nie jezdzila bo bylo sporo innych problemow ;)
Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

Dandi pisze:DAWALI 12 MIESIECY GWARANCJI NA TURBINE.
to ze daja gwarancje,a to ze pozniej zrobia ci turbine na gwarancji to dwie zupelnie inne bajki... :wink:
poczytaj na tym forum i na forum SR o regenerowanych to zobaczysz na czym rzecz polega...
Awatar użytkownika
monterque
Coś już wiem
Coś już wiem

a maja tam w poznaniu moze t28 padniete do regeneracji? bo za 1200zl naprawde mozna fajnie zregenerowac w jakims pewnym punkcie... a tak troszke sie zaoszczdzi ale padaja szybko:(

Jak by szllo tanio kupic do regeneracji to za pare stow wiecej w sumie ma sie pewniaka... o ile regenerowana turbina moze byc pewna:)
Awatar użytkownika
czarnyy
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Na giełdzie w Poznaniu jest napewno jedna firma której nie da sie polecic jesli chodzi o zakup i regeneracje turbo .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Turbo”