Witam
Gdzie mozna kupic tloki do CA18DET chodzi mi o seryjne .
tloki
Moderator: Moderator
- TURBO maniac
- Stały gość

- Kontakt:
No nie wiem czy w ASO nie wyjdzie więcej niż 1600... Lepiej zainwestować kute za ~2000.
Gdy dał gazu to wał urwoł, bo pod maską było TURBO!
-
driven2madness
- Proszę nie bić nowego

moge miec orginaly za 1100zl z pierscieniami czas 4tyg
W Aso zaplacilem dokladnie 1550 zl,tyle kosztowaly w listopadzie .Arco mozna kupic np tu http://www.power-tuning.pl/ .Jeszcze nie napisales czy potrzebujesz nadwymiarowych czy standardowych,jesli standardowe to ja mam na sprzedaz.
albo ja jestem slepy albo tam nie ma takich rzeczy,
panewki za 190 nawet nie zle:)
tez jestem na kupnie tlokow , lecz jeszcze nie rozbieralem silnika i nie wiem czy nad wymiar na 100% bo najpierw musze kase dozbierać na wał , po ile masz tłoki jak cos ?
panewki za 190 nawet nie zle:)
tez jestem na kupnie tlokow , lecz jeszcze nie rozbieralem silnika i nie wiem czy nad wymiar na 100% bo najpierw musze kase dozbierać na wał , po ile masz tłoki jak cos ?
awatara zostawiam jako pamiątke po s13...
- andrzejekr
- Proszę nie bić nowego

miedzy Arco a tymi z ASO niema wielkiej róznicy poza cena jakosc wykonania bardzo podobna ale moim zdaniem jak chcesz polatac autkiem to lepeij poczekaj i zainwestuj w kute są o wiele lepsze fakt ze wyjdzie ci remont wiecej ale warto
chyba ze chcesz sprzedac autko 
no dobra ale jak ktos bedzie uzywal auta tylko dla siebie, wiadomo czasami jakies wyscig wieczorne, czasem jakis driftcik, ale przy seryjnej mocy i dobrej eksploatacji silnika,
to takie nowe jak te Arco nie wystarczą?
to takie nowe jak te Arco nie wystarczą?
- andrzejekr
- Proszę nie bić nowego

ale jak juz wymieniac to na lepsze sam kuty tłok nic ci nieda ale jak bys chciał cos wiecej kiedys przypompowac to juz masz z głowy
pozatym seriia to seriia a profi to profi
wszystko co profi to lepsze 
ale mnei nie stac na takie rzeczy, zbieram na remont od listopada i dopiero w marcu to zrobie bo kase uzbieram całą, nie ma szans na kute tłoki, a napewno nie bede chcial sie bawic w tuning , za droga zabawa,
wystarczy to co nissan oferuje w zdrowej serii:)
- andrzejekr
- Proszę nie bić nowego

hehe luzik stary kazdy robi jak uwaza i na co go stacjarekrk pisze:ale mnei nie stac na takie rzeczy, zbieram na remont od listopada i dopiero w marcu to zrobie bo kase uzbieram całą, nie ma szans na kute tłoki, a napewno nie bede chcial sie bawic w tuning , za droga zabawa,