wymianna rozrządu koszty?
Moderator: Moderator
pompa wody nie pracuje na rozrzadzie wiec jak nie wymaga wymiany to mozna ja pominac
Wiadomo ze po x latach mozna ja wymienic ale koniecznosc to nie jest
Sprzedam przewody teflonowe do turbo w oplocie stalowym, komplet do CA18 (t25/t28/gt2x) 300zl, SR20 320zl info na priv
S13 2JZ / 730HP 820NM
S13 2JZ / 730HP 820NM
pompe lepiej i tak wymienic koszt nie wielki a mozana narobic klopotu sobie i kosztow
Ja wymieniam rozrzad w CA za 250 zl. Czesci mozna kupic duzo taniej niz siwy napisal.
Martinez pisze:Ja wymieniam rozrzad w CA za 250 zl. Czesci mozna kupic duzo taniej niz siwy napisal.
Może dasz jakiś przykład gdzie to można taniej załatwić....
1 Driftshop (rolki sa tansze)
2 hurtownie motoryzacyjne (intercars, hart, azjaparts,) potrzebujesz tylko kogos kto ma tam znizki. Pamietam ze ktos na forum nawet oferowal ze zalatwia rabatowe ceny. Ja moge zalatwic ale nie ma mnie w PL
2 hurtownie motoryzacyjne (intercars, hart, azjaparts,) potrzebujesz tylko kogos kto ma tam znizki. Pamietam ze ktos na forum nawet oferowal ze zalatwia rabatowe ceny. Ja moge zalatwic ale nie ma mnie w PL
ja kupowalem pasek contitecha w Intrcarscie kosztowal 128zl, powiedzialem zeby mi zrobili rabat i miale go za 115zl
zawsze kilka zl na piwo 
pompe wody bym wymienial (sam tego nie zrobilem,ale zrobie niebawem)
pompe wody bym wymienial (sam tego nie zrobilem,ale zrobie niebawem)
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
jak bedzie ktos chcial jakie rzeczy z IC to zapraszam na PW
a nikt nie wspomniał o robociżnie, chłopak przecież nie napisał czy będzie robił sam a sama wymiana rozrządu to koszt ok 80 do 120zł (oczywiście nie w serwisie firmowym)
A jeżeli chodzi o rabat na części w IC to mam duży (chyba) nie biore prowizji, lokalizacja Wrocław, jak coś to PW
A jeżeli chodzi o rabat na części w IC to mam duży (chyba) nie biore prowizji, lokalizacja Wrocław, jak coś to PW
Ostatnio zmieniony ndz 06 lut, 2011 01:08 przez stefan370, łącznie zmieniany 1 raz.
robocizna to nie mniej niz 150 zl
za 80 zl to nie wiem kto by to chcial robic
za 80 zl to nie wiem kto by to chcial robic