stukanie
Moderator: Moderator
U mnie dzwoni od kupna tj. od 10 000 km, auto dostaje regularnie 7000 obr i nic się nie dzieje. Gdyby było to coś ważnego dawno już by się "wysrało"..... Dzwoni między 2300 a 2500 obrotów, ale nie wnikam, bo jak padnie wiem gdzie pukać 
dzieki lukasz dzis wejde pod niego i zobacze co z ta blaszka 
dobra ziomki jzu wykminiłem przyczyne swojego dzownienia a było nim mianowicie jaks osłanka narurze wydechowej ktora szła od turo prawie do katalizatora wiec ja zdjołęm a ta nad katlizatorem zostawiełm i teraz miod chodzi zadnego dzwoneinia ani nic dzieki dla wszytkich i pozdro
:D:D
STUDENT CHOLERA BY CIE ZJADŁA
byłes pierwszy noooo

U mnie tez wyeliminowane - ta sama osłonka , - za turbo na DOWNPIPE !!! nie tam jakieś rurze
, ale nie wywaliłem tylko naprawiłem ...
U mnie tez wyeliminowane - ta sama osłonka , - za turbo na DOWNPIPE !!! nie tam jakieś rurze
Wreszcie jeździ , i to jak 
a w jaki sposob ja naprawiłęs jesli mozna wiedziec
??
Młotek , łom , spawarka i coś wypociłem z kumplem , kawałeczek wyciołem , kawałeczek odgiołem i zagrało.
Teraz już nie dzwoni.
Teraz już nie dzwoni.
Wreszcie jeździ , i to jak 
-
BiGi
Panowie,
Od jakiegos czasu mam problem z klekotaniem silnika na wolnych obrotach po jego rozgrzaniu.
Dla zobrazowania problemu link do krotkiego filmiku (auto nie moje, ale ten sam problem)
KLEKOTANIE
Regulatory zostaly wszystkie wymienione, cisnienie oleju idealne, swiezy olej Motula, walki w normie, wszystko sprawdzone po 10 razy i caly czas to samo. Klekotanie cichnie po ruszeniu, jednak po zatrzymaniu auta powoli narasta i zaczynac brzmiec jak diesel.
Wszelkie uwagi beda mile widziane
thx
Michal
Od jakiegos czasu mam problem z klekotaniem silnika na wolnych obrotach po jego rozgrzaniu.
Dla zobrazowania problemu link do krotkiego filmiku (auto nie moje, ale ten sam problem)
KLEKOTANIE
Regulatory zostaly wszystkie wymienione, cisnienie oleju idealne, swiezy olej Motula, walki w normie, wszystko sprawdzone po 10 razy i caly czas to samo. Klekotanie cichnie po ruszeniu, jednak po zatrzymaniu auta powoli narasta i zaczynac brzmiec jak diesel.
thx
Michal
- DrRedDevil
- Stały gość

- Kontakt:
Zgłoś się do BRT, niedawno walczył z tym samym u siebie (objawy i zachowanie identyczne z Twoim).
Blow Off Valve
Racing Line: 2m Blow Off Valve #Cosmo2#BigBoy#
Street Line: The SUN Blow Off Valve
www.ProRacingTechnology.com
Racing Line: 2m Blow Off Valve #Cosmo2#BigBoy#
Street Line: The SUN Blow Off Valve
www.ProRacingTechnology.com
BiGi pisze:Panowie,
KLEKOTANIE
thx
Michal
Hehehe Wpadaj
Glowica do regulacji. Do zrobienia w 1 dzien
TomaRacing
ul. Nadarzynska 51 Piaseczno
S14a drift spec
ul. Nadarzynska 51 Piaseczno
S14a drift spec